Dolasci:
Edin Rustemović - FK Drina Zvornik
Mehmed Alispahić - HNK Rijeka
Odlasci:
Miroljub Kostić - FK Novi Pazar
Ognjen Todorović - HŠK Zrinjski
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kontao sam to ali nisam jer je kod kona slično pa da ne bude da od njih prepisujemoaS_Roma je napisao/la:Samo napisi naziv teme. FK Sarajevo: Igracki kadar - transferi igraca
da bude sve pod konac
Odrađeno brate, bilo bi to još bolje ali tanak sam sa vremenomBitiSrcemVezan je napisao/la:Treba u prvi post napisati u ovom prelaznom roku do sada ko nam je sve otisao/dosao, pa Ado posto je tvoj prvi post odradi nam to fino
Dolasci:
Edin Rustemović Klub iz kojeg dolazi: FK Drina Zvornik
Mehmed Alispahić Klub iz kojeg dolazi: HNK Rijeka
Odlasci:
Miroljub Kostić --> Novi Pazar Cijena: 0
Ognjen Todorović --> Zrinjski Cijena: 0 (Otišao kao slobodan igrač)
Dakle u prvi post nek' idu samo ovi zvanicni transferi, spekulacije i mahalsko/insajderske nek' se pisu dole
Zvanicno je potvrjedno koliko ja znam od uprave FK Novi Pazar.THEC je napisao/la:Gdje je zvanicna potvrda da je Kostic napustio klub ? - nisam to vidio pa me zanima jer vidim da pisete da je otisao u Novi Pazar
mislim da ostaje u klubu,jer realno i sto da raskidamo sa njim ugovor jer nije to jeftino i pritom da dovedes drugog lijevog beka koji ce opet biti klupa, jer realno Puzigacu ovakog ce tesko ko iz ove nase lige istjerati iz prvog tima a da dovedes nekog bas ekstra lijevog beka, mislim da je sad to poteskoamypitar je napisao/la:Šta je sa Protićem.
Ostaje.amypitar je napisao/la:Šta je sa Protićem.
Ima i kup, ne sikiram se ni najmanje za ekipu. Ima ko da je slozi. Dobar je Bekic..franklampard8 je napisao/la:Trebalo bi Bekica poslati na posudbu jer ce se najvjerovatnije igrati 4-2-3-1.
Uvjek si cjenio musku ljepotu iznad svegaHigh je napisao/la:Najviše mi je žao Karamatića. Ljepuškasti momak pjesničkog vođenja lopte nikad nije uspio.
pprotic nece nigdjeBuzdovan je napisao/la:Ako kojim slucajem Protic otidje mogli bi ovog dovest, mislim da bi bio dobra akvizicija.
http://www.transfermarkt.com/senad-kara ... ler/140780" onclick="window.open(this.href);return false;