FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 14 dec 2018, 14:18

Sariel1987 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:sta li zlajci misli o svemu ovome? :D
Reci prijatelju, na šta konkretno misliš!?
pa na trenutnu situaciju u i oko kluba.skupstinu,ostavku senada,povlacenje iste, husaru i kineze, ove price o dovodjenju igraca, i tako standardne bure oko slobode... :D
Započeo bih konstatacijom da su želje i realnost, osim za neznatan broj ljudi na kugli zemaljskoj, uglavnom miljama daleko jedna od druge.
O g. Mujkanoviću su ispričane mnoge priče, a svaki dan možemo čuti ili pročitati njegove pobornike i kritičare. Ne mogu se oteti utisku da su ove smjene i njihova povlačenja deja vu viđenog prije par godina u režiji Husića. Stoga, ništa novo. Kada je u pitanju njegov aktuelni status, kao legalista ne mogu reći ništa drugo do li da je on naš predsjednik dok skupština ne kaže drugačije. Kako će skupština evaluirati Krležinu kandidaturu i programsku platformu ostaje da vidimo :zviz:
U vezi igrača, za Lendrića sam cuo da je dobar igrač. Za Ibrahimovuića sam isto cuo, ali ga nisam nikad gledao. Neko kaže da se udebljao 16 kila, ali ne vjerujem u te priče.
Što se tiće Husarića, čisti plod vremena o kojem je Theodor Adorno sa gađenjem pisao prije više od 60 godina. O kinezima kao narodu i civilizaciji mislim sve najbolje.
tuzlanska Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2018, 14:20

harry_90 je napisao/la:
Malo se povlacim sa ove teme dok ne dodju bolji dani za klub i kada bude normalnih sagovornika :kafa:
Ti onda ocito ne pamtis Slobodu od prije 10 godina.

I previse gledas Evropski fudbal. Ako ti Jasmin napravi jos 3 natkrivene tribine sa grijanjem ispod sjedista, kupi nas neki bogati Rus, dodje 10ak reprezentativaca BIH i uzmemo nekih 5-6 titula nadamo se da ces onda posjetiti Tusanj.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 dec 2018, 14:23

Mene ne pogadjaju prozivke za tekme nit istq,vec mi smijesno postalo postavis pitanje,pojedinci odmah jedan te isti odgovor koji nema nikakve veze sa desavanjima u klubu :mrgreen:

Ne slazemo se u misljenjima i to je to,svako od nas zeli dobro klubu .. pozz

@tuzlak

Tacno tako :njanjanja:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 14:25

e adorno dje ga nadje,( ko ne razumije neka istrazi) :lol:

zlajci je trebao biti nas prijedlog za fourmasa godine 1010, on je ovdje vjerovatno najkompletniji forumas..
kad ovako cova iz rukava izbaci slojevit post, zapitas se vrijedi li dalje lelemudati :lol:

moje stovanje :salut:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 dec 2018, 14:48

Sariel1987 je napisao/la:e adorno dje ga nadje,( ko ne razumije neka istrazi) :lol:

zlajci je trebao biti nas prijedlog za fourmasa godine 1010, on je ovdje vjerovatno najkompletniji forumas..
kad ovako cova iz rukava izbaci slojevit post, zapitas se vrijedi li dalje lelemudati :lol:

moje stovanje :salut:
Slažem se da je trebao biti ali nema vas @sari na forumu ybg pa da izguramo nekog našeg za anketu.

Ja sa dao glasove za Penaltikiya on je tu često :D

Gdje nam je canglija ba? Jesam nesto propustio?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 15 dec 2018, 01:30

harry_90 je napisao/la:Jel ovaj Ibrahimovic sto ga jucer dovedose zelja Nalica ili mu se mijesaju u posao ?

Moze li neka statistika ovog igraca,znamo da je prije 2-3 godine igrao dobro u Slogi,gdje je nastavio karijeru,minutaza i ostali podaci ?
Kazu nemoj dat covjeku ribu, nauci ga da peca...

http://lmgtfy.com/?q=Mirel+ibrahimovic+statistika

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 dec 2018, 14:50

Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalom
Niko, niko, samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 dec 2018, 15:00

katarakta je napisao/la:Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalom
Pa u pravo vrijeme je dosao, 2 mjeseca ima slobodno, potpisao na 2 i po godine, dovest ce njega Nalic u red za ova 2 mjeseca ne brini.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 dec 2018, 15:07

katarakta je napisao/la:Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalom
igrao je u Bosni iz Kalesije i to pazi sad na stoperu :clap: momak ima dvadesetak kila viska (ne kazem da ga Nala ne moze stesati). evo nek neko iz Kalesije prokomentsrise njegov izgled i igre
Sloboda Tuzla

