Chrome ili Mozzila !?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Chrome ili Mozzila !?
Ovako, mnogi se jade da je google chrome postao jako spor pretraživać i da je jako spor u pregledavanju društvenih mreža (Facebook, Twitter, My space ...) ... Eh sad, šta izabrati? Mozzila firefox je inaće malo sporiji preglednik od Chroma, ali Firefox je spor u učitavanju nekog videa, kao što je (Youtube ... ) ...KOMENTIRAJE ... !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Re: Chrome ili Mozzila !?
Moj izbor je uvijek Mozilla i svaki drugi browser/software koji ne smara i koji nije dosadan. Chrome ima fancy look, ali kad dublje zagaziš u njega, vrlo je nepregledan i nepraktičan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
..ma Mozilla je glavna
..jedini browser koji sam ikada koristio,i stvarno je ekstra,nikad se pozalio nisam
..onako standardni,klasicni browser,vrlo jednostavan,praktican 

Opera

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Ne znam sjećate li se Netscape Communicator browsera, mislim da su ga prestali raditi. Moj prvi browser, pored standardnog IE, danima sam se čudom čudio kako se nešto stalno vrtilo na njemu, kako je moćan, futurističan, itd... 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kren'o sam sa IE, a poslije sam korisito Mozillu i mislio da ne može biti ništa bolje. No, sada sam na Chrome-u koji je, barem meni, x puta bolji od Mozille.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Isto tako, meni je i Chrome bio nekad dobar, kad je tek krenuo sa radom, al sad, katastrofa, al i ja sada koristim Mozzilu, ustvari imam i Chrome i Mozzilu
ako jedan stane II neće 

Ma bježi, Mozilla je za pravu raju, a ti ode u fensereMonolog je napisao/la:Kren'o sam sa IE, a poslije sam korisito Mozillu i mislio da ne može biti ništa bolje. No, sada sam na Chrome-u koji je, barem meni, x puta bolji od Mozille.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
EVO ZA PROŠLI MJESEC ...

- Megamon
- Kontakt:
Operu koristim dvije godine.Jednostavno najbrza je
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Saras Spa.
- Kontakt:
safari
a dobra je i mozila 5,opera i chrome zaostaju po brzini,chrome je nekada bio jako brz preglednik ali u zadnje vreme je dosta spor i steka vjerovatno zbog dodavanja raznih aplikacija i dodataka,a inace dobri su i avant browser,flock,maxthon,k meleon,sea monkey,deepnet explorer,phaseout,space time,camino...

Zadnja izmjena: Saras Spa., dana/u 11 jun 2011, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
I moj je izbor ,al više na njoj ne mogu da se prijavim na forum ,ni na premier kladionicu ,wwin itd.,javlja se neka greška(upišem pasvord,nik ,i samo me vrati ponovo na početak ) i sad moram ovaj Chrome koristiti ,a nikako mi se ne sviđa ,što ti kažeš nepregledan i nepraktičanVirtu4l je napisao/la:Moj izbor je uvijek Mozilla i svaki drugi browser/software koji ne smara i koji nije dosadan. Chrome ima fancy look, ali kad dublje zagaziš u njega, vrlo je nepregledan i nepraktičan.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Chrome,jednostavno brzi od Mozille.
Operu nisam nikada ni probao tako da ne znam kakva je.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
Evo ti pa probaj http://www.opera.com/browser/neutralan__ je napisao/la:Chrome,jednostavno brzi od Mozille.
Neces se pokajati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Ok,hvala probat cu.Valjda se ne pokajem.Megamon je napisao/la:Evo ti pa probaj http://www.opera.com/browser/neutralan__ je napisao/la:Chrome,jednostavno brzi od Mozille.
Neces se pokajati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Prije sam uvijek koristio Internet Explorer, ali sam prešao na Mozillu i zadovoljan sam.....
Takodje...Monolog je napisao/la:Kren'o sam sa IE, a poslije sam korisito Mozillu i mislio da ne može biti ništa bolje. No, sada sam na Chrome-u koji je, barem meni, x puta bolji od Mozille.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koristio sam IE tek samo da skinem Mozillu Firefox, probavao sam sa Google Chromeom, jednostavno ne da nevalja al treba dosta navike, pa sam krenuo bio sa IE9 da vidim sta je sa njim, al nije bas nesto, tako da, "Jednom Mozilla, uvjek Mozilla" 

- Goalgetter
- Kontakt:
Chrome

Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 4 gosta.