Zmajevi vs. Ljiljani
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zmajevi vs. Ljiljani
Meni su nekako Ljiljani mnogo bolji i draži, Zmajevi mi je nekako isforsirano, dajte i vi svoje mišljenje. 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Zmajevi vs. Ljiljani
Naravno, Ljiljani. 

Nemoj se ljutiti ali mislim da ćeš ovom temom potaknuti još jednu nepotrebnu raspravu. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zmajevi je niđe veze, još mi je kopija od Slovenaca, koji su Zmajčeki
mi smo Ljiljani, al' s obzirom da bi Ljiljani smetali ostalim narodima u BiH, odnosno, u repki nam igraju ne Bošnjaci, vjerujem da je to razlog zašto nismo Ljiljani, a jesmo Zmajevi

mi smo Ljiljani, al' s obzirom da bi Ljiljani smetali ostalim narodima u BiH, odnosno, u repki nam igraju ne Bošnjaci, vjerujem da je to razlog zašto nismo Ljiljani, a jesmo Zmajevi
Tema je za locka
Zna se sta su ljiljani i sta predstavljaju daljanja rasprava se svodi na Zmajevi vs nacionalizam bespotrebna tema
Zna se sta su ljiljani i sta predstavljaju daljanja rasprava se svodi na Zmajevi vs nacionalizam bespotrebna tema
- the scouser
- Kontakt:
Glasao sam za ljiljane, ali nažalost, oni nikad neće biti općeprihvaćeni kao simbol sva tri naroda u BiH (iako je meni van pameti, ali da ne ulazimo u političku diskusiju). S druge strane i "zmajevi" ima neku, kakvu-takvu historijsku simboliku (Husein-kapetan), ali se slažem s tim da su isforsirani i nekako dječiji.
Tema osuđena na žučnu raspravu i par banova ja mislim
.
Tema osuđena na žučnu raspravu i par banova ja mislim

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
meni bas ljiljani zvuce isforsirano od ovih "patriota"
Ovo izgleda neki BIH Fanaticos pokrenuo raspravu
znam da oni pjevaju volim ljiljane
..Zmajevi je nadimak fudbalerima,a ljiljani nekada bila zastava nasa,sta ima jedno sa drugim 

Nek onda Admin zabrani da se komentariše nek ostane anketa.FaraonTM je napisao/la:Nemoj se ljutiti ali mislim da ćeš ovom temom potaknuti još jednu nepotrebnu raspravu.
P.S. Pričamo o nadimku za repku ko nije skonto

Nullius in verba
Bolje i zamj nego pjetao

- povratakotpisanih
- Kontakt:
Naravno Zamjevi! U cast nasem heroju Huseinu Kapetanu Gradaščeviću, u cijoj vojsci su se borili pripadnici svih naroda BIH protiv turskih okupatora!
Ma znam sve šta si htio al' eto dovoljno je da jedan napiše što mu se sviđa jedno a zašto ne drugo eto ti odmah petorice za njim i ode to predaleko. Ali upravu si, neka admin odluči šta trebaHeller je napisao/la:Nek onda Admin zabrani da se komentariše nek ostane anketa.FaraonTM je napisao/la:Nemoj se ljutiti ali mislim da ćeš ovom temom potaknuti još jednu nepotrebnu raspravu.
P.S. Pričamo o nadimku za repku ko nije skonto

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg Marijan izvalio i tako ostalo, a da ima neku poveznicu s nama i nema. U BiH nikad nije bilo zmajeva i vitezova u tom smislu da smo babaroge, vukovi, medjedi pa bi i bilo
I ne vidim svrhu ove teme sad smo Zmajevi i to je to, po tome postajemo lagano prepoznatljivi u citavom svijetu sto i nije toliko ni lose

I ne vidim svrhu ove teme sad smo Zmajevi i to je to, po tome postajemo lagano prepoznatljivi u citavom svijetu sto i nije toliko ni lose

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Re: Odg: Zmajevi vs. Ljiljani
Goalgetter je napisao/la:Naravno, Ljiljani.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Evolution87
- Kontakt:
ne mogu zmajevi nikako biti ispred Ljiljana !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovde neki izlgeda nisu ni čuli za ZMAJA OD BOSNE.Marjan je po njemu prvo nazvao ibiševića ja mislim pa je krenulo...i meni se sviđa, zmajevi postaju brend.
Ljiljani mi bas nidje veze djeluje za nadimak repke, mnogo bolje zmajevi.
Ljiljani.
Zlatni Ljiljani, nista ljepse
Zmajevi su gay i djetinjasti, isforsirani kao i sam Marjan.
Zlatni Ljiljani, nista ljepse

Zmajevi su gay i djetinjasti, isforsirani kao i sam Marjan.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
propuh je napisao/la:Jbg Marijan izvalio i tako ostalo, a da ima neku poveznicu s nama i nema. U BiH nikad nije bilo zmajeva i vitezova u tom smislu da smo babaroge, vukovi, medjedi pa bi i bilo![]()
I ne vidim svrhu ove teme sad smo Zmajevi i to je to, po tome postajemo lagano prepoznatljivi u citavom svijetu sto i nije toliko ni lose![]()
Husein kapetan Gradasevic poznat kao Zmaj od Bosne

Eto odakle taj nadimak

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.