Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Identitet
Kontakt:

Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2011, 12:20

neću da me iko shvati ko nekog pljuvača, ali fakat moram otvoriti dušu. nešta čitam avaz i vidim marjana na barem pet mjesta u novini. nije to čudno da je riječ o nekim tekstovima ili komentarima ali taj je mijajlović prodao sebe fahrinoj stranci i sada pokušava muda za bubrege prodati drugima. mislim svaka njemu čast sjajan je komentator ali ja sve više mislim da je taj lik došao u bih kako bi uzo pare jer kako drugačije objasniti pristupanje jednoj političkoj partiji čiji je vlasnik fahrudin radončić medijski magnat? vala ne vjerujem ni sekunde da je mijajlović otiušao tamo zato što mu se sviđa politička ideja već su u pitanuu samo pare. osim toga, vidjo sam ga po čaršiji kako se vuče ko prebijena mačka pjan i nagudriran i vala nije to bio lijep prizor. nešta kontam, ako se prodo fahri za pare jel onda sve ovo do sada isto bila samo prodaja? jel taj lik fakat voli bosnu kako govori ili je sve to bilo samo da se zaradi koji dinar. meni je marjan vazda drag bio ali ove neke stvari mi govore da je situacija mozda drugacija.
znam da je mijajlovic uposlenik sportsport.ba i ako moze molim adminstraciju foruma da ne brise ovo jer me zanima sta drugi misle pa ako nije problem da ne dirate temu. eto toliko od mene

Dule 078
Kontakt:

Re: Marjan Mijajlović - Prodana duša ili neshvaćeni genij

Post Postao/la Dule 078 » 21 okt 2011, 12:34

Kao i svi mi ostali,sastavljen je od dobrih i loših osobina.Neću da ulazim u detalje,jer bi se našao neki dušebrižnik i optužio me da ga "kritikujem zato što voli Bih".
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 okt 2011, 12:38

ne znam, nemam trenutno neko misljenje o ovome, al svakako je neukusno stavljati da je kao pjan i nadrogiran...
mozda i jeste, mozda i nije, al u svakom slucaju je neukusno...

o ostalom ne bih htio sad nista pisati....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 okt 2011, 13:58

Odlično ako voli popiti :mrgreen: . Pa i Božo Sušec je znao pod gasom čak i direktan prenos raditi, tako da... :mrgreen:

Helem, nisam u toku glede (ne)ulaska u neku političku stranku. Nebitno da l' bio član crvenih, zelenih ili tamno zelenih, ne vjerujem da ga to čini manjim ili većim čovjekom. Btw, nemoj me shvatiti pogrešno, al' zašto ti čitaš Avaz? Ako već imaš averziju od lika i djela Radončića, onda ne bi treb'o čitati ni najtiražniji dnevni list u državi (ja ga ne čitam). :mrgreen:

Helem, što se tiče rada Marjana Mijajlovića, moram priznati da se mnogo bolje snalazi na komentatorskim pozicijaman negoli u pisanim medijima. A, kakav je ko kada se spusti zavjesa, to je sasvim nebitno.

I, kod nas fakat nema sredine. Ne samo kada je neka javna ličnost u pitanju, već i kada je riječ o nekim običnim ljudima. Ili si prvi, ili posljednji. Ili si pukovnik ili pokojnik. :mrgreen: To je nešto s čim smo navikli živjeti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2011, 14:01

Ma vidiš da Radončić svim silama pokušava zaustaviti enormno padanje tiraža Dnevnog avaza. Pa Mijajlović je samo jedan od mnogih koje če iskoristit da to zaustavi. Nažalost !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 okt 2011, 14:10

Ahh dragi Havaz, novine u sluzbi partije i cega jos. Ipak mislim da je San jos gori od njih ili? :D
Mislim ne citam ni jedne ni druge, nekada sportski dio, ali posto naprimjer San uspije i tu da nekako uveze lazi...

