Iznad ti je objasnjeno, ne moze tek tako doci zamjena da glasa. Suspendovan je i to je istinita prica, nisu imali pravo glasa.mnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:02Znamo i ti i ja kako bi glasali, isto kao i prošli put. Isto tako, ne možeš doći na sastanak i odjednom saznati da nemaš pravo glasa, gdje to ima? I apsolutno podržavam instaliranje bilo čijih ljudi samo da se uhljupi maknu iz fotelja.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:59Ne znam ja kako bi glasao, ali javna tajna je da FK Sarajevo želi instalirati svoje ljude.mnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:56Glasao bi da, je li to hoćeš da kažeš? Eto maloprije si rekao da mi hoćemo svoje ljude ubacit, da muljamo, spletkarimo i da sa nama ne treba. Sad se kao vadiš pa nije imao pravo glasa. Skontaj, jesi li ti za ili protiv, ja znam za šta je tvoj klub i sad a i nedavno.
Šta bi Trbonji pa izbrisa post? Skontao da se provalio? A vi poletili kao najveće naivčine.
Manipulišu sa vama kao sa malom djecom.
I iz kojeg god razloga je obrisao post, sve je tačno naveo, niste glasali vi i još 4 kluba za.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sta cemo sa brigadom i ovim stranicama blamiranja po ko zna koji put
Fenomeni

Fenomeni

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Predstavnik Kluba u Skupštini FS KS, Mirza Trbonja, suspendovan je na šest mjeseci od strane Izvršnog odbora FS KS prije mjesec dana. Nakon uložene žalbe, drugostepena komisija je usvojila žalbu. Ipak, u toku današnjeg dana, delegatu Kluba je dostavljena nova Odluka kojom je suspendovan.Pablo11 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:03Iznad ti je objasnjeno, ne moze tek tako doci zamjena da glasa. Suspendovan je i to je istinita prica, nisu imali pravo glasa.mnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:02Znamo i ti i ja kako bi glasali, isto kao i prošli put. Isto tako, ne možeš doći na sastanak i odjednom saznati da nemaš pravo glasa, gdje to ima? I apsolutno podržavam instaliranje bilo čijih ljudi samo da se uhljupi maknu iz fotelja.
I iz kojeg god razloga je obrisao post, sve je tačno naveo, niste glasali vi i još 4 kluba za.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja se lično nadam da bi glasali protiv instaliranja Trbića i njegovih ahbaba u kantonalni savez.mnon46 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:02Znamo i ti i ja kako bi glasali, isto kao i prošli put. Isto tako, ne možeš doći na sastanak i odjednom saznati da nemaš pravo glasa, gdje to ima? I apsolutno podržavam instaliranje bilo čijih ljudi samo da se uhljupi maknu iz fotelja.
Pa valjda je pozitivno to što je komplet delegacija došla na sastanak, zajedno sa predsjednikom kluba.

Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 12 nov 2024, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stvarno su Pitari najveći glupani na forumu,... ovo je dokazano bezbroj puta, ali svaki put svoj glupanluk dovedu na veći nivo... nivo jednoćelijskog organizma...
-
- Kontakt:
Pa i ti si mislio da nije glasao i navodili ko razloge da nećete da vas predstavlja Mirvicev lik . Šta ćemo i s tim ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:04Sta cemo sa brigadom i ovim stranicama blamiranja po ko zna koji put![]()
Fenomeni![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pa evo svakako vam je svima prica da necete da glasate protiv Colpe jer vam migrant ovdje prica da hoce Sarajevo svoje ljude da ubaci,pa onda u nastavku prica kako je ovo 1 delegat od 60 i da je ovo nebitni.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:04Sta cemo sa brigadom i ovim stranicama blamiranja po ko zna koji put![]()
Fenomeni![]()
Ali pazi ti to, umjesto da skoče na ovog degenerika od direktora kluba koji ih je obmanuo, oni nastavljaju sa svojim cirkusom.
Čovjek je poletio da prozove Željezničar a da nije znao šta se dešavalo na sjednici. Zamisli ti kakav idiot moraš biti da to uradiš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj danas mu donijeli odluku, ascare, a vi ste izgleda svakako ravnodusni sto vas pisaju
Do 18h mogao glasati, 18:01 e sad si suspendovan.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovako ih i Mirvic gledaVirtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:08KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:04Sta cemo sa brigadom i ovim stranicama blamiranja po ko zna koji put![]()
Fenomeni![]()
Ali pazi ti to, umjesto da skoče na ovog degenerika od direktora kluba koji ih je obmanuo, oni nastavljaju sa svojim cirkusom.
Čovjek je poletio da prozove Željezničar a da nije znao šta se dešavalo na sjednici. Zamisli ti kakav idiot moraš biti da to uradiš.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Svakako nece da glasaju protiv Colpe i Vice,a sad prozivaju onog Trbica sto je to javno napisao.Al eto napravili su neku smicalicu odjednom da danas ne mogu glasati.
U rangu Vicinih poteza.
Kad nesto moras jer svi znaju da je ispravno al tebe jede zavist jer su to pokrenule tvoje komsije a ne ti.Pa onda smisljas kako da ne podrzis a kao podrzavas.
Pa to je gore nego da glasas protiv suge jedne.
U rangu Vicinih poteza.
Kad nesto moras jer svi znaju da je ispravno al tebe jede zavist jer su to pokrenule tvoje komsije a ne ti.Pa onda smisljas kako da ne podrzis a kao podrzavas.
Pa to je gore nego da glasas protiv suge jedne.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2024, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Ovo je ko zna koji put da ih Uprava i ljudi koji vode klub popišaju, od Ajle, Ziljkića, bojkota, ma apsolutno svega, ali oni i dalje kao stado. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Je l to neko aludira da su namjerno izazvali suspenziju kako ne bi glasali a ostali cisti u javnosti. Lici na njih.
Šalim se nije niko toliko namazan pa ni oni hahahaha
Šalim se nije niko toliko namazan pa ni oni hahahaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kako nadju izgovore za svoje neuspjehe 

-
- Kontakt:
Trbicu **** li ti porodicu lazljivu!
I kaze podrzi ovakve ljude u borbi za fudbal..
Kakva je razlika bio Vico ili ovakvi?
I kaze podrzi ovakve ljude u borbi za fudbal..
Cime ih je Vico toliko ucjenio?
Zamisli ti mozgova,jebu majku Trbicu sto je napisao istinu.
Pa evo na forumu vidis da nece niko da oni glasaju,covjek to napisao a oni mu je bu majku jer je to napisao.
Zamisli ti mozgova,jebu majku Trbicu sto je napisao istinu.
Pa evo na forumu vidis da nece niko da oni glasaju,covjek to napisao a oni mu je bu majku jer je to napisao.

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 nov 2024, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Evo ga pritiva tužbu za Trbića zbog klevete, da mi je samo znati šta je krivo napisao i gdje je ukaljao ugled?
-
- Kontakt:
Cime li je Celik zasluzio poziv?
Nije valjda jos jedno cetvrto mjesto u najavi?
A vec ste ga flautali Vici..
Pa kaze
"Vico Srbine Horde su uz tebe"
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 12 nov 2024, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
zeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18I kaze podrzi ovakve ljude u borbi za fudbal..
Ogromna je razlika, oni bi bili gori od Vice.

Svaka sezona bi ti bila kao ona kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri kola unaprijed, samo sad bi imali još i sudije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.