XXV KOLO PL BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
XXV KOLO PL BIH
Radnik - Leotar
Rudar - Sarajevo
Slavija - Borac
Željezničar - Čelik
Zrinjski - Široki Brijeg
Travnik - Mladost
Vitez - Olimpic
Zvijezda - Velež
Rudar - Sarajevo
Slavija - Borac
Željezničar - Čelik
Zrinjski - Široki Brijeg
Travnik - Mladost
Vitez - Olimpic
Zvijezda - Velež
003871312
Re: XXV KOLO PL BIH
Radnik - Leotar sve osim pobjede domacina senzacija
Rudar - Sarajevo 1X domacinu gori pod nogama zadnja slamka za spas,plus gosti igraju kup gdje ce biti umorni
Slavija - Borac 1 za opstanak bratski ce gosti postupiti
Željezničar - Čelik 1 domacin je pod imperativom,zadnja lagana tekma u Trebinju,gosti kup sredinom sedmice igraju"utakmicu sezone",i to sa širokim(mozda i najkvalitetnija ekipa),mislim da ce zenicane stici umor
Zrinjski - Široki Brijeg X kup igraju obje ekipe,gostuju i jedni i drugi,samim tim igra sa velikim oprezom..
Travnik - Mladost 1 potvrda opstanka domacih,gosti rastereceni
Vitez - Olimpic X solidni i jedni i drugi,nekako remi mi najrealniji
Zvijezda - Velež X2 domacini loši,vjerovatno utakmica sa jednim pogotkom
Rudar - Sarajevo 1X domacinu gori pod nogama zadnja slamka za spas,plus gosti igraju kup gdje ce biti umorni
Slavija - Borac 1 za opstanak bratski ce gosti postupiti
Željezničar - Čelik 1 domacin je pod imperativom,zadnja lagana tekma u Trebinju,gosti kup sredinom sedmice igraju"utakmicu sezone",i to sa širokim(mozda i najkvalitetnija ekipa),mislim da ce zenicane stici umor
Zrinjski - Široki Brijeg X kup igraju obje ekipe,gostuju i jedni i drugi,samim tim igra sa velikim oprezom..
Travnik - Mladost 1 potvrda opstanka domacih,gosti rastereceni
Vitez - Olimpic X solidni i jedni i drugi,nekako remi mi najrealniji
Zvijezda - Velež X2 domacini loši,vjerovatno utakmica sa jednim pogotkom
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 Lagani trening protiv bezvoljnih Trebinjaca,ako ovi uopšte i doputuju...
Rudar - Sarajevo2Utakmica koju bordo tim jednostavno mora dobiti,ako i razmišlja o tituli.A i kvalitetnija su ekipa.Sve drugo je po meni prvorazredno iznenadjenje.Rudar kao MORA ,ali je pitanje koliko MOŽE...
Slavija - Borac XNe znam šta bih rekao.Kako god izmjerim i izvagam,važna utakmica možda i presudna za Slaviju,Borac kao da odustaje od Evrope.Teoretičari štimanja će možda i s pravom reći da će biti kec,ali da ja vjerujem u realan odnos snaga ...
Željezničar - Čelik1Čelik će sve dati na kup.Plavi bi morali iskoristiti Hercegovački derbi da budu na vrhu.Možda i sami.
Zrinjski - Široki Brijeg XI kvalitet i važnost utakmice i sve ostalo navodi da će ovako završiti...Sad možda sreća vagne na stranu jednih ili drugih.Vidjećemo...
Travnik - Mladost 1Tip kola.Travnik će ovom pobjedom možda i definitivno osigurati opstanak.Kako igra sve ostalo je iznenadjenje.Teško će Mladost ponoviti Prijedor.
Vitez - OlimpicXOtvorena i dobra utakmica mogla bi takodje završiti nerješeno s dosta pogodaka.2-2 recimo...
Zvijezda - Velež XOvo je kolko nerješenih rezutata.Timovi iz sredine će završavati miroljubivo.Tako i u Gradačcu...
