Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Kada igra Spanija ,znam da Brazil igra u 19:45delko je napisao/la:Evo tema posto niko nece, pa da komentarisemo utakmice
spanija vec igra, poluvrijeme, protiv japana gubi 1:0, i spanija zaradila crveni karton ( I.Martinez)meho-medo je napisao/la:Kada igra Spanija ,znam da Brazil igra u 19:45delko je napisao/la:Evo tema posto niko nece, pa da komentarisemo utakmice
anonimni je napisao/la:ja maloprije šaltah kanale i vidjeh na Eurosportu Meksiko igra, znači, počeo je ovaj dio OI...
Urugvaj ima najjaču ekipu sa Suarezom na čeluEdin TM87 je napisao/la:anonimni je napisao/la:ja maloprije šaltah kanale i vidjeh na Eurosportu Meksiko igra, znači, počeo je ovaj dio OI...![]()
![]()
![]()
Inace, zlato osvaja Brazil 100%, a za ostale dvije medalje ce se boriti Britanci, Urugvaj i Spanija, tesko da neko drugi moze iznenaditi...
šta ću kad sam neinformisan (bio)Edin TM87 je napisao/la:anonimni je napisao/la:ja maloprije šaltah kanale i vidjeh na Eurosportu Meksiko igra, znači, počeo je ovaj dio OI...![]()
![]()
![]()
imas stram za amerikanke ??SirAlexFerguson je napisao/la:Britanke povele protiv Kameruna a SAD protiv Kolumbijki
http://coolsport.tv/kiwi1.php" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:imas stram za amerikanke ??SirAlexFerguson je napisao/la:Britanke povele protiv Kameruna a SAD protiv Kolumbijki
zahvaljujemdelko je napisao/la:http://coolsport.tv/kiwi1.php" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:imas stram za amerikanke ??SirAlexFerguson je napisao/la:Britanke povele protiv Kameruna a SAD protiv Kolumbijki
Vidjet ćemo već za 3 dana protiv Brazila. Mislim da se s ovom igrom može očekivati medaljaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Britanke, za razliku od svojih muških reprezentativnih kolega, bez problema dolaze i do druge pobjede, s tim što je ovaj put realizacija bila na nivou, pa je Senegal isprašen sa 3:0. Vidjećemo šta mogu napraviti kad dođu ozbiljniji protivnici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.