Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adis.p
Kontakt:

Bosanske piramide

Post Postao/la adis.p » 20 maj 2011, 14:00

slika
Vase misljenjee... ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la Donnie Darko » 20 maj 2011, 14:39

jel to tornado u gornjem desnom uglu?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 maj 2011, 14:42

Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2011, 14:46

Brate svaka cast za temu,ja jesam iz Srbije,al znam o ovome vise od 98% Bosanaca!!!! Imam materijala za ovu temu dosta. svaka cast jos jednom,ubrzo od mene par stvari ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 20 maj 2011, 14:47

anonymousHD je napisao/la:Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale. ;)
Tako govore svi koji su ljubomorni... :| :|

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 maj 2011, 14:49

Svi moguci strucnjaci, i nasi i stranci, kazu da je ovo cista glupost. Ovaj sto vodi to je obicni prevarant. Ali eto, ako ce na ovom zaradit nesto para nema veze. Visocko Medjugorje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 maj 2011, 14:52

brdo k'o brdo ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2011, 14:54

Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 maj 2011, 15:00

Da li vjerujem u ovo ili ne ,to nije ni bitno.Prirodno se ono nije moglo napraviti,vidio sam uzivo,eh sad da li se radi o piramidi ili necemu drugom ,to je sad druga stvar.Uglavnom nesto ima,pa sad...

Sta zelim da kazem je to,da ne ispadamo glupi,te da trebamo to maksimalno iskoristiti,a ne sve na sprdnju,turiste privuci i pokupiti novac,a ne ko foke srati dovijeka.
Godisnje dolaze na hiljade ljudi ,a mnogo i stranaca da vidi sta se tamo desava. Ovdje iz Austrije je mnogo islo,a neke sam i sam nagovorio :mrgreen: ,al et svidilo im se pa ce opet dole.
Znaci ovo nam samo moze biti od koristi ,nikako negativno. Malo ukljuciti mozak,posto ga mi Bosanci rijedje koristimo,umjesto da se ugledamo na ostatak svijeta (nisu ni u njih sve istine) . Bila piramida,ne bila ,drzavi moze biti itekako korisno,ako budemo pameti imali.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2011, 15:02

Pasodzigera je napisao/la:Da li vjerujem u ovo ili ne ,to nije ni bitno.Prirodno se ono nije moglo napraviti,vidio sam uzivo,eh sad da li se radi o piramidi ili necemu drugom ,to je sad druga stvar.Uglavnom nesto ima,pa sad...

Sta zelim da kazem je to,da ne ispadamo glupi,te da trebamo to maksimalno iskoristiti,a ne sve na sprdnju,turiste privuci i pokupiti novac,a ne ko foke srati dovijeka.
Godisnje dolaze na hiljade ljudi ,a mnogo i stranaca da vidi sta se tamo desava. Ovdje iz Austrije je mnogo islo,a neke sam i sam nagovorio :mrgreen: ,al et svidilo im se pa ce opet dole.
Znaci ovo nam samo moze biti od koristi ,nikako negativno. Malo ukljuciti mozak,posto ga mi Bosanci rijedje koristimo,umjesto da se ugledamo na ostatak svijeta (nisu ni u njih sve istine) . Bila piramida,ne bila ,drzavi moze biti itekako korisno,ako budemo pameti imali.
Prva piramida evrope !!!! Milioni i milioni evra se mogu uzeti na tome.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 maj 2011, 15:03

Tribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!
Svaka cast momcino ,sve sto ce nam koristi donijeti i vama ,a i nama treba podrzati.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 maj 2011, 15:05

adis.p je napisao/la:
Zašto bi bio ljubomoran? Pa da postoji mi bi zgrnuli milione i milione eura i šta ti ja znam čega. Pa to bi bio veliki plus za našu državu. Ali dok se ovoliko čeka i radovi idu polako ili nikako znači da ne postoji. Uopšte nisam ljubomoran, već govorim realno, da postoji do sad bi bila otkopana. Ja prvi bi bio presretan, jer to je nešto veliko, piramida u Europi, zamislii..