Rudar - Sarajevo2Utakmica koju bordo tim jednostavno mora dobiti,ako i razmišlja o tituli.A i kvalitetnija su ekipa.Sve drugo je po meni prvorazredno iznenadjenje.Rudar kao MORA ,ali je pitanje koliko MOŽE...
Slavija - Borac XNe znam šta bih rekao.Kako god izmjerim i izvagam,važna utakmica možda i presudna za Slaviju,Borac kao da odustaje od Evrope.Teoretičari štimanja će možda i s pravom reći da će biti kec,ali da ja vjerujem u realan odnos snaga ...
Željezničar - Čelik1Čelik će sve dati na kup.Plavi bi morali iskoristiti Hercegovački derbi da budu na vrhu.Možda i sami.
Zrinjski - Široki Brijeg XI kvalitet i važnost utakmice i sve ostalo navodi da će ovako završiti...Sad možda sreća vagne na stranu jednih ili drugih.Vidjećemo...
Travnik - Mladost 1Tip kola.Travnik će ovom pobjedom možda i definitivno osigurati opstanak.Kako igra sve ostalo je iznenadjenje.Teško će Mladost ponoviti Prijedor.
Vitez - OlimpicXOtvorena i dobra utakmica mogla bi takodje završiti nerješeno s dosta pogodaka.2-2 recimo...
Zvijezda - Velež XOvo je kolko nerješenih rezutata.Timovi iz sredine će završavati miroljubivo.Tako i u Gradačcu...
Radnik - Leotar 1 - znamo kakav je Leotar.
Rudar - Sarajevo 2 - ma koliko se Sarajevo mucilo, ovo bi trebali pobijediti.
Slavija - Borac 1 - Slavija strasno treba bodove
Željezničar - Čelik X - bilo bi pozeljno.
Zrinjski - Široki Brijeg 1 - navijacki, naravno.
Travnik - Mladost 1 - Travnik preporođen ovo proljece.
Vitez - Olimpic 1 - bit ce gusto, cak ocekujem mozda i pobjedu domacina.
Zvijezda - Velež X - znam da domaci nece uzet 3 boda jer je velez bolji, sada hocel' uspjet jedan bar...
Rudar - Sarajevo 2 - ma koliko se Sarajevo mucilo, ovo bi trebali pobijediti.
Slavija - Borac 1 - Slavija strasno treba bodove
Željezničar - Čelik X - bilo bi pozeljno.
Zrinjski - Široki Brijeg 1 - navijacki, naravno.
Travnik - Mladost 1 - Travnik preporođen ovo proljece.
Vitez - Olimpic 1 - bit ce gusto, cak ocekujem mozda i pobjedu domacina.
Zvijezda - Velež X - znam da domaci nece uzet 3 boda jer je velez bolji, sada hocel' uspjet jedan bar...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Radnik - Leotar 1 Zicer
Rudar - Sarajevo 2 Sarajevo bolje.
Slavija - Borac 1 Nece Slavija 2 kola za redom kiksat kuci,Borac u rasulu
Željezničar - Čelik 1 Ekipe tu negdje, al zbog nastupa Celika u kupu i vjerovatnog odmora za glavne igrace 1
Zrinjski - Široki Brijeg X Najrealnije
Travnik - Mladost 1 Travnik grabi ka opstanku, Mladosti ovo nevazna utakmica
Vitez - Olimpic 2 Olimpic puno bolje u gostima igra,
Zvijezda - Velež 1 Dobri odnosi 2 kluba, trener Zvijezde Tufek dosao iz Mostara, Zvijezdi potrebni bodovi za mirniji kraj sezone, Veklezu potpuno nebitna utakmica
Rudar - Sarajevo 2 Sarajevo bolje.
