Hey folks! Kao što već znate, još jedna sjajna sezona u režiji Celtica (dupla kruna), i jako dobra predstava u CL. Lično sam prezadovoljan sa prikazanim, te se nadam kako ćemo moći i naredne sezone uz par solidnih pojačanja pružiti i bolji rezultat u CL.
Eh, dakle da počnem.
Početak sezone. Au, kao da je jučer bilo. Bhoysi su od početka bili prvi favorit glede osvajanja PL, a u nastavku su to i dokazali, i vrlo lahko došli do duple krune. Naravno, nije mala stvar napraviti totalni remont u rosteru kluba i opet nakon toga pružiti tako dobar rezultat. NL je napravio jednu veliku instituciju od momčadi i spiritualnost je zaista vraćena, duh CP je ponovno tu i možemo uživatu u dobrim partijama nekih novih klinaca, kao što su: Matthews, Ambrose, Forrest, Wanyama, Miku, Watt, Hooper - skup potpuno novih igrača, uz naravno i dio `old schoola´. Hh, upravo su to navedena imena i koja su donijela toliku moguću sreću svim navijačima Bhoysa, i zaista sam ponosan!
Šta za narednu sezonu?
Huh, veliki nedostatak u ovom principu lige jeste neigranje Rangersa. Osjeća se nedostatak derbyja, zar ne? Upravo sam pregledao par highlightsa iz četvrte lige, i uvjeren sam u njihov brz povratak u društvo najboljih. Ybg, problemi su se samo nagomilavali i već se odavno znalo da će im se desiti relegacija, šteta. Uglavnom, poželio sam se čari derbyja i lično jedva čekam, pa makar i u kupu.
I, btw; ne vidjeh objavljene slike proslave titule Bhoysa, i probaću par da ih pronađem i objavim!

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.