Vase misljenjee...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako govore svi koji su ljubomorni...anonymousHD je napisao/la:Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale.
Prva piramida evrope !!!! Milioni i milioni evra se mogu uzeti na tome.Pasodzigera je napisao/la:Da li vjerujem u ovo ili ne ,to nije ni bitno.Prirodno se ono nije moglo napraviti,vidio sam uzivo,eh sad da li se radi o piramidi ili necemu drugom ,to je sad druga stvar.Uglavnom nesto ima,pa sad...
Sta zelim da kazem je to,da ne ispadamo glupi,te da trebamo to maksimalno iskoristiti,a ne sve na sprdnju,turiste privuci i pokupiti novac,a ne ko foke srati dovijeka.
Godisnje dolaze na hiljade ljudi ,a mnogo i stranaca da vidi sta se tamo desava. Ovdje iz Austrije je mnogo islo,a neke sam i sam nagovorio,al et svidilo im se pa ce opet dole.
Znaci ovo nam samo moze biti od koristi ,nikako negativno. Malo ukljuciti mozak,posto ga mi Bosanci rijedje koristimo,umjesto da se ugledamo na ostatak svijeta (nisu ni u njih sve istine) . Bila piramida,ne bila ,drzavi moze biti itekako korisno,ako budemo pameti imali.
Svaka cast momcino ,sve sto ce nam koristi donijeti i vama ,a i nama treba podrzati.Tribalian je napisao/la:Sutra cu da nadjem i par slika u vezi ovoga,svako ko krene da pljuje ovo je upadljivo glup,nije onaj Osmanagic lud.ludi su oni koji ga osporavaju,piramide se ne vezuju samo za Egipat.Ima ih u Kini,Juznoj i Srednjoj Americi,pa cak za sad po jedna u Bosni i Srbiji(planina Rtanj-takodje Osmanagic sa jos nekoliko uticajnih arheologa upravo obavlja radove na tome). Smatra se da oko piramida postoje dosta jaka energetska polja i zapravo niko do sad nije shvatio njihovu primarnu svrhu.Kinezi npr. ne daju nikome da pridje njihovim piramidama iz verovatno njima samo znanih razloga. Tesla je pisao o piramidama i mnogi drugi veliki umovi.Postoje i tvrdnje da su njhovi graditelji sami Atlantidjani,preziveli posle velike katastrofe koja je pogodila to ostrvo koje se verovatno nalazilo u Sredozemnom moru zasta postoje i brojni dokazi.Ako stvarno ima ljudi koji znaju nesto o ovome neka pisu,a oni koji bi da mlate svakakve gluposti i dokazuju svoj nizak intelekt neka zaobidju temu kao i oni kojima je mozak ispran Nordijskom skolom tj. zvanicnom istorijom,koja je na ove prostore stigla 1878. godine,posle Berlinskog kongresa!!!!
Zašto bi bio ljubomoran? Pa da postoji mi bi zgrnuli milione i milione eura i šta ti ja znam čega. Pa to bi bio veliki plus za našu državu. Ali dok se ovoliko čeka i radovi idu polako ili nikako znači da ne postoji. Uopšte nisam ljubomoran, već govorim realno, da postoji do sad bi bila otkopana. Ja prvi bi bio presretan, jer to je nešto veliko, piramida u Europi, zamislii..adis.p je napisao/la:Tako govore svi koji su ljubomorni...anonymousHD je napisao/la:Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale.![]()
pa upravo je i ne mogu otkopat jer to osporavaju takvi ko ti, ne moze se to otkopat jednom lopatom.. onaj ko nije bio ne moze reci da nesto nemaanonymousHD je napisao/la:Zašto bi bio ljubomoran? Pa da postoji mi bi zgrnuli milione i milione eura i šta ti ja znam čega. Pa to bi bio veliki plus za našu državu. Ali dok se ovoliko čeka i radovi idu polako ili nikako znači da ne postoji. Uopšte nisam ljubomoran, već govorim realno, da postoji do sad bi bila otkopana. Ja prvi bi bio presretan, jer to je nešto veliko, piramida u Europi, zamislii..adis.p je napisao/la:Tako govore svi koji su ljubomorni...anonymousHD je napisao/la:Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale.![]()
anonymousHD je napisao/la:Zašto bi bio ljubomoran? Pa da postoji mi bi zgrnuli milione i milione eura i šta ti ja znam čega. Pa to bi bio veliki plus za našu državu. Ali dok se ovoliko čeka i radovi idu polako ili nikako znači da ne postoji. Uopšte nisam ljubomoran, već govorim realno, da postoji do sad bi bila otkopana. Ja prvi bi bio presretan, jer to je nešto veliko, piramida u Europi, zamislii..adis.p je napisao/la:Tako govore svi koji su ljubomorni...anonymousHD je napisao/la:Da postoje do sad bi se 10 puta otkopale.![]()
Ti sto pricaju da je brdo,ne znaju ni kako egipatska piramida izgleda.Imaju 4.razreda skole i knjige za 5.RiNo je napisao/la:Koliko vas je bilo tamo?
Prvo odite pogledajte pa recite da je obično brdo...
Ja sam bio prije par godina i planiram opet otići, vidim po slikama da su dosta iskopali.