1. Mart , Dan nezavinosti Bosne i Hercegovine

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

lucif3R666
Kontakt:

1. Mart , Dan nezavinosti Bosne i Hercegovine

Post Postao/la lucif3R666 » 28 feb 2014, 23:12

Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, svim građanima Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Gorki
Kontakt:

Re: 1. Mart , Dan nezavinosti Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2014, 23:32

slika Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, svim građanima/forumašima Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke. slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 28 feb 2014, 23:35

Sretan Dan nezavisnosti,ali ima tema http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=7233" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 28 feb 2014, 23:36

Cautinho je napisao/la:Sretan Dan nezavisnosti,ali ima tema http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=7233" onclick="window.open(this.href);return false;
ima za 2013 ;)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 mar 2014, 00:03

Nije ovo idealna zemlja, ima ona svojih mana, ali je najljepsa bez imalo pretjerivanja. Vidio sam neke od najljepsih gradova srednje Europe, ali nigdje nema ljepote kao u BiH. Razvijena drustva poput Njemacke,Francuske,Austrije itd. nemaju bogastvo koje imamo mi. Oni su "dosadni" gdje god pogledas uvijek vidis isto, a kod nas merak pravi- u 500 metara nasli svoje mjesto su dzamija,crkva (katolicka i pravoslavna), a tu je i sinagoga. To je ljepota ove divne zemlje koju nam je Svevišnji podario.
Sretan dan nezavisnosti ti voljena i jedina zemljo ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 mar 2014, 00:06

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 01 mar 2014, 00:16

slika

Jedna jedina !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 01 mar 2014, 00:16

Sretan dan nezavisnosti ;)
slika

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 01 mar 2014, 00:36

al ne mogu vjerovat da robijasi i HZ ne mogu zajedno da gledaju utakmicu , jedan narod al bosnje glupe...

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 01 mar 2014, 00:44

ammarc je napisao/la:slika

Jedna jedina !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 mar 2014, 01:34

Sretan dan nezavisnosti.

Meša Selimović: Kakvi smo ljudi mi Bosanci?

Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro. Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim.

A mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz. Zar je onda čudno što smo siromašni? Stoljećima mi se tražimo i prepoznajemo, uskoro nećemo znati ni tko smo, zaboravljamo već da nešto i hoćemo, drugi nam čine čast da idemo pod njihovom zastavom jer svoje nemamo, mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odslužimo, najtužniji vilajet na svijetu, najnesretniji ljudi na svijetu, gubimo svoje lice a tuđe ne možemo da primimo, otkinuti a ne prihvaćeni, strani svakome i onima čiji smo rod, i onima koji nas u rod ne primaju. Živimo na razmeđi svjetova, na granici naroda, svakome na udaru, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi istorije, kao na grebenu. Sila nam je dosadila, i od nevolje smo stvorili vrlinu: postali smo pametni iz prkosa.

Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća, pa i ova ljubav. Zar smo mi slučajno ovako pretjerano mekani i pretjerano surovi, raznježeni i tvrdi, veseli i tužni, spremni uvijek da iznenadimo svakoga, pa i sebe? Zar se slučajno zaklanjamo za ljubav, jedinu izvjesnost u ovoj neodređenosti? Zar bez razloga puštamo da život prelazi preko nas, zar se bez razloga uništavamo, drukčije nego Ðemail, ali isto tako sigurno. A zašto to činimo? Zato što nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno, znači da smo pošteni. A kad smo pošteni, svaka nam čast našoj ludosti!

Meša Selimović, Pisci, mišljenja i razgovori, Sloboda, Beograd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 01 mar 2014, 01:50

Sretan Dan nezavisnosti jedinoj našoj domovini !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 mar 2014, 06:19

Sretan 1. Mart, Dan Nezavisnosti BiH!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 mar 2014, 07:23

Sretan Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine!
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 01 mar 2014, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 mar 2014, 07:53

napacena moja, sretan ti i ovaj dan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 mar 2014, 08:56

Sretan ti Dan nezavisnosti, jedina domovino!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 mar 2014, 09:25

Sretan dan nezavisnosti Bosno moja! Nemas nista a sretan si, nismo najrazvijeniji sto se tice ekonomije, uredjenja ali zato smo najrazvijeniji sto se tice ljudskosti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 mar 2014, 09:27

Gorki je napisao/la:slika Povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, svim građanima/forumašima Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke. slika
Ja te volim, volim Željo..

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 01 mar 2014, 09:30

Sretan dan nezavisnosti jedna jedina.slika
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 mar 2014, 09:37

BluesForever je napisao/la:Sretan dan nezavisnosti jedna jedina.slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: filip13, Muumii i 5 gostiju.