Počivajte u miru, hrabri Krajišnici...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Počivajte u miru, hrabri Krajišnici...
"Petnaesti oktobar 2013. godine pamtit ćemo do kraja života zbog plasmana bh. reprezentacije na Svjetsko prvenstvo, ali porodice navijača koji su poginuli po povratku iz Kaunasa sigurno ne žele da se prisjećaju tog dana.
Nikada ne znate što vas čeka i što donosi novi dan. Ma koliko god bili sretni zbog povijesnog rezultata i plasmana naše nogometne reprezentacije na Mundijal u Brazil, osjećamo veliku tugu i prazninu zbog smrti naših mladih sunarodnjaka i navijača naše reprezentacije.
Trojica mladića poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Lomži, gradu koji je udaljen 150 kilometara od Varšave (Poljska). Teška saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros kada su se bh. navijači vraćali iz Litvanije.
Riječ je o momcima iz Krajine, a jedini preživjeli je Adis Ćoralić, koga je danas posjetio novinar agencije Anadolija.
"Krenuli smo iz Kaunasa oko 23:30 sati, jer smo čekali da se malo raziđe gužva nakon utakmice. Ja sam spavao u autu i ničega se ne sjećam. Tek kad sam došao u bolnicu, rekli su mi šta se dogodilo“, rekao je Ćoralić u razgovoru s ekipom Anadolije.
Ono što je javnost u BiH uzrmalo je klip kojeg je objavio naš portal u utorak, a na kojem su mladići govorili o utakmici s Litvanijom. Razgovor s našim novinarom odvijao se u dobrom raspoloženju na dan utakmice i niko nije mogao naslutiti da će se dogoditi ono što se dogodilo.
Hasib Mahmić, vođa navijača Ljuti Krajišnici, kao da je predosjetio što bi se moglo dogoditi.
"Nadam se da neće biti puno alkohola za ovaj dan i voli obih da se svi u miru i veselju vratimo u Bosnu živi i zdravi i da ne bude saobraćajki jer je danas dosta bilo saobraćajki na cestama. Jedino što želimo je da se navijači vrate sretno u miru i rahatluku i da ovaj Bajram proslave s najboljim poklonom", rekao je rahmetli Hasib u utorak popodne.
Teško je povjerovati da našeg sagovornika, kao niti njegovih dvojice prijatelja više nema. Samo dragi Bog zna kako se osjećaju porodica i prijatelji stradalih mladića. Naša redakcija ovom prilikom želi da izrazi sućut porodici i prijateljima stradalih."
[youtube][/youtube]
Nikada ne znate što vas čeka i što donosi novi dan. Ma koliko god bili sretni zbog povijesnog rezultata i plasmana naše nogometne reprezentacije na Mundijal u Brazil, osjećamo veliku tugu i prazninu zbog smrti naših mladih sunarodnjaka i navijača naše reprezentacije.
Trojica mladića poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Lomži, gradu koji je udaljen 150 kilometara od Varšave (Poljska). Teška saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros kada su se bh. navijači vraćali iz Litvanije.
Riječ je o momcima iz Krajine, a jedini preživjeli je Adis Ćoralić, koga je danas posjetio novinar agencije Anadolija.
"Krenuli smo iz Kaunasa oko 23:30 sati, jer smo čekali da se malo raziđe gužva nakon utakmice. Ja sam spavao u autu i ničega se ne sjećam. Tek kad sam došao u bolnicu, rekli su mi šta se dogodilo“, rekao je Ćoralić u razgovoru s ekipom Anadolije.
Ono što je javnost u BiH uzrmalo je klip kojeg je objavio naš portal u utorak, a na kojem su mladići govorili o utakmici s Litvanijom. Razgovor s našim novinarom odvijao se u dobrom raspoloženju na dan utakmice i niko nije mogao naslutiti da će se dogoditi ono što se dogodilo.
Hasib Mahmić, vođa navijača Ljuti Krajišnici, kao da je predosjetio što bi se moglo dogoditi.
"Nadam se da neće biti puno alkohola za ovaj dan i voli obih da se svi u miru i veselju vratimo u Bosnu živi i zdravi i da ne bude saobraćajki jer je danas dosta bilo saobraćajki na cestama. Jedino što želimo je da se navijači vrate sretno u miru i rahatluku i da ovaj Bajram proslave s najboljim poklonom", rekao je rahmetli Hasib u utorak popodne.
Teško je povjerovati da našeg sagovornika, kao niti njegovih dvojice prijatelja više nema. Samo dragi Bog zna kako se osjećaju porodica i prijatelji stradalih mladića. Naša redakcija ovom prilikom želi da izrazi sućut porodici i prijateljima stradalih."
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Počivajte u miru, hrabri Krajišnici...
R.I.P
Neka im Allah dz.s. podari vječni rahmet duši i uvede ih u lijepi Džennet!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:R.I.P![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da vam Allah DŽ.Š podari lijepi Džennet.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
mislim da nema potrebe za temom, šta i kada sljedeći put neko od navijače pogine? opet temu otvorit'? svima nam je žao, kod svih nas je ista priča, itd .. ipak, ako tema ostane:
žalosno je što su momci poginuli, ali takve stvari se uvijek i svugdje dešavaju .. od sudbine se ne može pobjeći .. zvuči glupo, al' momci su ipak preselili nakon što su doživjeli možda najveću radost u životu
žalosno je što su momci poginuli, ali takve stvari se uvijek i svugdje dešavaju .. od sudbine se ne može pobjeći .. zvuči glupo, al' momci su ipak preselili nakon što su doživjeli možda najveću radost u životu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
neka im dragi Allah podari lijepi džennet ...amin !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Počivajte u miru, sinovi Bosne 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Tuzno bracno moja.
Nek im dragi Allah podari dzenet, i laka im bosanska zemlja. Zao mi je sto se ugasise ovako mladi zivoti, puni ljubavi prema svom narodu, i domovini.

Nek im dragi Allah podari dzenet, i laka im bosanska zemlja. Zao mi je sto se ugasise ovako mladi zivoti, puni ljubavi prema svom narodu, i domovini.

Prezivjeli ima prebijenu ruku i rebro.Nema srecom nista teze.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bosanska zastava se vijori ...eh tugo moja ...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Neka im je vjecni rahmet dusi. Da im dragi Allah podari vjecni Dzennet a porodici sabur

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nek vam alah podari dzenet i najbolja 3 mjesta na brazilskoj marakani kad budemo igrali finale. Pocivajte u miru raja moja fina
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
R.I.P. ... 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Braco rahmet vam dusi i da vam dragi Allah podari sve Dzenetske ljepote...
El Fatiha
El Fatiha
Krajisko srce nikad nece biti zaboravljeno. Ljuti krajisnici neka vam Alah da lijepi dzenet a mi vas braco nikad zaboraciti necemo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ljuti Krajišnici nek vam dragi Allah podari lijepi Džennet. Svi ćemo mi brzo gore...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pocivajte u miru.. jako tuzan dogadjaj poslije onakvog slavlja... Bosna je uz vas zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.