Započeo bih konstatacijom da su želje i realnost, osim za neznatan broj ljudi na kugli zemaljskoj, uglavnom miljama daleko jedna od druge.Sariel1987 je napisao/la:pa na trenutnu situaciju u i oko kluba.skupstinu,ostavku senada,povlacenje iste, husaru i kineze, ove price o dovodjenju igraca, i tako standardne bure oko slobode...zlajci je napisao/la:Reci prijatelju, na šta konkretno misliš!?Sariel1987 je napisao/la:sta li zlajci misli o svemu ovome?
O g. Mujkanoviću su ispričane mnoge priče, a svaki dan možemo čuti ili pročitati njegove pobornike i kritičare. Ne mogu se oteti utisku da su ove smjene i njihova povlačenja deja vu viđenog prije par godina u režiji Husića. Stoga, ništa novo. Kada je u pitanju njegov aktuelni status, kao legalista ne mogu reći ništa drugo do li da je on naš predsjednik dok skupština ne kaže drugačije. Kako će skupština evaluirati Krležinu kandidaturu i programsku platformu ostaje da vidimo
U vezi igrača, za Lendrića sam cuo da je dobar igrač. Za Ibrahimovuića sam isto cuo, ali ga nisam nikad gledao. Neko kaže da se udebljao 16 kila, ali ne vjerujem u te priče.
Što se tiće Husarića, čisti plod vremena o kojem je Theodor Adorno sa gađenjem pisao prije više od 60 godina. O kinezima kao narodu i civilizaciji mislim sve najbolje.