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 dec 2018, 15:09

fukaratz je napisao/la:
igrao je u Bosni iz Kalesije i to pazi sad na stoperu :clap: momak ima dvadesetak kila viska (ne kazem da ga Nala ne moze stesati). evo nek neko iz Kalesije prokomentsrise njegov izgled i igre
Bukvalno ista prije prije 6 mjeseci bila za Vidovica, bukvalno ista. Ima 10 kg viska ako ne i vise, opija se itd itd itd..niko nije pojacanje dok se pokaze, nemojte osudjivati sta god da se uradi, sacekajte da vidimo kakav ce momak biti za 2 mjeseca i kada utakmice krenu, pa onda komentarisite.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 dec 2018, 15:11

Nije on veteran neki, 22 godine i prosle godine u 10. mjesecu je cak bio u reprezentaciji U21.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 dec 2018, 15:18

tuzlak1987 je napisao/la:Nije on veteran neki, 22 godine i prosle godine u 10. mjesecu je cak bio u reprezentaciji U21.
Ipak nista hahahahaha

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 dec 2018, 15:19

bhpremierliga12 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nije on veteran neki, 22 godine i prosle godine u 10. mjesecu je cak bio u reprezentaciji U21.
Ipak nista hahahahaha
Ocekivano, cim je ovo izaslo onako u javnost, a nije bilo potpisa to je sjeban posao.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 dec 2018, 15:21

Nije igrao u Bosni kalesija ove sezone. Ne moze se poredit s Vidovicem. Vidovic je igrao premijer ligu prije 10 godina. Godinama je medju najboljim u prvoj federalnoj. Ibrahomovic ne dolazi ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 dec 2018, 15:44

Sta kaze Senad,potpisao na 2.5 godine :lol: :lol:

Prvi put mi je drago sto se Senad blamira po medijima,koji ce nam ku rac Mirel,dosta vise nismo mi merhamet da treniraju kod nas,vrate formu,tuze,i nastave dalje...mrs u pm .. :salut:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 dec 2018, 15:46

Prva dobra od Mujkanovica sto ovog nismo potpisali...Nista nije bolji nego nasi omladinci,a ako zelimo u Evropu moramo dovest golgetera koji je u formi,a ne ljude koji godinu dana nisu sutnuli loptu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 dec 2018, 15:50

katarakta je napisao/la:Nije igrao u Bosni kalesija ove sezone. Ne moze se poredit s Vidovicem. Vidovic je igrao premijer ligu prije 10 godina. Godinama je medju najboljim u prvoj federalnoj. Ibrahomovic ne dolazi ;)
jeste igrao ove godine 2018 u Bosni iz Kalesije nekoliko utakmica, ja sam gledao jedan mec kad je poceo u napadu pa nije mogao hodati i presao na stopera (igrali su protiv jednog naseg lokalnog kluba). evo nek me neko iz Kalesije demantuje.
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 dec 2018, 16:02

Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.

Napravljena pauza je kao da je imao povredu, nema sumnje da ce on za pola godine opet biti jak igrac.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 dec 2018, 16:03

Da se razumijemo ova naša liga je poluprofesionalna i dovesti nekoga u red za ovu predugu zimsku pauzu, ukoliko se i on želi dovesti u red, nije nikakav problem. Makar da igra zadnjih 20-30min kad ganjamo rezultat.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 dec 2018, 16:07

tuzlak1987 je napisao/la:Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.

Napravljena pauza je kao da je imao povredu, nema sumnje da ce on za pola godine opet biti jak igrac.
Taj Mirel,i ovaj sada,nebo i zemlja....Onog mirela bi potpisao u svaka doba,ovog ne bih ni blizu Tusnja na kilometar....
Kada vec pratis sta ko pise,trebao bi da znas moj stav oko ovih zamrlih igraca....vjecito smo karitas vratimo u formu,vratis ih u zivot,i pljunu te....
tako je bilo uvjek,i sada je.u novijoj historiji,imas Ahmetovica,Sarica,i more njih koji su bukvalno iskoristili Slobodu da ozive karijeru,uzeli dobre pare,i Sloboda nikakvu korist nije vidila.......Ja stojim iza svojih rijeci,bolje Maksimovica gurat,ili kako se vec zove,nego Mirelu ozivljavat karijeru.....pa svati kako hoces.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 4 gosta.