BH Telecom vs HS vs Telemach
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
BH Telecom vs HS vs Telemach
Zanima me vaše mišljenje, šta je najbolje uzeti?
Treba mi telefon+internet+kablovska.
Koji su najpovoljniji?
Trenutno imam Moju TV sa telefonom i ADSL, preskupo je..
Da čujem vaše mišljenje.
Treba mi telefon+internet+kablovska.
Koji su najpovoljniji?
Trenutno imam Moju TV sa telefonom i ADSL, preskupo je..
Da čujem vaše mišljenje.
Re: BH Telecom vs HS vs Telemach
Ja bih uzeo telemach.Imam njihov net+kablovska,nije skupo,a ni sa telefonom nije puno skuplje.Internet je brz,kablovska odlična jedina mana je što nema arene.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Telemach je što se tiče kvalitete interneta najbolji
Najbolja oprema, usluga i sve
Druga stvar je što im "neko" presjeca vodove pa imaju nekad prekid saobraćaja...Svi znamo ko je taj "neko" al otom potom

Druga stvar je što im "neko" presjeca vodove pa imaju nekad prekid saobraćaja...Svi znamo ko je taj "neko" al otom potom

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Telemach od ova 2,a meni je Logosoft najbolji,a koristio sam i telecom i telemach,a trenutno sam na logosoftu.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bojim da ce se telemah ubrzo povuci sa BH trzista.Ljudi su na gotovo prikopcali svoju opremu sto im zakon trenutno dozvoljava.U sloveniji se nekoliko firmi povuklo sa trzista kad je donesen zakon da svaki provajder mora imati svoje vodove , bander i te zajebancije...Taj zakon ce doci kod nas kad tad pogotovo ako se zeleni vrate na vlast.
nije to do zakona nego im se vise isplati iznajmiti nego kopati, a od telekoma je infrastruktura koju im oni iznajmljuju kao i ostalim provajderima , jedino da se privatizuje sve (sto cisto sumnjam da ce se ubrzo desitiHZ_ilidzaa je napisao/la:Bojim da ce se telemah ubrzo povuci sa BH trzista.Ljudi su na gotovo prikopcali svoju opremu sto im zakon trenutno dozvoljava.U sloveniji se nekoliko firmi povuklo sa trzista kad je donesen zakon da svaki provajder mora imati svoje vodove , bander i te zajebancije...Taj zakon ce doci kod nas kad tad pogotovo ako se zeleni vrate na vlast.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja imam MojaTV full, i sad sam zadovoljan, samo me nervira ova politika s kanalima, ali sto se tice interneta, nemam sta prigovarati, od prvog dana otkao sam uveo mojatv, internet je potpuno stabilan, konekcija ne pada, brzina dw nikad ne pada
ne znam kakvi su ostali HS, Telemach, jer nisam nikad bio njihov korisnik a i nema ih u mom kraju
TV slabo skroz pratim, ali kad bi uveli SportKlub uveliko bi se promjenilo
ne znam kakvi su ostali HS, Telemach, jer nisam nikad bio njihov korisnik a i nema ih u mom kraju

Potpis od rijeci do rijeci.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja imam MojaTV full, i sad sam zadovoljan, samo me nervira ova politika s kanalima, ali sto se tice interneta, nemam sta prigovarati, od prvog dana otkao sam uveo mojatv, internet je potpuno stabilan, konekcija ne pada, brzina dw nikad ne pada
Da eto jedini hendikep je sto nema tog Sport Kluba,ali sto se ostalih kanala tice ima svega.
Ali ne gledam tv tako da...
Isto za moja tv. a iskreno i nema drugih pa tako...
Internetom sam zadovoljan brzina 5 mega bita, meni ne treba iskreno više, TV ima oko 150 kanala a iskreno i ne gledam slabo tako da... Telefon je besplatan za fiksne, za mobilnu telefoniju imaš 10 KM ja msm džaba, preko se plaća.
Ja se ne žalim
Internetom sam zadovoljan brzina 5 mega bita, meni ne treba iskreno više, TV ima oko 150 kanala a iskreno i ne gledam slabo tako da... Telefon je besplatan za fiksne, za mobilnu telefoniju imaš 10 KM ja msm džaba, preko se plaća.
Ja se ne žalim

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Hoće li iko pohvaliti HS? 

Hvaljenje HS-a je jednako hvaljenju narkomana jer se bode u venugojzerica je napisao/la:Hoće li iko pohvaliti HS?

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
- Kontakt:
Čitao sam da su se u zadnje vrijeme popravili 

Cisti 2 danagojzerica je napisao/la:Čitao sam da su se u zadnje vrijeme popravili
Johnny b, how much there is to see
HS nije los, znam im **** sve po spisku kad mi pocke spikat i lagat u Doti al moze proc, 1,6 mbp/s za 15 maraka i dobri kanali naravno, Telemach mi je u dnevnom i imam sport klubove a u sobi HS 
Paše samo da ne jebu onoliko vise sa lagovima u par online igrica...

Paše samo da ne jebu onoliko vise sa lagovima u par online igrica...
- Evolution87
- Kontakt:
HS 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prezadovoljan sam sa HS-om,imam onaj kid paket gdje je ukljuceno kablovska,digitalna i internet.
Na digitalnoj imam sve 4 arene u HD formatu,a internet

Na digitalnoj imam sve 4 arene u HD formatu,a internet

-
- Kontakt:
Koliko plaćaš mjesečno?
Ja imam Moja TV Full paket i Telemachovu kablovsku (koju planiram digitalizirat, jer im je kritičan kvalitet slike
), tako da sporta nikad ne manjka.
Što se tiče moje tv, moram reći da sam zadovoljan onim što oni pružaju, samo još da smanje tu **** cijenu, jer oguliše nas na ovom full paketu majku im.

Što se tiče moje tv, moram reći da sam zadovoljan onim što oni pružaju, samo još da smanje tu **** cijenu, jer oguliše nas na ovom full paketu majku im.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
40 KM plaćam internet i digitalnu TeVe u telemachu i malo je reć da sam prezadovoljan. Internet je 15 Mb, konstantnih što je najbitnije.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.