Slavija - Borac 1 Nece Slavija 2 kola za redom kiksat kuci,Borac u rasulu
Željezničar - Čelik 1 Ekipe tu negdje, al zbog nastupa Celika u kupu i vjerovatnog odmora za glavne igrace 1
Zrinjski - Široki Brijeg X Najrealnije
Travnik - Mladost 1 Travnik grabi ka opstanku, Mladosti ovo nevazna utakmica
Vitez - Olimpic 2 Olimpic puno bolje u gostima igra,
Zvijezda - Velež 1 Dobri odnosi 2 kluba, trener Zvijezde Tufek dosao iz Mostara, Zvijezdi potrebni bodovi za mirniji kraj sezone, Veklezu potpuno nebitna utakmica
-
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 ovaj leotar ide na izlet loma
Rudar - Sarajevo X Veliki favorit je Sarajevo, ali domacini ce biti nabrijani maksimalno i to ce bit gruba utakmica sa poznatih 0:0
Slavija - Borac X Ovi ce talit bodove
Željezničar - Čelik 1 Celik izmoren od kupa, maksimalno uc u utakmicu i 3 boda nece izostat
Zrinjski - Široki Brijeg X Teska utakmica za prognozirat, ali eto podjela bodova
Travnik - Mladost 1 para vrti gdje burgija nece
Vitez - Olimpic X Oba tima kvalitetna, Vitez "kuci" pa mislim da mogu do boda
Zvijezda - Velež 1 Nece rodjeni ovdje uzet ni boda, Zvijezdi gori..
Rudar - Sarajevo X Veliki favorit je Sarajevo, ali domacini ce biti nabrijani maksimalno i to ce bit gruba utakmica sa poznatih 0:0
Slavija - Borac X Ovi ce talit bodove
Željezničar - Čelik 1 Celik izmoren od kupa, maksimalno uc u utakmicu i 3 boda nece izostat
Zrinjski - Široki Brijeg X Teska utakmica za prognozirat, ali eto podjela bodova
Travnik - Mladost 1 para vrti gdje burgija nece
Vitez - Olimpic X Oba tima kvalitetna, Vitez "kuci" pa mislim da mogu do boda
Zvijezda - Velež 1 Nece rodjeni ovdje uzet ni boda, Zvijezdi gori..
Radnik - Leotar 1 - Pobjeda Radnika za miran nastavak...
Rudar - Sarajevo 2 - I ja cu kao i citav Prijedor igrati dvojku na kladari jer je ovo ubjdljivo najsigurniji par kola, imam hrabrosti Sarajevu unaprijed upisati tri boda jer ce ovo biti rutinska pobjeda, Rudar ispada sigurno.
Slavija - Borac 1 - Borac ce bratski da pusti Slaviju da mirno zavrsi sezonu i izbaci Rudara iz Premijer Lige.
Željezničar - Čelik 1 - Celik ce da bude izmoren od kupa, a i da ne igraju kup vjerovatno bi izgubili lagano...
Zrinjski - Široki Brijeg 2 - Po meni najkvalitetniju ekipu u Premijer Ligi BiH ima Siroki koji je Zelju na Grbavici dobio 0:3, pa zasto ne i Zrinjskog 0:2?
Travnik - Mladost 1 - Tamo ko uzme bodove alal mu vera
Vitez - Olimpic 2 - Olimpik jako dobar u gostima, prednost na njihovoj strani, kvalitetnija ekipa...
Zvijezda - Velež 2 - Sigurna pobjeda Mostaraca za neku Evropsku "nadu"
Rudar - Sarajevo 2 - I ja cu kao i citav Prijedor igrati dvojku na kladari jer je ovo ubjdljivo najsigurniji par kola, imam hrabrosti Sarajevu unaprijed upisati tri boda jer ce ovo biti rutinska pobjeda, Rudar ispada sigurno.
Slavija - Borac 1 - Borac ce bratski da pusti Slaviju da mirno zavrsi sezonu i izbaci Rudara iz Premijer Lige.
Željezničar - Čelik 1 - Celik ce da bude izmoren od kupa, a i da ne igraju kup vjerovatno bi izgubili lagano...
Zrinjski - Široki Brijeg 2 - Po meni najkvalitetniju ekipu u Premijer Ligi BiH ima Siroki koji je Zelju na Grbavici dobio 0:3, pa zasto ne i Zrinjskog 0:2?

Travnik - Mladost 1 - Tamo ko uzme bodove alal mu vera
Vitez - Olimpic 2 - Olimpik jako dobar u gostima, prednost na njihovoj strani, kvalitetnija ekipa...
Zvijezda - Velež 2 - Sigurna pobjeda Mostaraca za neku Evropsku "nadu"
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 - Gosti na izletu 3:1.