Marijan ima pravo u svom slobodnom vremenu da radi sta hoce. A meni licno fali kao komentator. Covjek je izmislio tu profesiju za mnoge koji su se nekako pukom slucaja i srece (i nase nesrece) nasli na istoj. Iako mislim, da bih dozivio infarkt, da je komentarisao Francuska BiH ili dolazece utakmice playoff-a.

I last but not least, da ne razocaram nikoga:
Dule ga samo napada jer on voli BiH. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 21 okt 2011, 14:13

Ja ipak ne znam kako administracija dopusta ovu temu koja je vjerovatno pokrenuta da se blati Marijan i Dnevni Avaz. Smatram da je Marijan nesto najbolje sto sam slusao na ovim nasim televizijama. Meni samo smeta sto je dao reprezentaciji "nadimak" zmajevi. A sto se tice tih politickih zavrzlama manite se toga ljudi svi su oni gov na.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 okt 2011, 14:15

Komentarisati se može, kao što se može komentarisati i rad svih novinara.

Bilo kakvo vrijeđanje vodiće trajnoj zabrani pristupa forumu.
Ako tema postane poligon za pljuvanje a ne konkretne komentare, biće uklonjena.

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 21 okt 2011, 14:28

Pa sta je nego vrijedjanje kaze vidio ga pjanog i nadrogiranog. Hajd sto je rekao pjanog, ali mu bilo malo pa jos dodao i da je bio nadrogiran. Gdje su dokazi? Sto se tice stranke svako ima pravo da bude u nekoj stranci. A, ako je to uradio samo radi para on je narastao do neba u mojim ocima.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 okt 2011, 14:42

sheringham je napisao/la:Pa sta je nego vrijedjanje kaze vidio ga pjanog i nadrogiranog. Hajd sto je rekao pjanog, ali mu bilo malo pa jos dodao i da je bio nadrogiran. Gdje su dokazi? Sto se tice stranke svako ima pravo da bude u nekoj stranci. A, ako je to uradio samo radi para on je narastao do neba u mojim ocima.

dokazi su obicno caklene oci, sigurno je cojk primjetio, ne bi dzaba stavio to.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 okt 2011, 14:49

To nije vasa stvar da li se on drogira ili ne,meni je bitno da on svoj posao odradjuje fenomenalno i da ja uzivam kada gledam repku ili bilo koju drugu tekmu uz njega ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 21 okt 2011, 14:54

eto cakle mu se oci i odmah je nadrogiran :) ma daaj :)
covjek ima pravo da radi sta god zeli da radi,to sto je usao u stranku,na nasem prostoru ovdje je normalno i mora se na neki nacin spasit! jer je bezveze dobio otkaz i na hayatu(ako se ne varam) i na ftv-u!
od ovih net kolumni nema neke fajde :)
iskreno,ja bih volio da mi on prenosi utakmice repke(al' da ne iznosi previse nebitnih infosa),kad slusam onog Zorana Suku ili Kristica,dode mi da se zapalim!

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 21 okt 2011, 14:56

ahmad_tz je napisao/la:
sheringham je napisao/la:Pa sta je nego vrijedjanje kaze vidio ga pjanog i nadrogiranog. Hajd sto je rekao pjanog, ali mu bilo malo pa jos dodao i da je bio nadrogiran. Gdje su dokazi? Sto se tice stranke svako ima pravo da bude u nekoj stranci. A, ako je to uradio samo radi para on je narastao do neba u mojim ocima.

dokazi su obicno caklene oci, sigurno je cojk primjetio, ne bi dzaba stavio to.
Ovaj dokaz se i na sudu priznaje, kada su "caklene" oči odmah ti 10 godina daju za korištenje opojnih sredstava :D :D :D :D :D

Ljudi se svačim i svakim bave a niko sebe ne gleda. Problem je Marjan koji piše za avaz a ne i vi koji ga čitate. Neka Marjan napusti avaz a vi mu platu dajte svaki mjesec. Pozdrav najboljem sportskom novinaru države i samo naprijed. Licemjeri i dvolične spodobe pustite čovjeka na miru.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 okt 2011, 14:58

