Treneri u Prvoj ligi FBiH
Moderator/ica: GracanicaAA
- Probisvjet
- Kontakt:
Treneri u Prvoj ligi FBiH
Treneri. Otpustanje, dovodjenje, mane, vrline, prelasci...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: Treneri u PL FBiH 2013/14
Mene je jučer oduševio Sadiković, fantastično je pripremio i vodio utakmicu. Šteta što se povrijedi Delić, pa je bio primoran napraviti izmjenu, inače mislim da bi sve puno lakše prošlo. Počeo je u formaciji 4-5-1, bez puno srljanja u prvom polu vremenu, u drugom ubacuje jos jednog napadača koji je za raliku od brzonogog smajlovića dobar u skok igri i mijenja formaciju na 4-4-2, presing prvih 10 minuta,, gol i onda lagano zatvaranje utakmice....
Bratstvo do groba....
-
- Moderator
- Kontakt:
Karić je deffo strateg koji po meni posjeduje daleko veću širinu nego što to ispoljava.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Adis Obad... Hmm.. Čitava knjiga se može napisati o tome čovjeku.Nekada fudbalska zvijezda Veleža,sada vođa,trener..Kada se u junu pojavila vijest da će Adis preuzeti Igman iz Konjica,većina je bila oduševljena,ša ipak je to bivša fudbalska zvijezda Veleža,Veleža kojeg mnogi Konjičani prate i bodre.Mislili smo,to je to.Još kada je doveo par nada iz Veleža da se "kale" 90 % posto nas je bilo ubijeđeno da Igman ostaje u 1. ligi Federacije.Dvije pripremne utakmice sa Veležom,predstavljanje novih igrača publici...Liga je krenula.Prva 3 kola,Igman čista 0,sva 3 poraza,slijedila je utakmica sa GOŠKom..Navijači,već isfrustrirani,tražili su Obadovu smjenu.Utakmica sa GOŠKom pokazala je da se Igman može nositi sa velikim klubovima.Drastična promjena u igri Igmana.. Nema tu više nekakvih lopti u prazno,svaki pas na svom mjestu,igrači sve uigraniji... Da li će Obad uspjeti ostvariti svoj cilj,opstanak u 1. ligi FBiH,ostaje da se vidi...
Support your local club !
Salem Durakovic prije tacno sedam dana dobio otkaz
Naslijedio ga Mesud Durakovic
Naslijedio ga Mesud Durakovic
srcu draga boja plava
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jedan je banovicki JIRGEN KLOP
...ostali su buranija teska

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam čuo da Stiv Bould, asistent Arsena Vengera (obzirom da Venger uskoro odlazi), završava svoju Pro licencu idolazi na stažiranje u Tuzli krajem oktobra u okviru završnog semestra za polaganje Pro licence.staragarda je napisao/la:jedan je banovicki JIRGEN KLOP![]()
...ostali su buranija teska

ONT: Karić je dobar kondicioni trener, ali što se tiče slaganja ekipe, mislim da je on bio jedno od one djece koje pogrešne dijelove puzle nagura na pogrešno mjesto dok ne uklopi i na kraju iskoristi sve djelove a nigdje veze sa završnom slikom puzle, ako me kapirate.

Re: Treneri u Prvoj ligi FBiH
Treba ovu temu malo ozivit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.