Rudar - Sarajevo 2 - Jes vala da Sarajevo pruža loše igre,ali je Rudar preočajan i nema šta tražiti 0:2.
Slavija - Borac 1 - Tko će znat možda i ne bude,ali rekli bi bratski 2:1.
Željezničar - Čelik x - Željo se nije iskazao,Čelik će biti umoran od kupa,ali Zeničani možete vi to 0:0 more i 1:1.
Zrinjski - Široki Brijeg 1 - Svaka im čast,ali ovdje nedamo bodove,podjednako kvalitetne ekipe potez pojedinca će odlučit,taj pojedinac će biti Deni Simeunović 1:0.
Travnik - Mladost 1 - Ne bi mesarima Real bodove odnio trenutno a ne Mladost 2:0.
Vitez - Olimpic 2 - Dobar Vitez pravo,ali goste odnose bodove i zadržavaju snove o Europi 0:1.
Zvijezda - Velež 1 - po kvaliteti 2,realno zbog domaćeg terena x,ali Zvijezdi treba pa ide kec,ali ako Velež uđe maksimalno sumnjam da ovako loša Zvijezda more dobit,al eto ovi pod gasom pa neka bude 1:0.
Rudar - Sarajevo 2 - Jes vala da Sarajevo pruža loše igre,ali je Rudar preočajan i nema šta tražiti 0:2.
Slavija - Borac 1 - Tko će znat možda i ne bude,ali rekli bi bratski 2:1.
Željezničar - Čelik x - Željo se nije iskazao,Čelik će biti umoran od kupa,ali Zeničani možete vi to 0:0 more i 1:1.
Zrinjski - Široki Brijeg 1 - Svaka im čast,ali ovdje nedamo bodove,podjednako kvalitetne ekipe potez pojedinca će odlučit,taj pojedinac će biti Deni Simeunović 1:0.
Travnik - Mladost 1 - Ne bi mesarima Real bodove odnio trenutno a ne Mladost 2:0.
Vitez - Olimpic 2 - Dobar Vitez pravo,ali goste odnose bodove i zadržavaju snove o Europi 0:1.
Zvijezda - Velež 1 - po kvaliteti 2,realno zbog domaćeg terena x,ali Zvijezdi treba pa ide kec,ali ako Velež uđe maksimalno sumnjam da ovako loša Zvijezda more dobit,al eto ovi pod gasom pa neka bude 1:0.
Radnik - Leotar 1 Sigurna pobjeda Radnika, za opstanak. Posle ovog uslijedice niz poraza i jednih i drugih.
Rudar - Sarajevo 2 Nece bit puno golova, al ucice bar koji. Iako je kup u srijedu, liga je dosta vaznija za Sarajevo, mislim da ovde ce jedva dobit, ali 3 boda su 3 boda
Slavija - Borac 1 Bratski, Borac, ne moze do Evrope, Slavija porazom ili neriješenim rezultatom može lako na 15 mjesto doci za koje kolo. Još ako im UEFA bude šta sankcionisala, kakve bodove. Zato treba im sad, ko nikad.
Željezničar - Čelik X 0-0 ili 1-1
Zrinjski - Široki Brijeg 1 Ovim će se sve zakomplikovat. Volio bih to da bude, samo da vidim posle pojedine forumaše koji su ubijedjeni iz kola u kolo u novog šampiona. Gubitnik iz ovog duela, se 70% oprašta od titule.
Travnik - Mladost X Nisam ja još toliko kao vi siguran u prolaz Mladosti, kao u prolaz Travnika. Ali jaka odbrana i kontre ce uspjeti i ponavlja se utakmica iz Prijedora.
Vitez - Olimpic 1 Teško je nešto reći o igrama Olimpica.. Vitez standardno dobro igra u Zenici. Mozda i nece biti ovo iznenadjenje, ako se sjetimo da je Olimpic proslo kolo na Otoci jedva izvukao bod Travniku.
Zvijezda - Velež X Malo bolji Velež, za nijansu. Zvijezdi trebaju bodovi, ali dosta loša igra, eto domaci teren imaju.
