FK Ilićka Brčko

brcko2007
Kontakt:

FK Ilićka Brčko

Post Postao/la brcko2007 » 18 jan 2011, 17:05

slika
Fudbalski klub Ilićka iz Brčkog osnovan je 2006. godine.Trenutno se takmiči u drugoj ligi RS Istok.Jesenji dio FK Ilićka završila je na sedmom mjestu sa 20 osvojenih bodova.
Na trinaest odigranih susreta Ilićka 01 je ostvarila šest pobjeda, dva puta odigrala neriješeno i pretrpjela pet poraza, uz gol razliku 15:13.

U listu strijelaca se upisalo osam fudbalera, a najviše, četiri gola postigao je Ninoslav Mirić. Branimir Popić je postigao tri gola, te zatim Radenko Bužanin i Goran Antunović po dva gola, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Danijel Vučićević, Borjan Karač, Danijel Gajić i Davor Mišković.
Navijačka grupa FK Ilićka se zove Sindikat i oni svoju ekipu prate kako na domaćem terenu tako i na gostovanjima.
slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: FK Ilićka Brčko

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jan 2011, 17:06

Ko sve ima temu na ovom forumu :D
A C A B !

brcko2007
Kontakt:

Post Postao/la brcko2007 » 18 jan 2011, 17:07

Nzm šta želiš reći,jel ti smeta tema,ili je neka druga stvar u pitanju?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 18 jan 2011, 17:10

' $ & па $ ' " ' разноразне $ ' " ? " &,& ' " о ' ?. ;)
" је ? $ је ' у " ;) ,на " $ % то ' &," ' фурај свој ? " све везано за њега " не - се " ' ;) ;) ;)
" ? с " $ " & " $ ? - $ ранга," ? " & $ " се ? " за прву ? РС?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 jan 2011, 17:11

taj Ninoslav Miric je igrao i u Buducnosti u zadnjoj liniji,cuj najbolji strijelac :shock: :o
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

brcko2007
Kontakt:

Post Postao/la brcko2007 » 18 jan 2011, 17:12

Ma prošli smo dva ranga i mislim da za jedno dvije do tri godine ćemo igrat ligu RS,stadion će se počet pravit i ličit na nešto uskoro,a tada će i keša biti,inače nzm da li znaš ali grupa Sindikat prati FK Ilićku na svim utakmicama,bez obzira koji je rang u pitanju,i kad je bila u četvrtoj i sada kada je u drugoj ligi.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 18 jan 2011, 17:16

brcko2007 je napisao/la:Ma prošli smo dva ranga i mislim da za jedno dvije do tri godine ćemo igrat ligu RS,stadion će se počet pravit i ličit na nešto uskoro,a tada će i keša biti,inače nzm da li znaš ali grupa Sindikat prati FK Ilićku na svim utakmicama,bez obzira koji je rang u pitanju,i kad je bila u četvrtoj i sada kada je u drugoj ligi.
аха,' право $ " & ,прво ' на $ $ ' ¥ за групу $,па ' ? & то су гарант " $,$ ' $ & " он " је " " "," ' $ $ " " група & је ? " $ је ? " " ?!& ¥ $ $ ' " " на ЈТ стварно & ¥! $ & $ $ $ " & " ;) :)

brcko2007
Kontakt:

Post Postao/la brcko2007 » 18 jan 2011, 17:18

Ma kakvo Jedinstvo, mi navijamo za klub iz našeg kraja, ideja sama je slučajno potekla i eto ispostavilo se da smo za kratko vrijeme i mi napredovali ali i klub,daće Bog jednog dana da udjemo i u prvu ligu RS,u ovom trenutku to nije realno očekivati iz više razloga.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 18 jan 2011, 18:02

koliko grad brcko ima klubova i gdje se sve takmice? jel u oba entiteta?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 18 jan 2011, 18:55

tm84 je napisao/la:koliko grad brcko ima klubova i gdje se sve takmice? jel u oba entiteta?
ја " ' $ ? ? ',а то је $ се ? " у $ ? РС ",а " & ? $ се " $ " у $ ? РС,$ ",$ & зна /! ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 18 jan 2011, 19:06

