Kakve laži i spinove neće promovisati nevjerovatno

Nemoj spinovati. Evo ja sam na nasoj temi pisao je li moguce da smo bili protiv, da bi se ispostavilo da mi nemamo pravo glasa.
Prijavljen ti je post, gnjido ljudska. Ne diraj ničiju djecu. Nikad!
I to tebi nista ne smrdi jel?Argentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:21Nemoj spinovati. Evo ja sam na nasoj temi pisao je li moguce da smo bili protiv, da bi se ispostavilo da mi nemamo pravo glasa.
Suspendovali nam covjeka na 6 mjeseci (cak se oglasili i javili u medije ovo), ulozili smo zalbu, te je prihvacenja i onda danas, na dan glasanja dobili novu odluku da je ipak suspendovan.
E haj ti meni objasni kako nas je neko ucjenio, ako su nam na dan glasanja dostavili odluku da je nas covjek suspendovan i nema pravo glasa. Da prevedem, glasanje danas je Zeljo imao pravo kao ti i ja, nikako.
Malo mu je trebalo da pokaze papak svoje lice..Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:20zeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18I kaze podrzi ovakve ljude u borbi za fudbal..
Kakva je razlika bio Vico ili ovakvi?
Ogromna je razlika, oni bi bili gori od Vice.![]()
Svaka sezona bi ti bila kao ona kad su Ibraković i Selimović poklapali po tri kola unaprijed, samo sad bi imali još i sudije.
Na onkologiji ti porodica završila, ali nemoj šta zamjeriti ljubi te Faćkozeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Trbicu **** li ti porodicu lazljivu!
I kaze podrzi ovakve ljude u borbi za fudbal..
Ma klub mora odmah sutra reagovati i tužiti gofno za povredu ugleda.
Na stranu sto je delegat suspendovan, vama uopste ne smeta sto vam kao klubu uskracuju pravo glasa i vama svima to u redu??? Niste dobri majke miArgentina je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:21Nemoj spinovati. Evo ja sam na nasoj temi pisao je li moguce da smo bili protiv, da bi se ispostavilo da mi nemamo pravo glasa.
Suspendovali nam covjeka na 6 mjeseci (cak se oglasili i javili u medije ovo), ulozili smo zalbu, te je prihvacenja i onda danas, na dan glasanja dobili novu odluku da je ipak suspendovan.
E haj ti meni objasni kako nas je neko ucjenio, ako su nam na dan glasanja dostavili odluku da je nas covjek suspendovan i nema pravo glasa. Da prevedem, glasanje danas je Zeljo imao pravo kao ti i ja, nikako.
Ok, hajmo ovako. Kada je to vaš delegat uputio prigovor na rad saveza i na kojoj sjednici, ili saopštenje ili bilo šta.Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:01Pa nije se sam suspendovao.
Valjao je za stadion jer su mu izbori 2026. godine i to će im biti glavni argument za kampanju.jurisicduska je napisao/la: ↑12 nov 2024, 19:59I valjao valjao vam je za stadion, ne treba ni tu bit picka pa reci nije.
Jesi li to ti Trbicu?curvanord je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:24Na onkologiji ti porodica završila, ali nemoj šta zamjeriti ljubi te Faćkozeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Trbicu **** li ti porodicu lazljivu!
Ziku ovog papkazeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:28Jesi li to ti Trbicu?curvanord je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:24Na onkologiji ti porodica završila, ali nemoj šta zamjeriti ljubi te Faćkozeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Trbicu **** li ti porodicu lazljivu!
**** li ti mrtve i zive, jel te stid barem malo pa brises postove.
Sva vam je pamet stala u "ljubi Facko".
Cetnici bili cetnici ostali!
Hahahahahahahahahzeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:28Jesi li to ti Trbicu?curvanord je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:24Na onkologiji ti porodica završila, ali nemoj šta zamjeriti ljubi te Faćkozeljovolimte je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:18Trbicu **** li ti porodicu lazljivu!
**** li ti mrtve i zive, jel te stid barem malo pa brises postove.
Sva vam je pamet stala u "ljubi Facko".
Cetnici bili cetnici ostali!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Jadnimi, Pablo11, Resolute i 28 gostiju.