DR HOUSE
Pogriješio i Admin mi odbija ispraviti.Megamon je napisao/la:A sto ti je u nicku DR HAUSE kad je ispravno DR HOUSE?
Devile ja lige nisam poredio , ovo je isključivo mišljenje o Engleskoj Premier Ligi, za Barcelonu sam samo konstantovo da je jača od bilo koje ekipe u Engleskoj a Englesku ligu zovu fudbalskom NBA ( dominantno najača košarkaška liga na svijetu).Ako več želiš da znaš favorizujem Italijansku Seriu A .Devil je napisao/la:Mozes ti i mnogo bolje od ovoga.Kao i vecina na ovome forumu poredis kvalitet Reala i Barcelone sa Premier ligom,sto je mogu reci za plakati jer Real i Barca ne cine sami spansku primeru.Kada se poredi kvalitet liga gleda se od prvog do poslednjeg tima,od Manchestera do QPR,od Barcelone do Betisa.Uvodna kolumna te bas i nije proslavila,valjda u nastavku pokazes vise sposobnosti za napisati neku bolju kolumnu.
Sve stoji ali moj tekst najmanje analizira snagu ove lige više se bavim pažljivo vođenom ekonomskom stranom ove lige te snažnim globalnim marketingom.Devil je napisao/la:Ko zove Englesku ligu NBA,zovu likovi ala @Paja kome je cilj samo da ponizi sve ono sto nema veze sa Engleskom ligom,Arsenalom,Kraljicom,niko normalan to tako ne zove.
Engleska liga je najjaca,najbogatija,najprofitabilnija svetska liga,to joj niko ne moze i nece joj oduzeti narednih 10-ak godina sigurno.To sto su Real(diskutabilno)i Barca jaci od timova iz EPL nista ne menja,jer klubovi iz donjeg doma Primere veoma tesko nosili sa EPL,cak mislim da bi se veoma tesko nosili i sa klubovima iz Bundeske.
Partizan od svih klubova u regionu ima najviše problema sa navedenima .Stanojević na svakoj press konferenciji mora pozivati navijače na strpljenje ali uzalud koga uzmu na zub lome ga do kraja .Protiv Genka su se od samog početka mogli čuti zvižduci i psovke kada je u posjedu lopte Ščepović ili Tomić a da na govorim šta sve rade Baboviću.Devil je napisao/la:E ovo je vec dobro.Standardni problem nasih stadiona.Toga ima na svim stadionima na Balkanu.Opet mislio sam da je to samo pojava na Zvezdinom i Partizanovom stadionu,ali kada sam dosao na utakmicu Slavije,pa i protiv Sheriffa na Kosevo video sam da su Marakana i JNA male mace za ono sto se radilo na ove 2-3 utakmice.Pa jbt zar je moguce da onako psujes svome igracu nakon pogresnog pasa iako citavu utakmicu odigra odlicno.Kod nas je npr.Kadu stalna meta kospicara.Znaci lik igra u zivotnoj formi,jedan od najboljih igraca Zvezde trenutno,ali je prethodne dve sezone odigrao lose sa povremenim odstupanjem iz sivila i sada pre i nego kroci na teren "kospicari" se hvataju za glavu,psuju mu sve,i kada izadje onda zvizduci,a lik bude najbolji na terenu.Jednostavno tako je nesta urodjeno,ako uhvate pik na nekog igraca koji odigra 3-4 lose uvodne utakmice,njemu ce do kraja karijere u zvezdi biti tako,sreca pa su u manjini takvi ljudi.
Ista stvar i u Partizanu,ja ne znam sta treba da se desi da bi Scepovic dobio aplauz,pa on i kada da gol(sto je istina retkost)ljudi mu zvizde.
I uvijek če i ostati, takav je ovo narod i društvo postalo .Spomenuo si reprezentaciju , apsolutno ista situacija kao i sa klubovima jednostavno sve veči broj ljudi dolazi na stadion samo da bi vrijeđao vlastite igrače .Sušić je više puta molio navijače da ne zvižde igračima u 5 minuti ali đaba.Sjećam se da je pred utakmicu sa Albanijom na Bilinom Polju igrače bilo strah da izađu na teren zbog uvreda.Danas čitam intervju stopera Želje Jadranka Bogičevića koji ukazuje ozbiljno na ovaj problem .Ovo je ozbiljan problem i vrijeme je i mediji malo posvete pažnju ovoj ružnoj , opasnoj a nažalost sve učestalijoj pojavi.maxuz baxuz je napisao/la:Ovo se isto prenosi i na reprezentaciju. Kad smo igrali protiv grka udjoh na forum par minuta prije pocetka utakmice. Sve je bilo ok dok nisu igraci izasli na teren, a onda drvlje i kamenje na Mravca a utakmica jos nije ni krenula. Tacno mi ga je bilo zao. Momak je, koliko se ja mogu sjetiti (ispravite me ako grijesim) samo jednu veliku gresku napravio protiv Albanije i to je sve. Kasnije smo svi vidjeli kako je odigr'o, ali dzaba. I poslije onakve predstave ostao trn u oku mnogih. Zbog cega nije i nikad mi nece biti jasno.
http://i259.photobucket.com/albums/hh31 ... people.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Saurman je napisao/la:Nakon što sam pročitao temu "Kuda ide BH košarka" čisto prijateljeski savjet mani se kolumni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.