Ne slazemo se u misljenjima i to je to,svako od nas zeli dobro klubu .. pozz
@tuzlak
Tacno tako
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Slažem se da je trebao biti ali nema vas @sari na forumu ybg pa da izguramo nekog našeg za anketu.Sariel1987 je napisao/la:e adorno dje ga nadje,( ko ne razumije neka istrazi)![]()
zlajci je trebao biti nas prijedlog za fourmasa godine 1010, on je ovdje vjerovatno najkompletniji forumas..
kad ovako cova iz rukava izbaci slojevit post, zapitas se vrijedi li dalje lelemudati![]()
moje stovanje
Kazu nemoj dat covjeku ribu, nauci ga da peca...harry_90 je napisao/la:Jel ovaj Ibrahimovic sto ga jucer dovedose zelja Nalica ili mu se mijesaju u posao ?
Moze li neka statistika ovog igraca,znamo da je prije 2-3 godine igrao dobro u Slogi,gdje je nastavio karijeru,minutaza i ostali podaci ?
Pa u pravo vrijeme je dosao, 2 mjeseca ima slobodno, potpisao na 2 i po godine, dovest ce njega Nalic u red za ova 2 mjeseca ne brini.katarakta je napisao/la:Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalom
igrao je u Bosni iz Kalesije i to pazi sad na stoperukatarakta je napisao/la:Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalom
Bukvalno ista prije prije 6 mjeseci bila za Vidovica, bukvalno ista. Ima 10 kg viska ako ne i vise, opija se itd itd itd..niko nije pojacanje dok se pokaze, nemojte osudjivati sta god da se uradi, sacekajte da vidimo kakav ce momak biti za 2 mjeseca i kada utakmice krenu, pa onda komentarisite.fukaratz je napisao/la:igrao je u Bosni iz Kalesije i to pazi sad na stoperukatarakta je napisao/la:Ma nema od Ibrahomovica nista...Trebaju nam igraci koji mogu odmah igrat, ovaj se pola godine ne bavi fudbalommomak ima dvadesetak kila viska (ne kazem da ga Nala ne moze stesati). evo nek neko iz Kalesije prokomentsrise njegov izgled i igre
Ipak nista hahahahahatuzlak1987 je napisao/la:Nije on veteran neki, 22 godine i prosle godine u 10. mjesecu je cak bio u reprezentaciji U21.
Ocekivano, cim je ovo izaslo onako u javnost, a nije bilo potpisa to je sjeban posao.bhpremierliga12 je napisao/la:Ipak nista hahahahahatuzlak1987 je napisao/la:Nije on veteran neki, 22 godine i prosle godine u 10. mjesecu je cak bio u reprezentaciji U21.
jeste igrao ove godine 2018 u Bosni iz Kalesije nekoliko utakmica, ja sam gledao jedan mec kad je poceo u napadu pa nije mogao hodati i presao na stopera (igrali su protiv jednog naseg lokalnog kluba). evo nek me neko iz Kalesije demantuje.katarakta je napisao/la:Nije igrao u Bosni kalesija ove sezone. Ne moze se poredit s Vidovicem. Vidovic je igrao premijer ligu prije 10 godina. Godinama je medju najboljim u prvoj federalnoj. Ibrahomovic ne dolazi
Taj Mirel,i ovaj sada,nebo i zemlja....Onog mirela bi potpisao u svaka doba,ovog ne bih ni blizu Tusnja na kilometar....tuzlak1987 je napisao/la:Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.
Napravljena pauza je kao da je imao povredu, nema sumnje da ce on za pola godine opet biti jak igrac.
Ma nemamo para sigurno da se borimo sa Zeljom, Sarajevom, Zrinjskim, City-em. Pa onda o ovim iz inostranstva ekipama od Slovenije, Hrvatske da ne pricam. Nama je ovako sansa ako je neki mlad igrac dostupan da uzmemo. Za pola godine ako se on vec vrati u zivotnu formu mi vise necemo biti u igri niti cemo ga zanimati.Brcanskamalta je napisao/la:Taj Mirel,i ovaj sada,nebo i zemlja....Onog mirela bi potpisao u svaka doba,ovog ne bih ni blizu Tusnja na kilometar....tuzlak1987 je napisao/la:Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.
Napravljena pauza je kao da je imao povredu, nema sumnje da ce on za pola godine opet biti jak igrac.
Kada vec pratis sta ko pise,trebao bi da znas moj stav oko ovih zamrlih igraca....vjecito smo karitas vratimo u formu,vratis ih u zivot,i pljunu te....
tako je bilo uvjek,i sada je.u novijoj historiji,imas Ahmetovica,Sarica,i more njih koji su bukvalno iskoristili Slobodu da ozive karijeru,uzeli dobre pare,i Sloboda nikakvu korist nije vidila.......Ja stojim iza svojih rijeci,bolje Maksimovica gurat,ili kako se vec zove,nego Mirelu ozivljavat karijeru.....pa svati kako hoces.
Ama nije problem da mi to uzmemo,nema sumnje ni da ce momak ako se posveti treningu,biti top,problem je sto mi nemamo dovoljno para da ga zadrzis....kada potpise na tri godine,da ga drzis....a ne da dobije sporazumni raskid u svako doba....Pa vidis ba i sam,nemas para i ako dugujes nekom nesto,das mu papire i to je to.....Bilo bi to tvoje ekstra da mi za jedno dvi godine,mozemo uzeti makar 100 hiljada.....ali otici ce dzaba,ko i svi drugi.......Isplativije je gurati nase,poput Todorovica,a imas ih 2-3.....makar cemo nesto zaraditi.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nemamo para sigurno da se borimo sa Zeljom, Sarajevom, Zrinjskim, City-em. Pa onda o ovim iz inostranstva ekipama od Slovenije, Hrvatske da ne pricam. Nama je ovako sansa ako je neki mlad igrac dostupan da uzmemo. Za pola godine ako se on vec vrati u zivotnu formu mi vise necemo biti u igri niti cemo ga zanimati.Brcanskamalta je napisao/la:Taj Mirel,i ovaj sada,nebo i zemlja....Onog mirela bi potpisao u svaka doba,ovog ne bih ni blizu Tusnja na kilometar....tuzlak1987 je napisao/la:Kada se vrati u formu ebavati cemo Senadu sto nije dosao, jbg to smo mi. Prosle godine svi pisali daj Mirela, pocevsi od solinasa koji je svrsavao na njega.
Kada vec pratis sta ko pise,trebao bi da znas moj stav oko ovih zamrlih igraca....vjecito smo karitas vratimo u formu,vratis ih u zivot,i pljunu te....
tako je bilo uvjek,i sada je.u novijoj historiji,imas Ahmetovica,Sarica,i more njih koji su bukvalno iskoristili Slobodu da ozive karijeru,uzeli dobre pare,i Sloboda nikakvu korist nije vidila.......Ja stojim iza svojih rijeci,bolje Maksimovica gurat,ili kako se vec zove,nego Mirelu ozivljavat karijeru.....pa svati kako hoces.
Onog od prije godinu dana mi ni u snu nismo mogli dovesti realno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.