Rudar - Sarajevo 2 Nece bit puno golova, al ucice bar koji. Iako je kup u srijedu, liga je dosta vaznija za Sarajevo, mislim da ovde ce jedva dobit, ali 3 boda su 3 boda

Slavija - Borac 1 Bratski, Borac, ne moze do Evrope, Slavija porazom ili neriješenim rezultatom može lako na 15 mjesto doci za koje kolo. Još ako im UEFA bude šta sankcionisala, kakve bodove. Zato treba im sad, ko nikad.
Zrinjski - Široki Brijeg 1 Ovim će se sve zakomplikovat. Volio bih to da bude, samo da vidim posle pojedine forumaše koji su ubijedjeni iz kola u kolo u novog šampiona. Gubitnik iz ovog duela, se 70% oprašta od titule.
Travnik - Mladost X Nisam ja još toliko kao vi siguran u prolaz Mladosti, kao u prolaz Travnika. Ali jaka odbrana i kontre ce uspjeti i ponavlja se utakmica iz Prijedora.
Vitez - Olimpic 1 Teško je nešto reći o igrama Olimpica.. Vitez standardno dobro igra u Zenici. Mozda i nece biti ovo iznenadjenje, ako se sjetimo da je Olimpic proslo kolo na Otoci jedva izvukao bod Travniku.
Zvijezda - Velež X Malo bolji Velež, za nijansu. Zvijezdi trebaju bodovi, ali dosta loša igra, eto domaci teren imaju.
003871312
Radnik - Leotar 1 leotaru par komada u mrezi
Rudar - Sarajevo 2 mahanje prijedorcanima i samim time ispadannje
Slavija - Borac 1x ludo ce u lukavici da bude
Željezničar - Čelik 1 celik ko celik,dobro igraju..ali msm da ce ih umor savladati
Zrinjski - Široki Brijeg 1x odluka o novom prvakuu
Travnik - Mladost 1 travnicani u seriji :ak47:
Vitez - Olimpic 1 moramo im vratiti za onaj nesretni gol u sarajevu u 94',ako je travnik uzeo bod tamo,onda mi moramo uzeti ovo kuci i osigurati ostanak s pobjedom :uzi:
Zvijezda - Velež 1 dosadna utakmica i minimalna pobjeda domacina

Rudar - Sarajevo 2 mahanje prijedorcanima i samim time ispadannje

Slavija - Borac 1x ludo ce u lukavici da bude

Željezničar - Čelik 1 celik ko celik,dobro igraju..ali msm da ce ih umor savladati

Zrinjski - Široki Brijeg 1x odluka o novom prvakuu

Travnik - Mladost 1 travnicani u seriji :ak47:
Vitez - Olimpic 1 moramo im vratiti za onaj nesretni gol u sarajevu u 94',ako je travnik uzeo bod tamo,onda mi moramo uzeti ovo kuci i osigurati ostanak s pobjedom :uzi:
Zvijezda - Velež 1 dosadna utakmica i minimalna pobjeda domacina

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 Malo mi je zao sto poslje Veleza drugi najveci i najpoznatiji hercegovacki klub ispada ali sta je tu je
Rudar - Sarajevo 2 Mislim da Sarajevo pobjedjuje mada ni Rudar nije losa ekipa
Slavija - Borac 1 Direktiva iz glavnog kabineta RS-a
Željezničar - Čelik 1 Zeljo bolji i lagano rijesava ovu tekmu
Zrinjski - Široki Brijeg 2 Duel poslje Olimpica dva najmladja bh kluba. Ovaj 20 dana stariji ce ih ohladit prvo poluvrijeme 0:2 0:3
Travnik - Mladost 1 Travnik dobra ekipa. Uvijek im se steli da ispadnu a oni svaki put naguze. Bravo Travnik
Vitez - Olimpic 2 Olimpic s pola snage do 3 boda
Zvijezda - Velež 2 Sjevnut ce dvi-tri kontre za dva gola mostarskih Rodjenih. Zvijezdi opstanak nije upitan
Rudar - Sarajevo 2 Mislim da Sarajevo pobjedjuje mada ni Rudar nije losa ekipa
Slavija - Borac 1 Direktiva iz glavnog kabineta RS-a
Željezničar - Čelik 1 Zeljo bolji i lagano rijesava ovu tekmu
Zrinjski - Široki Brijeg 2 Duel poslje Olimpica dva najmladja bh kluba. Ovaj 20 dana stariji ce ih ohladit prvo poluvrijeme 0:2 0:3
Travnik - Mladost 1 Travnik dobra ekipa. Uvijek im se steli da ispadnu a oni svaki put naguze. Bravo Travnik
Vitez - Olimpic 2 Olimpic s pola snage do 3 boda
Zvijezda - Velež 2 Sjevnut ce dvi-tri kontre za dva gola mostarskih Rodjenih. Zvijezdi opstanak nije upitan
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cickoo je napisao/la:Radnik - Leotar 1 Sigurna pobjeda Radnika, za opstanak. Posle ovog uslijedice niz poraza i jednih i drugih.
