Odlicna tema moglo bi ovde biti svacega kvalitetnog.
Prvo bih vas zamolio ako mozete da ne stavljate ovoliko slika,ili ako ih vec stavljate stavite ih u URL tag jer mi stvarno tesko otvara stranicu. 
Hvala.
Da nastavimo sa temom kojom bi se mogli pozabaviti nekada kasnije,pogotovo kada krenu kise i lose vreme(ali ja gledam u buducnost

)
Za pocetak evo jedan tim od mene,ne mozda najjaci(ustvari ne sigurno),ali meni jedan od drazih od Old School igraca.
Na golu bi mi bio
Bogdan Stelea.Rumunska legenda,i legenda Salamance u periodu od '97-'04.Poznat po svojoj uvek ugladjenoj celavici,meni jedan od drazih golmana.
Odbranu krecem sa desnim bekom,gde mi je neprikosnoven
Jocelyn Angloma,nekoliko puta sam pisao o njemu na ovome forumu.Nepogresiv u 1 na 1 situacijama,dovodio je do ludila protivnicke napadace i treba ostati zapisan u fudbalske anale.
Na levu stranu "parkiran" je meni osobno dragi
Sinisa Mihajlovic.Iako je karijeru poceo kao veznjak,krilni napadac,prekomandovan je na poziciju levog beka,ali mu nije nimalo strana ni pozicija stopera.Strasna levica,ostace upamcen kao jedan od retkih ako ne i jedini igrac koji je postigao hattrick iz slobodnjaka.
Lucas Radebe suvereno drzi poziciju stopera.Taj "ludi" momak iz Afrike,profesionalni "frizer" ovaca,uspeo je u svojoj karijeri,u zlatnim godinama Leedsa bio nezaobilazna karika njihove igre,ali nazalost nije uspeo sve to da krnuise pogotkom u njihovom dresu.
Kakva bi mi to odbrana bila a da se u njoj ne nadje
Thomas Linke,igrac koga se rado secaju i "Plavci" iz Gelserkinchena i "Crveni" iz Munchena.Secam se kada je dosao u Bayernu da su mu vec videli jedan promasaj u karijeri ali je on dokazao da je veliki igrac i sve do poslednje sezone u Bayernu drzao odbranu.
Vezni red krecem sa "drskim" plavusanom iz Francuske,
Emanuelom Petitom,koji se sa Makelelom vrlo dobro nadopunjavao u reprezentaciji "Galskih petlova",a znacajan trag ostavio i u Monacu,a kasnije i Arsenalu,u Barceloni se premalo zadrzao a u Chelseau je ipak bio nesta ispod svojih mogucnosti.
Nekadsnji vezista BVB-a
Lars Ricken takodje mora da mi nadje mesto ovde.Istina ocekivalo se puno vise od njega u karijeri ali ipak on ce meni ostati u secanju po golu Juventusu.
A mesto po strani ili playa svejedno zauzece mi jos jedan francus,tacnije covek koji ima i Poljskih i Jermenskih i Francuskih korena,
Yuri Djorkaeff za devet godine u francuskoj preko 80 nastupa,i 30-ak golova,a svi se secamo njega i iz Monaca,Intera,pa i Boltona gde je dovodio do ludila odbranu protivnika.
Iako je ubio Jugoslaviju na Euru 2000.
Marc Overmars mi je jedan od drazih krilnih igraca.Omaleni vezista,velikih mogucnosti nositelj Holandije,Arsenala,Ajaxa pa i u Braceloni je ostavio znacajan trag zasluzuje da ga se setimo.
A napad,velika je konkurencija tu,za malo pozicija.Ali ipak meni na poziciji napadaca mora biti
Maxim Tsigalko.Da onaj Maxim Tsigalko za koga je vecina cula samo na serijalu Soccer Managera,ubica u napadu na popularnoj igrici,u stavrnosti ni bleda senka toga igraca,ali meni je zbog mnogobrojnih titula na popularnoj igrici veoma drag igrac.
Do njega u napadu odmah
Jimmy Floyd Hasselbaink,legenda ostrvskog fudbala a bgm i u Atleticu je resetao.
Uh,eto konacno i ja zavrsih ovu svoju postavu kako rekoh na pocetku zasigurno ne najjacu,ali meni najdrazu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))