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 maj 2011, 15:11

anonymousHD je napisao/la:
adis.p je napisao/la:
Zašto bi bio ljubomoran? Pa da postoji mi bi zgrnuli milione i milione eura i šta ti ja znam čega. Pa to bi bio veliki plus za našu državu. Ali dok se ovoliko čeka i radovi idu polako ili nikako znači da ne postoji. Uopšte nisam ljubomoran, već govorim realno, da postoji do sad bi bila otkopana. Ja prvi bi bio presretan, jer to je nešto veliko, piramida u Europi, zamislii..
pa upravo je i ne mogu otkopat jer to osporavaju takvi ko ti, ne moze se to otkopat jednom lopatom.. onaj ko nije bio ne moze reci da nesto nema

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2011, 15:11

anonymousHD je napisao/la:
adis.p je napisao/la:

Razumem ja tebe,nisi ti u pitanju uopste,u pitanju su ljudi(gmazovi) koji vode tvoju drzavu kao i moju,kao i sve ostale iz nase bivse domovine(sem Slovenije). Ko zna za koga oni rade ,njima je bitno da je njima bolje,za narod-raju ih zabole kao i za nauku i prirodna i istorijska bogatstva.Zato to sporo napreduje. Pa covece tesli su u Beogradu rekli da je idiot :roll: covek otisao u USA i eto,zahvaljujuci njemu mi se tipkamo ovde. Dacu ti primer Troje koja je lafo u Turskoj ,sto apsolutno nije tacno.Turska ima mnogo znamenitosti ali Troja u Turskoj nije . Covek koji je to "otkrio" je vlastitim novcem sve finansirao ,bio je uticajan i neki "mozgovi" su potvrdili da je to taj anticki grad,sto potpuno ne odgovara opisima iz antickih knjiga. Ne kazem ja da postoji zavera neka,ali kao da neko namerno ne zeli da se otkrije ova piramida ,mozda bi neko voleo da je ona u Spaniji ,Britaniji,Francuskoj....ali nije,nego je u Bosni,i to ce se otkriri i naucno potvrditi kad tad.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 maj 2011, 15:13

Ovo je 100% piramida samo je nece otkopat za 100 godina jer nema sredstava ,a da daju koju kintu i turizam bi se popravio zaradili bi

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 maj 2011, 15:16

Koliko vas je bilo tamo?
Prvo odite pogledajte pa recite da je obično brdo...
Ja sam bio prije par godina i planiram opet otići, vidim po slikama da su dosta iskopali.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 maj 2011, 15:20

RiNo je napisao/la:Koliko vas je bilo tamo?
Prvo odite pogledajte pa recite da je obično brdo...
Ja sam bio prije par godina i planiram opet otići, vidim po slikama da su dosta iskopali.
Ti sto pricaju da je brdo,ne znaju ni kako egipatska piramida izgleda.Imaju 4.razreda skole i knjige za 5. ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 maj 2011, 15:26

Bio sam tamo i vidio sam sve te stvari i iskopine koje su ljudskih ruku djelo :) .
Eh sad sta je to tacno , ko se tim bavio i sta je tu radio ...Nacekati cemo se jos dosta vremena da bismo saznali istinu oko te price o piramidama .
Uglavnom meni je bilo lijepo , nisam se razocarao sto sam otisao :) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 20 maj 2011, 15:26

Pitate se zasto je ne odkopaju?
- Pa jel logicnije da je kopaju 100 godina i da svake godine u Visoko dolazi cca 100 hiljada turista il' da se otkopa za 1-2 godine i da turisti dolaze par godina i onda bude sve po starom....Svake godine, odnosno svake sezone se otkopa jedan dio, zavisno od sredstava. I svako od turista koji dodje jednom, za par godina ce doc opet jer je za tih godinu-dvije otkopano nesto novo....

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 maj 2011, 15:40

@adis.p ma nije to problem, problem su sredstva i radnici ... nema se para za kopanje onolikog brda ! Ono nije brdo, ono je plannina :D al ozbiljno teško se ono može iskopati za jedno 4-5 godina ... ovakvim tempom bit ce za 15-20 godina
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 12 gostiju.