MVP 2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
MVP 2012
http://www.nba.com/mvp-ladder/2011-12/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A vaša mišljenja?
A vaša mišljenja?
Re: MVP 2012
cudi me sto im nema grifina i na ovoj listi kolko se citavom nbau dize na njega
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lebron i Durant ce vjerovatno imati glavnu rijec. Mozda im se pridruzi Ruza, al' s obzirom na to da je propustio odredjeni broj utakmica, onda... 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- delpiero20
- Kontakt:
L.James, K.Durant, D.Rose
Bilo ko od ova 3 da uzme necu nista pricat tj slozit cu se

Bilo ko od ova 3 da uzme necu nista pricat tj slozit cu se

- Donnie Darko
- Kontakt:
James i Durant su po meni jedini kandidati ove godine. Rose je propustio dosta utakmica, a Bullsi su jako dobro funkcionirali i bez njega.
kakav crni durant 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LBJ 55%. KD 44%. Ostali 1%.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
LeBron najbolji po statistikama, vjerovatno će on dobiti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
James bi mogo po treci put, zasluzeno.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Parker
Ma LeBron ima najbolju statistiku to svako može vidjet,ali mislim da će dati Durantu.Ima bolju sezonu nego Ruža prošle,a Bron već dvaput uzimao.

Ma LeBron ima najbolju statistiku to svako može vidjet,ali mislim da će dati Durantu.Ima bolju sezonu nego Ruža prošle,a Bron već dvaput uzimao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa vise je titulu MVP zasluzio Griffin, nego Wade. Nije mi jasno sto svi mrzite Clipperse.LenBias je napisao/la:cudi me sto im nema grifina i na ovoj listi kolko se citavom nbau dize na njega
Btw. Irving za MVP-a, ako ne ove godine, onda iduce

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
James i Durant ...mislim da ostali malo ko moze promjeniti tu nesto...Rose je propustio dost autkamica tako da ne vjerujem da moze ponoviti ovo od prosle sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne pricaj gluposti molim teadriano_leite je napisao/la:Pa vise je titulu MVP zasluzio Griffin, nego Wade.LenBias je napisao/la:cudi me sto im nema grifina i na ovoj listi kolko se citavom nbau dize na njega
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ti pricas gluposti brate, pa Wade 10 utakmica propustio, ima Jamesa i Bosha u timu, dok ovaj Griffin je uz Paula najbitniji igrac Clippersa i bez jednog od njih dvojice to bi bila katastrofa. Titulu MVP su zasluzili i CP3 i Griffin vise nego Wade. Ne kazem da bi oni trebali biti MVP, ali u poredjenju sa Wadeom, blize su tome. To je samo moj odgovor na ono sto ti kazes cudo da nema Griffina, a ne cudis se sto je tu Wade i to ispred Paula, Lovea i Parkera, igrace koje vuku svoje timove i bez njih bi ti timovi blago receno bili 50% slabiji, dok kad Wade nije igrao to se i nije nesto posebno osjetilo. Toliko od mene a ti shvati ako hoces, ako neces **** ga.LenBias je napisao/la:ne pricaj gluposti molim teadriano_leite je napisao/la:Pa vise je titulu MVP zasluzio Griffin, nego Wade.LenBias je napisao/la:cudi me sto im nema grifina i na ovoj listi kolko se citavom nbau dize na njega
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- delpiero20
- Kontakt:
Griffina i Wadea svako ko spomene za MVP-a se ogrijesio 

- adriano_leite
- Kontakt:
E bravo, ali onaj to ne konta jer navija za Heat. Ako je Wade zasluzio da bude u 10 za MVP onda je i Grifin ili nisu ni jedan ni drugi.delpiero20 je napisao/la:Griffina i Wadea svako ko spomene za MVP-a se ogrijesio
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- delpiero20
- Kontakt:
To je to...L.James koliko god da ja nisam njegova pristalica ima statistike covjek i tim mu dobro stoji, Durant isto statisticki odlican i tim mu dobro stojiadriano_leite je napisao/la:E bravo, ali onaj to ne konta jer navija za Heat. Ako je Wade zasluzio da bude u 10 za MVP onda je i Grifin ili nisu ni jedan ni drugi.delpiero20 je napisao/la:Griffina i Wadea svako ko spomene za MVP-a se ogrijesio
Da ne idem na srce i to koliko ja sad koga gotivim, npr uvijek navijam protiv oklahome i miamija

Howard ce se ukljuciti u trku kada bude u nekoj drugoj sredini, trebao je raditi isto kao Shaq i traziti neki tim gdje ce uvijek biti glavni za titulu i samim tim bi bio u vrhu za MVP-a ali doci ce i to vrijeme

jesam ja spomeno wadea slucajno prije tebe jadan ne bio, sta pricas ti, sta izmisljas?adriano_leite je napisao/la:E bravo, ali onaj to ne konta jer navija za Heat. Ako je Wade zasluzio da bude u 10 za MVP onda je i Grifin ili nisu ni jedan ni drugi.delpiero20 je napisao/la:Griffina i Wadea svako ko spomene za MVP-a se ogrijesio
- adriano_leite
- Kontakt:
Jadan ti ne bio, pricas kako je cudo da Griffin nije na listi jer ga u Americi vole (naravno ti ga nesto ne gotivis pa mislis da ga previse drugi gotive), a ne cudis se kako je Wade dospio na listu (ni Wade nije zasluzio da bude, ali tebi bolo oci to sto nije Griffin tu, a ne bode oci sto je Wade tu), a ja sam ti uputio komentar kako se cudis Griffinu a ne Wadeu, nije valjda da nisi skontao?LenBias je napisao/la:jesam ja spomeno wadea slucajno prije tebe jadan ne bio, sta pricas ti, sta izmisljas?adriano_leite je napisao/la:E bravo, ali onaj to ne konta jer navija za Heat. Ako je Wade zasluzio da bude u 10 za MVP onda je i Grifin ili nisu ni jedan ni drugi.delpiero20 je napisao/la:Griffina i Wadea svako ko spomene za MVP-a se ogrijesio
Znaci da pojasnim, na tvoj komentar sam uputio pitanje sto se ne cudis kako Wade nadje mjesto u utrci za MVP?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.