Druga Liga Jug:

Županijska Liga:

ugašeni:

sve manje i manje klubova:Kup natjecanje
Danas je u prostorijama ŽNS ŽHB Livno održan ždrijeb Kup natjecanja na razini Županijskog nogometnog saveza Hercegbosanske Županije.
U prvom pretkolu, u nedjelju, 03. lipnja 2012. godine u Šujici se sastaju Šujica i Šator. Utakmica se igra s početkom u 1700 sati.
Izvučeni su i parovi prvog kola Kup natjecanja, koje će se odigrati 17. lipnja 2012. godine sa početkom u 1730 sati.
Sastaju se :
Pobjednik susreta Šujica/Šator - Troglav
Junak - Sloga
Bužan - Kamešnica
Tomislav - Kupres.
Igra se samo jedna utakmica.
Drugo kolo na rasporedu je u kolovozu 2012. godine.
u cemu je razlika?badblueboylivno je napisao/la:BTW, koliko sam upoznat, Hajduk i Rujani nisu ugašeni, nego samo ne nastupaju ove godine.
znam i ja da je sluzbena razlika, ali mislio sam, ubiti nema razlike,....badblueboylivno je napisao/la:U tome da je moguće igranje sljedeće sezone bez da se mora osnivati novi klub.
FK Grahovojasta je napisao/la:kakav vam je ovaj cirilicni??![]()
Ma da, sve pet, ali neće biti brisanja klupske povijesti ako se ikad vrate, a ja se sve nadam da hoće, kad ova kriza prođe (a mora jednom, mora se početi nešto raditi).Livnjak je napisao/la:znam i ja da je sluzbena razlika, ali mislio sam, ubiti nema razlike,....badblueboylivno je napisao/la:U tome da je moguće igranje sljedeće sezone bez da se mora osnivati novi klub.
Klubovi koji nenastupaju u nijednoj kategoriji su za mene ugaseni klubovi!
PS. Janica Kostelic je kod FISa registrirana i dalje kao aktivna skijasica, i sacuvala je FIS bodove za startnu listu sve do danas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.