Malo sam prepravio naslov teme, vjerujem da je svim pratiteljima loptanja poznat ovaj termin.
Usput, kad otvarate temu, probajte napraviti malo bolji i kvalitetniji uvod.

Moderator/ica: GracanicaAA
Igrom.samo_lijevo je napisao/la:ili recimo kako pobijediti GOSK-a u prvom dijelu sezone u Gabeli.
LG97DM je napisao/la:Igrom.samo_lijevo je napisao/la:ili recimo kako pobijediti GOSK-a u prvom dijelu sezone u Gabeli.
Samo nitko u ovoj ligi nema igrače da se nama može suprostaviti tako.
Nije lako Troju osvojiti.
Neka malo diskusije bolan, da nam ne bude dosadnonebeskasila je napisao/la:Ova tema će biti prenatrpana za 5-6 dana. Bolje je odmah zatvoriti jer previše grešaka sudije imaju..
Hahahahaha al me nasmija likLG97DM je napisao/la:Igrom.samo_lijevo je napisao/la:ili recimo kako pobijediti GOSK-a u prvom dijelu sezone u Gabeli.
Samo nitko u ovoj ligi nema igrače da se nama može suprostaviti tako.
Nije lako Troju osvojiti.
Imaš sad rasprodaje po trgovinama, kako je kraj sezone, evo neki dan ja u New Yorkeru se obukao za 50 KMIceplayer je napisao/la: Hahahahaha al me nasmija lik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ce biti rasprodaja u GOSKU ?
čist gol.Edol je napisao/la:Hm, nisam baš uvjeren da je ispred ovog crvenog, a pogotovo da je "duboko" u ofsajdu.
ovo je sudijska greska nema nikakve dvojbe.Zoom088 je napisao/la:Evo još jedna evidentna sudijska greška, ovoga puta fudbaler je spriječen da postigne pogodak zbog signaliziranja nedozvoljene pozicije (nepostojeće).
3. kolo
FK Radnički - OFK Gradina
74. minut
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.