Ovo sam nasao na fb stranici . Ako ima kakvih informacija ili necega da napisete na ovoj temi

neznam, ne zivim u Tuzli ali sam rođen tamo pa me zanima, mada sam vidio plakate na paša bunaru, tu imam stanslani grad je napisao/la:jel Tuzla sad igra u Slavinovicima svoje tekme...jucer prolazim kroz Slavinovice i bruka nekog svijeta prati tekmu pa neznam jel to igrala OFK ili onaj Proleter iz Slavinovica ako jos postoji
Pa po ovom linku iznad ovo je OFK Tuzla koja igra na Pasa Bunarusonik24 je napisao/la:sa ovim fk, ofk, proleteri, tuzla, slavinovici![]()
ovdje samo Chuck Norris zna o kojem se klubu radi...
pa imaju trenutno, al nekad ti je Zmaj od Bosne puco Zelju sa 9-0Bistrik je napisao/la:uglavnom bilo bi im bolje da se ujedine u jedan klub jer ovako slabog uspjeha imaju.
a sad su ispali u prvu kantonalnu ligu a ova OFK igra u 3 kantonalnoj. ako je to neki uspjeh....SiggySinatra je napisao/la:pa imaju trenutno, al nekad ti je Zmaj od Bosne puco Zelju sa 9-0Bistrik je napisao/la:uglavnom bilo bi im bolje da se ujedine u jedan klub jer ovako slabog uspjeha imaju.
Da ispali su.. NK Tuzla propada jednostavno, cak i dok sam ja treniro tam bilo je nekog "uspjeha" odrzavali su se u ligi borili cak i za vrh al ovo posljednjih godina je katastrofa..Bistrik je napisao/la:a sad su ispali u prvu kantonalnu ligu a ova OFK igra u 3 kantonalnoj. ako je to neki uspjeh....SiggySinatra je napisao/la:pa imaju trenutno, al nekad ti je Zmaj od Bosne puco Zelju sa 9-0Bistrik je napisao/la:uglavnom bilo bi im bolje da se ujedine u jedan klub jer ovako slabog uspjeha imaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.