tm84 je napisao/la:po meni imaju jedan od najljepsih grbova na svijetu

Jao,hvala puno
Proleter nikad stabilniji
Marin Rašić, aktuelni predsjednik Fudbalskog kluba Proleter, ističe kako Teslićani nikad nisu bili stabiliniji kada je u pitanju rad Upravnog odbora i da nemaju nikakvih trzavica.
- Nismo imali nesuglasica, sve smo odluke donosili jednoglasno i zato me čudi da polovina članova najužeg klupskog rukovodstva želi da napusti Proleter, jer se ne slažu s mojim radom. Mislim da to nije istina, a imaćemo danas sastanak, pa ćemo vidjeti da li se neko ne slaže ili ne - riječi su Marina Rašića.
On potom napominje kako postoji mogućnost da se neko od članova Upravnog odbora malo i zasitio rada u klubu.
- Imamo ljudi koji su pet-šest godina prisutni u Proleteru i koji su pružali adekvatnu novčanu pomoć. Samo to može biti razlog njihovg eventualnog napuštanja naših redova, a nikako to ne može biti nesloga - kategoričan je prvi čovjek prvoligaša iz Teslića.
Kako je istakao, tema današnje sjednice najužeg klupskog rukovodstva jeste analiza minule sezone, kao i planovi za naredni takmičarski ciklus u elitnom takmičenju Srpske.
- Naši planovi za naredni periodu jesu da osvježimo postojeći igrački kadar. Želja nam je da što više talentovane djece iz našeg omladinskog pogona igra u prvom timu, koji ćemo ojačati za dva do tri kvalitetna fudbalera sa strane - dodao je Rašić.
Prema njegovim riječima, već sada ima mnogo fudbalera koji bi željeli da igraju u teslićkom prvoligašu.
- Svakodnevno me zovu igrači koji su izrazili želju da nose dres Proletera. Svi oni znaju da mi nikom nikada nismo ostali dužni, da redovno izmirujemo obaveze prema fudbalerima i zato bi voljeli da dođu u naše redove - sumirao je Marin Rašić.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net