Rudar - Sarajevo 2 Nece bit puno golova, al ucice bar koji. Iako je kup u srijedu, liga je dosta vaznija za Sarajevo, mislim da ovde ce jedva dobit, ali 3 boda su 3 boda![]()
Ne vjerujem. Pogotovo ne u nasem slucaju, jer i u slucaju poraza mi nakon te utakmice svakako imamo u iduca 4 kola 3 utakmice kuci plus gostovanje Leotaru, znaci realna prilika (naglasavam prilika) da uzmemo 12 uzastopnih bodova, a potom u zadnjem kolu idemo Olimpicu s kojim se svakako moze igrati na njihovom terenu, tako da daleko je to od odluke ili nekakvog oprastanja od naslova.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Radnik - Leotar 2
al kad bi se jaebzavali 
Rudar - Sarajevo 1 rudar nema sta traziti u ovoj utakmici
Slavija - Borac 1 slaviji gori pod nogama,borac nema motiva i uz to nece dobiti licencu za evropu.
Željezničar - Čelik 1 celik ispodprosjecna ekipa
Zrinjski - Široki Brijeg 1 zrinjski bolji
Travnik - Mladost 1 iako ni X nije iskljucen jer ce nakon ovog kola i jedni i drugi rijesiti pitanje opstanka
Vitez - Olimpic 1 olimpik nakon proslog kola umanjio sanse za evropu i pored zelje sarajeva sb i zrinjskog nema sta traziti u prve 4 ekipe na tabeli
Zvijezda - Velež 1 pobijeda zvijezde nakon dugo vremena

Slavija - Borac 1 slaviji gori pod nogama,borac nema motiva i uz to nece dobiti licencu za evropu.
Travnik - Mladost 1 iako ni X nije iskljucen jer ce nakon ovog kola i jedni i drugi rijesiti pitanje opstanka
Vitez - Olimpic 1 olimpik nakon proslog kola umanjio sanse za evropu i pored zelje sarajeva sb i zrinjskog nema sta traziti u prve 4 ekipe na tabeli
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Rudar ce dobit ali nema sta traziti u ovoj utakmici

worchester je napisao/la:Radnik - Leotar 2al kad bi se jaebzavali
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
radnik-leotar hahahahahhaha kec normala
rudar-sarajevo 2 jgb sarajevo bolje
slavija-borac 1 slavija nema šta čekat
zrinjski-široki 1 bit će gutavo
travnik-mladost x dosadna utakmica
vitez-olimpic x olimpic dolazi do boda u 90-toj minuti
zvijezda-rŠd velež 1 7-1 zvijezda bolja i kvalitetnija ekipa športaši daju gol na račun tradicije i mostarluka
rudar-sarajevo 2 jgb sarajevo bolje
slavija-borac 1 slavija nema šta čekat
zrinjski-široki 1 bit će gutavo
travnik-mladost x dosadna utakmica
vitez-olimpic x olimpic dolazi do boda u 90-toj minuti
zvijezda-rŠd velež 1 7-1 zvijezda bolja i kvalitetnija ekipa športaši daju gol na račun tradicije i mostarluka
Radnik - Leotar 1 Leotar vec odavno drugoligas 3-0
Rudar - sarajevo 1x2 Rudaru treba za opstanak a sarajevo ne igra na nivou kojem bi trebalo igrati. Uzimajuci da ovima treba za opstanak a da je kvalitet na strani sarajeva ovdje je sve moguce al najbliza je 2
Slavija - Borac 1 Iako se u proslosti nisu bas voljeli i vazio je za neki derbi , slavija bez puno muke dolazi do pobjede prije svega jer im treba za opstanak.
