Od svega,najveći strah mi je da se ne utušim

Voda,hrana bilo sta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako se zarati čuvaj se mojih šaka.
To je relativno brza smrt i bezbolna.
Pa dobro,rak je proces bolesti kroz koju prolazis pa se nekako miriš sa životom i možeš osjetiti sve oko sebe na puno intezivniji način.
Moj brat je prošao agoniju s ribom,isto mrena.
Prošle godine sam zamalo izgino i vjeruj mi da jest.
Fantastična pjesma i generalno ogromna misterija šta je moglo potopiti brod od 222 m na jezeru toliko brzo da nisu stigli poslat ni sos signal
Beograd se bunio za tuzlanski "HAK", i to sa razlogom. Hajvani dole rade neke hale a pitajboga kol'ko još uvijek ima otrovnih materija što pod zemljom, što na njoj.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2024, 21:30Haj sta kukate..sta bi da zivite blizu Lukavca.
Kad su se fabrike pravile u Lukavcu u Beogradu se bunili da im je preblizu![]()
Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova FBiH i njegova porodica prodali su porodičnu kompaniju “Condor”, potvrdio je Isak za “Slobodnu Bosnu“.
Prema njegovim riječima, posao oko prodaje završen je s kompanijama koje se bave istim ili sličnim poslovima. Riječ je o zaštitarskim agencijama. Isak za sada ne može reći o kome se radi.
Inače, kompanija “Condor” iz Zenice se bavi zaštitarskim djelatnostima, a nakon kritika javnosti i Američke ambasade ona je prodata.
– U toku dana obavio sam konsultacije s porodicom te smo donijeli odluku kako ćemo porodičnu firmu do kraja tekuće sedmice prodati. Stava smo kako je to najbolje rješenje za uposlenike jer će na taj način zadržati svoj radno-pravni status, nastaviti izmirivati kreditne obaveze i u konačnici nastaviti osiguravati stalni priliv novčanih sredstava u svoje kuće – rekao je Isak prošle sedmice, nakon što se oglasila Američka ambasada i kritikovala odluku Elektroprivrede BIH da dodijeli posao “Condoru” za zaštitarske usluge.
Inače, zaštitarska kompanija je bila u vlasništvu Amele Isak, supruge Rame Isaka
vala koliko znam i nasim firmama ima bozicnica,Drinovci uplate svake godine,kao regres dodje
Zavisi kako gdje. Negdje 60%, negdje 80%, negdje 100% a negdje nikako
Kakva državaPrivatne kompanije insistiraju na popravci pruge Sarajevo - Ploče, s obzirom na ogromnu štetu koju trpe zblog blokade željezničkog saobraćaja na ovoj relaciji. Nude čak da finansiraju obnovu, kao i svaku drugu potrebnu pomoć, ali vlast u FBiH to ne prihvata i nijemo posmatra finansijske gubitke.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.