@ahmad_z, zar oči ne mogu zacakliti od prehlade :D
Bilo kako bilo, zašto bi on bio manje vrijedan zašto što je član neke stanke? Možda zato što se zove Marjan? Da je Huso, Haso ili Alija, vjerujem da nikoga ne bi puno tangiralo, al pošto je Marjan, hajmo osuti paljbu.
Dok god radi svoj posao kako treba, zar je bitno da li je član neke stranke? Čovjek je jedan veliki borac, prešao je put od trnja do zvijezde, i ja mu kapu skidam. A to, što čovjek razmišlja o svojoj egzistenciji, koju je nemoguće ostvariti na osnovu kojekakvih kolumni, i koja je na ovim prostorima prosto nemoguća bez stranačkog uplitanja, zbog toga ga treba osuditi :roll: Ma daj...
Živio ti nama Marjane još 100 godina!!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 21 okt 2011, 15:02

Kako kaže Marjan za Felainijevog oca: Od nesuđenog golmana do tramvjadžije :mrgreen:
YNWA!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 okt 2011, 15:20

Pa stvarno nema veze da li on pije da li se drogira ili da li je u nekoj stranci sa tim kakv je sportski komentator. Pa nece se niko od nas sa njim zeniti i udavati, nego ce slusati njegove komentare!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 okt 2011, 15:33

sto se tice komentatorskog posla i opcenito znanja u sportu tu je stvarno klasa. Itekako bi se dalo diskutovati i pricati o onome sto je pokretac ove teme spomenuo, a to je zasto je on najednom doshao u Bosnu, jel to stvarno ljubav ili prilika za dobru zaradu.

Ono sto mene isto zanima je zasto on nije negdje stalno zaposlen, kao da se josh uvijek trazi, prvo hayat, pa onda neki projekti sa Senadom, pa rk Bosna, pa ftv malo, pa rsg, pa sad alfa, pa pishi tamo, pishi vamo.....
nema potpisa

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 okt 2011, 16:07

Mislim da ste vi pod utiskom one jedne utakmice koju je zaista docarao. + poklopila se sjajna igra repke. Iskreno nije neki komentator. Silne informacije koje bifla su produkt guglanja. Manje komentarise igru. Mada meni se svidja njegov glas. Ali i Topalbecirovic ima mocan glas. A i vise ga volim slusati. Mada meni niko ne moze sa Kustudicem i Sofrancem. A kakav je privatno mene ne interesuje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 okt 2011, 16:19

Marjan je sjajan komentator i veliki patriota,ali mislim da mu saradnja sa Avazom nije potrebna.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 21 okt 2011, 16:25

Marjan je sto bi se reklo "dusa od cojka". Extra lik pozitiva prava. Sad sto je i da li je usao u stranku ili pise u Avazu....covjek od toga ZIVI,placa racune.....jer na normalan nacin (bez neke zaledjine)nista ne mozes postic u BiH,ne mozes cak niti radit svoj posao. Sjebali su ga na Hayatu pa zbog zalbe iz RS skinuli ga sa BHT....jednostavno covjek je najbolji u svom poslu i svima je smetao jer je bolji od njih a ovima iz RS je krivo jer jedan MARJAN MIJAJLOVIC zivi za BiH konkrentno Ibisevica,Dzeku,Spahica,Misketa....
ovo "doso u BiH" da digne lovu :lol: :lol: jest naso dje ce :lol: :lol: covjek je gotivio nase prenoseci bundesicu do bola i zbog toga a i ponude da radi u BiH je i otisao s SK.
Googlanje,biflanje... ti se naziva istrazivacki rad,informisanje a ne kao kod pojednih da ne znaju niti ime izgovorit igracu.....
Ljetos je bio u TZ i sjedio u Sydneyu sto pored....lik je 100% cool
Marjan je Tuzlak,Bosanac i Hercegovac!!!
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.