Zeljeznicar - Čelik 1 Pobjeda zelje 3-1 celik bez nekog motiva jer ne mogu ni gore ni dole na tabeli.
Zrinjski - Široki x Iskreno tesko je reci koja ekipa je kvalitetnija al ja navijam za X
Travnik - Mladost 1 Travnik nastavlja seriju dobrih igara, u odlicnoj su formi
Vitez - Olimpic 2 Olimpic kvalitetniji
Zvijezda - velez 1 Velez u nekakvoj krizi i grcu iako su dobro poceli ovu polusezonu
Rudar - sarajevo 1x2 Rudaru treba za opstanak a sarajevo ne igra na nivou kojem bi trebalo igrati. Uzimajuci da ovima treba za opstanak a da je kvalitet na strani sarajeva ovdje je sve moguce al najbliza je 2
Slavija - Borac 1 Iako se u proslosti nisu bas voljeli i vazio je za neki derbi , slavija bez puno muke dolazi do pobjede prije svega jer im treba za opstanak.
Zeljeznicar - Čelik 1 Pobjeda zelje 3-1 celik bez nekog motiva jer ne mogu ni gore ni dole na tabeli.
Zrinjski - Široki x Iskreno tesko je reci koja ekipa je kvalitetnija al ja navijam za X

Travnik - Mladost 1 Travnik nastavlja seriju dobrih igara, u odlicnoj su formi
Vitez - Olimpic 2 Olimpic kvalitetniji
Zvijezda - velez 1 Velez u nekakvoj krizi i grcu iako su dobro poceli ovu polusezonu
-
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 ako bude utakmice pobjednik se zna
Rudar - Sarajevo 2 Ova utakmica određuje sudbinu Rudara, ali mislim da su već odredili svoju sudbinu. Što bi rekli Prijedorčani "Odosmo svi u kladaru da igramo dvicu"
Slavija - Borac 1 Borcu trebaju pare a Slaviji bodovi, a mislim da je Slavija bolja sa Radovićem.
Željezničar - Čelik 1 Da nije kupa sutra i da Čeliku treba ovo bi bio X a ovako hladno pobjeda Želje nažalost
Zrinjski - Široki Brijeg X Ovo je ono što bih želio a nebi mi bilo krivo niti da pobjedi Zrinjski ali igrački mislim da je Široki puno bolji i bliži pobjedi a samim tim i tituli.
Travnik - Mladost 1 Travnik je dobio dobru upravu i to se vidi u ovoj polusezoni. Ovo su dvije ekipe koje zaslužuju opstanak i nije nerealno da bude i nerješeno
Vitez - Olimpic X Olimpic je ekipa koja je spremna na trgovinu. Ima najbolji tim sa najlošijim trenerom, ali su malo bez para. Ova utakmica im je teret. Možda i pobjede ali samo iz inata.
Zvijezda - Velež 1 Mislim da je ovdje X najrealniji jer onaj Jusufbegović ima najviše remija u BiH, ali obzirom da trebaju bodovi Zviezdi ...
Rudar - Sarajevo 2 Ova utakmica određuje sudbinu Rudara, ali mislim da su već odredili svoju sudbinu. Što bi rekli Prijedorčani "Odosmo svi u kladaru da igramo dvicu"
Slavija - Borac 1 Borcu trebaju pare a Slaviji bodovi, a mislim da je Slavija bolja sa Radovićem.
Željezničar - Čelik 1 Da nije kupa sutra i da Čeliku treba ovo bi bio X a ovako hladno pobjeda Želje nažalost
Zrinjski - Široki Brijeg X Ovo je ono što bih želio a nebi mi bilo krivo niti da pobjedi Zrinjski ali igrački mislim da je Široki puno bolji i bliži pobjedi a samim tim i tituli.