$ $ ' ",сва " ? " & " $,? " ? " " " тј $ ? РС "! ? је тренутно пета,? $,а $ 11 у " 14 ?!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

brcko2007
Kontakt:

Post Postao/la brcko2007 » 19 jan 2011, 16:12

Realno sve tri ekipe iz Brčkog imaju male šanse da udju u prvu ligu. Možda čak Ilićka ima i najbolje,ali još nije vrijeme,prije svega zbog uslova,a i keša bi trebalo više biti.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 jan 2011, 16:30

Eto vas ko Sarajevo :lol: :lol: :lol:

Nego jel Ilićka iz grada ili iz nekog predgrađa, koliko Brčko stadiona ima i tako to ako možeš :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

brcko2007
Kontakt:

Post Postao/la brcko2007 » 19 jan 2011, 16:34

Frutek je napisao/la:Eto vas ko Sarajevo :lol: :lol: :lol:

Nego jel Ilićka iz grada ili iz nekog predgrađa, koliko Brčko stadiona ima i tako to ako možeš :)
Prvo nadam se da ćeš skontat poentu odgovora ;) :)
Ilićka je naselje u Brčkom,to je klub koji igra drugu ligu,klub koji ima navijačku grupu,koji je za tri godine dva ranga takmičenja preskočio,kada se napravi stadion onda ćemo igrat i prvu ligu RS. Isto tako Ilićka je to možeš i pretpostaviti ako si gledao na YT klub za koji uglavnom navijaju brčaci srpske nacionalnosti.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 jan 2011, 18:19

brcko2007 je napisao/la:

Ilićka je naselje u Brčkom,to je klub koji igra drugu ligu,klub koji ima navijačku grupu,koji je za tri godine dva ranga takmičenja preskočio,kada se napravi stadion onda ćemo igrat i prvu ligu RS. Isto tako Ilićka je to možeš i pretpostaviti ako si gledao na YT klub za koji uglavnom navijaju brčaci srpske nacionalnosti.
A na kojem stadionu igrate i jel svi klubovi(jedinstvo, ilicka, lokomotiva) igraju na istom :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 05 feb 2011, 18:41

Puno sreće ovom klubu i skoriji ulazak u prvu ligu RS,svaka čast na radu navijačke grupe! ;)

nane58
Kontakt:

Post Postao/la nane58 » 05 feb 2011, 23:43

Frutek je napisao/la:
brcko2007 je napisao/la:

A na kojem stadionu igrate i jel svi klubovi(jedinstvo, ilicka, lokomotiva) igraju na istom :)
Ima li slika stadiona,i slika navijaca to mene zanima :)

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 06 feb 2011, 00:50

Prvo,nisam niti navijač,niti simpatizer ovog kluba,što ne znači da su mi antipatični,pošto vidim da svi traže slike stadiona i grupe,evo ovo sam uspio naći ,nadam se da će koristiti.
slika
slika
slika

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 06 feb 2011, 11:06

Frutek je napisao/la:
brcko2007 je napisao/la:

Svako ima svoj stadion, tj. siguran sam za Ilicku i Jedinstvo, a sad ne znam za Lokomotivu, ali mislim da i oni imaju. Ali stadion jedinstva, iako je jos uvijek u fazi razrade, je daleko ispred svih ostalih, bile su price da se pravi stadion za reprezentaciju, ali vidjecemos ta ce biti od svega toga.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:14

Je li vaš klub ali me živo zanima,ne želim provocirati,dobio ime po:

1. Estradnom umjetniku,ako se tako može nazvat neko ko pjeva trilere,Aci Iliću
2. Po onom debeljuškostom opozicionaru Velji
3. Po možda hipotetički gledano sponzoru Saši Iliću
4. Ili pak po tome što je neka žena čije je djevojačko Ilić željela da se tako zove klub?
5 ili nečemu drugom?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.