PG: Anfernee "Penny" Hardaway (moj omiljeni igrac svih vrmena, i sigurno top 5 potencijala svih vremena)
SG: Tracy "T-Mac" Mcgrady (naslijednik Pennya po osnovnoj izjavi, naravno da mi je postao drag)
SF: Grant Hill (treca zvijezda koja je stigla u Orlando za koji sam navijao kao lud dok sam bio mladji i poslednji na listi koje sam stvarno obozavao)
PF: Nowitzki (da popunim ovu listu, cijenim ono sto je postigao)
C: O'Neal (Naravno saigrac Penny-a, tada su bili prejak tandem)
Druga petorka ide po simpatijama, ali da sam ih nesto ludo volio i nisam, ali volim ih pogledati.
PG: Irving (zahvaljujuci Adrianu, morao sam poceti gledati kakav je to igrac, i fakat je "mali" prejak)
SG: Kobe Bryant (cijennim ono sta je ovaj covjek napravio, i volim ga pogledati)
SF: Jordan (ne smije izostati, najveci svih vremena)
PF: Kevin Garnett (sjecam ga se jos od dana iz Minnesote, dominacija dugi niz godina i jedan od najvecih)
C: Hakeem "the Dream" (jednostavno mi je postao drag nakon sto ga je Penny zakucao, bilo mi ga zao tad kad sam gledao tekmu uzivo

)
PS: 3 igraca koje sam obozavao su se syebali povredama, niti jedan nisu mogli pokazati do kraja sta znaju, strah me zavoljeti nekog igraca, bojim se da se ne povrijedi