English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Na prvu sam mislio da je s njim Ben White 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
City bukvalno sve pokupovao u Engleskoj, i sudije i savez. Kakav projekat ccc. Svako ko prati nogomet znao je da jedna ekipa ne može za tako kratko vrijeme izdići se iznad Uniteda na legalan način.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ma de ba brate, momku treba pomoć Bgm
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Da. Imaš pravo. United već 10 godina na nesretnom 2. mjestu uvijek bod iza City-a.

4-IN-A-ROW
A sto je ljudima toliko tesko shvatiti da City najpametnije ulaze.
Fino je to objasnio the special one
- RollingPaper
- Kontakt:
Tako kratko vrijeme? Vše od decenije su ljudi radili da imaju ovo što imaju danas. Čuj kratko vrijeme.
Druze Mancini kad je prvu titulu osvojio titulu sa City-em, Marlboro bio 3.20 KM
@Emir, ko je prvi dosao u City od tih zvucnih imena tamo oko 2010? Jel to mozda bio moj David Silva kolko me sjecanje sluzi i onda su druge zvijezde pocele stizati tipa Robinho itd.
ARSENAL4ever
Pogledaš na netu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
A čuj sve zavisi šta je kome zvučno. Elano je bio tu prije Robinha iako je ovaj drugi probio led što se tiče tih zvučnijih imena. Godinu kasnije će nabacati svega i svačega što je onda Manćini doveo u red.
Najveća saga je bila sa Kaka-om. Na kraju je otisao u Rejal i kiksao sa odlukom.
Richards, Hamman, Petrov i Ireland su meni prvo sjećanje na City. Ovaj zadnji kao i jedan od omiljenih igrača.
4-IN-A-ROW
Da, isao sam provjeriti i Robinho je tu bio 2 god prije Davida Silve. Osobno mi Micah Richards takodje jedan od najdrazih igraca i prava steta kaj su ga ozljede tolko unazadile. Celavica Ireland i onaj gol lagano u suprotni kut isto romantika. Jos kad se sjetim naseg Corluke kad je jedno vrijeme igrao na zadnjem veznom, to je show bio 

ARSENAL4ever
Naš Vedran je takođe i za reprezentaciju uvijek davao sve od sebe.
Inače taj period PL mi je bio posebno zanimljiv, negdje do one propasti Liverpoola 2010te kad je Torres otišao. Kad se pomene City iz tog perioda meni su prve asocijacije pored Irelanda, Darius Vassell i Claudio Reyna.
Inače taj period PL mi je bio posebno zanimljiv, negdje do one propasti Liverpoola 2010te kad je Torres otišao. Kad se pomene City iz tog perioda meni su prve asocijacije pored Irelanda, Darius Vassell i Claudio Reyna.
Kad bude trebala platiti cu ti da mi opereš zicagu i usput odmah da mi daš kontakt svog psihologa, da znam kome da ne idem.
Ne znam šta je gluplje u ovoj gore izjavi,
to što reče da se City izdigao iznad Uniteda ili to što reče da je City 'tako brzo to uradio'?! Uglavnom, izjava za zblokanje
to što reče da se City izdigao iznad Uniteda ili to što reče da je City 'tako brzo to uradio'?! Uglavnom, izjava za zblokanje

Tvoj transfer sa Bayerna na City je bio pravi potez. Na vrijeme si shvatio da samo debili navijaju za onaj klub.emir_ je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:14A čuj sve zavisi šta je kome zvučno. Elano je bio tu prije Robinha iako je ovaj drugi probio led što se tiče tih zvučnijih imena. Godinu kasnije će nabacati svega i svačega što je onda Manćini doveo u red.
Najveća saga je bila sa Kaka-om. Na kraju je otisao u Rejal i kiksao sa odlukom.
Richards, Hamman, Petrov i Ireland su meni prvo sjećanje na City. Ovaj zadnji kao i jedan od omiljenih igrača.

[media] [/media]
Coote sudio u subotu i hladno mogao dva penala svirati za goste ako već toliko hejta Liverpul, Konate je rukom gurnuo Watkinsa u kaznenom, jest ovaj zaplivao kao Salah ali svejedno je guranje očigledno a još više je izgledalo kao penal povlacenje igrača Aston Ville u kaznenom kad je opet samo odmahnuo rukom.
Auu fenomenalno, da imam 70+ godina definitivno bi me povrijedilo.

Poglup vam je ovaj topnici.