Travnik - Mladost 1 Travnik je dobio dobru upravu i to se vidi u ovoj polusezoni. Ovo su dvije ekipe koje zaslužuju opstanak i nije nerealno da bude i nerješeno
Vitez - Olimpic X Olimpic je ekipa koja je spremna na trgovinu. Ima najbolji tim sa najlošijim trenerom, ali su malo bez para. Ova utakmica im je teret. Možda i pobjede ali samo iz inata.
Zvijezda - Velež 1 Mislim da je ovdje X najrealniji jer onaj Jusufbegović ima najviše remija u BiH, ali obzirom da trebaju bodovi Zviezdi ...
Radnik - Leotar - 1 > Sve osim tri boda za domaćina veliko iznenadjenje.
Rudar - Sarajevo - 2 > Ubjedjen sam u pobjedu nad Prijedorčanima, 0:2
Slavija - Borac - 1 > Slavija MORA pobjediti ukoliko ne žele biti druga ekipa iz RS-a da napušta BHTPL.
Željezničar - Čelik - 1 > Čelik nema nikakvih ambicija na Grbavici, skoncentrisali su se max na Kup i to je to.
Zrinjski - Široki Brijeg - > Preskačem par.
Travnik - Mladost - 1 > Djaba Mladosti što su jedna solidna ekipa za naših uslova, Travnik mora obezbjediti opstanak i zbog toga 1.
Vitez - Olimpic - X > Jedna neinteresantna utakmica sa jako malo prilika i još manje golova. 0:0
Zvijezda - Velež - X2 > Očekujem opuštenu utakmicu i sa jedne i sa druge strane, da odigraju za raju i neka bude 2:3
Rudar - Sarajevo - 2 > Ubjedjen sam u pobjedu nad Prijedorčanima, 0:2
Slavija - Borac - 1 > Slavija MORA pobjediti ukoliko ne žele biti druga ekipa iz RS-a da napušta BHTPL.
Željezničar - Čelik - 1 > Čelik nema nikakvih ambicija na Grbavici, skoncentrisali su se max na Kup i to je to.
Zrinjski - Široki Brijeg - > Preskačem par.
Travnik - Mladost - 1 > Djaba Mladosti što su jedna solidna ekipa za naših uslova, Travnik mora obezbjediti opstanak i zbog toga 1.
Vitez - Olimpic - X > Jedna neinteresantna utakmica sa jako malo prilika i još manje golova. 0:0
Zvijezda - Velež - X2 > Očekujem opuštenu utakmicu i sa jedne i sa druge strane, da odigraju za raju i neka bude 2:3
- invincible1921
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Rudar ce dobit ali nema sta traziti u ovoj utakmici
worchester je napisao/la:Radnik - Leotar 2al kad bi se jaebzavali

=\_1921_/=
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Radnik - Leotar 1 k'o kuca
Rudar - Sarajevo x2 - Moguce je vrlo lako da prokockamo sanse , ali nesto sam suvheli na tri boda
Slavija - Borac 1 - Slavija igra odlicno na svom terenu
Željezničar - Čelik 1x - Zeljo dobija ali je mogucnost remija tu
Zrinjski - Široki Brijeg 1x2 - Hercegovacki derbi , sve je moguce
Travnik - Mladost 1 - Travniku kvalitetniji
Vitez - Olimpic 2 - Olimpic jaci
Zvijezda - Velež 1x2 -Sve zavisi od volje i borbenosti oba tima
Rudar - Sarajevo x2 - Moguce je vrlo lako da prokockamo sanse , ali nesto sam suvheli na tri boda

Slavija - Borac 1 - Slavija igra odlicno na svom terenu
Željezničar - Čelik 1x - Zeljo dobija ali je mogucnost remija tu
Zrinjski - Široki Brijeg 1x2 - Hercegovacki derbi , sve je moguce
Travnik - Mladost 1 - Travniku kvalitetniji
Vitez - Olimpic 2 - Olimpic jaci
Zvijezda - Velež 1x2 -Sve zavisi od volje i borbenosti oba tima
MaJaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.