Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Pingvin sjajno,pogotovo finale.
Ne sjećam se koja serija je imala bolje finale,možda jedino breaking bad.
Ne sjećam se koja serija je imala bolje finale,možda jedino breaking bad.
Curry je toliko zaglibio na ovom forumu da nije više sposoban objektivno procjenjivati nego samo tjera u kontru 
Sjajna serija, dobar closure za sve likove iz serije.
Sjajna serija, dobar closure za sve likove iz serije.
Ide onda na dno liste.JayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 07:24a po meni nećeš puno propustitiJabroni je napisao/la: ↑11 nov 2024, 23:45Da ne gledam onda aJayCatwright je napisao/la: ↑11 nov 2024, 22:07Pregledao finale pingvina, serija nije loša do finala, rekao bih sedmica čvrsta, ali finale je živi užas, definicija lazy writtinga što bi se reklo. Sofia valjda najgluplje napisan lik sa najglupljim odlukama u historiji neke serije, uhvati ga 14 puta u toku sezone, on joj svaki put pobjegne, šta tek reći za malog Vica, još jedan preglupo napisan lik. Na kraju još pingvin ispade neki masterpiece kriminalac a ustvari najnebitniji negativac u svijetu Batmana i to daleko. No, svakako je i film bio čisto smeće, 15 klasa ispod Nolanove trilogiie, pa me i ne čudi što je serija čisti prosjek. 6/10 od mene
Ovaj forum je hajpao Joker, Endgame i Dark Knight Rises kao odlične filmove pa ga ne uzimam zaozbiljno
- JayCatwright
- Kontakt:
A bukvalno sam htio Jokera navesti kao primjer gdje je hype bio sličan ko sad s pingvinom, rekao bih preslikana situacija.Jabroni je napisao/la: ↑12 nov 2024, 13:38Ide onda na dno liste.
Ovaj forum je hajpao Joker, Endgame i Dark Knight Rises kao odlične filmove pa ga ne uzimam zaozbiljno
@coelho brate tebi je i Fulkrug svjetska klasa, a pored toga sto nemas pojma o fudbalu ocigledno nemas veze ni oko kinematografije
Pingvin ok al svršavanja po istom ,i poredit ga sa BB u bilo kojem kontekstu ma hajte molim vas 
Arsenal All The Way !
- JayCatwright
- Kontakt:
Top, taman uskoro završavam Stranger thingsJayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:22Btw,
preporuka za The Devil's Hour, pogotovo prvu sezonu, tebi će se sigurno svidjeti
pa i nisu bas bar ova marvel disney produkcija / zar nije netflix radio te serije …Surreal je napisao/la: ↑11 nov 2024, 17:57Odlična zadnja epizoda. Svaka čast svima koji su radili na seriji - DC baš postavlja standarde, kad skontam nema nijedan woke trenutak u čitavoj sezoni, ne zamaraju se rasnim problemima, pravima LGBTQ osoba i manjinama uopće. Samo je važna priča.
Valjda Marvel uspije šta prepisati i shvatiti kako se pravi serija, iako su to već davno radili sa Punisherom i Dardevilom.
- Beduin
- Kontakt:
Prva sezona je super, ali druga je ocajna i jednolicna.JayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:22Btw,
preporuka za The Devil's Hour, pogotovo prvu sezonu, tebi će se sigurno svidjeti
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Devedesetka
- Kontakt:
E 'ebiga baš je htio ovih dana gledati skinuo je vec..
Mislim gledacu svakako, al' znaš ti prepoznati kad nešto ne valja
- Beduin
- Kontakt:
Odgledaj svakako, vrijedi radi 1. sezone ako nista drugo. Mene je iskreno smorila druga sezona, samo vrtili ono vracanje u proslost i prvobitno stanje.Devedesetka je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:51E 'ebiga baš je htio ovih dana gledati skinuo je vec..Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:39Prva sezona je super, ali druga je ocajna i jednolicna.JayCatwright je napisao/la: ↑12 nov 2024, 14:22Btw,
Odgledao sam i RED EYE ovih dana, moze se odgledati nabrzinu, kratka sezona i nije teska, klasikica.
075 ❤
075 ❤
- feniksptica
- Kontakt:
Meni najgluplji rasplet ima The Mentalist.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 nov 2024, 06:35Ko Viza za budućnost, odlična serija dok znaju šta bi i kako bi, kad nestane ideja, presipanje iz supljeg u prazno.
Samo zeznu seriju, jer je razvodnjavaju i jer je nisu prekinuli na vrijeme...
Kako su gradili lik negativca i onda to sve srušili glupim raspletom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JayCatwright
- Kontakt:
Slazem se, i meni je druga tanka, a Red Eye mi je bas los, odustao nakon dvije epizode.Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 21:20Odgledaj svakako, vrijedi radi 1. sezone ako nista drugo. Mene je iskreno smorila druga sezona, samo vrtili ono vracanje u proslost i prvobitno stanje.Devedesetka je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:51E 'ebiga baš je htio ovih dana gledati skinuo je vec..
Odgledao sam i RED EYE ovih dana, moze se odgledati nabrzinu, kratka sezona i nije teska, klasikica.
Slazem se, meni je glupo sto nisu zavrsili seriju sa tim ubicom, jer je do tad bila fina misterija, a npr ubica se pojavi prvi put cini mi se u drugoj epizodi sto je zanimljivofeniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2024, 21:43Meni najgluplji rasplet ima The Mentalist.
Kako su gradili lik negativca i onda to sve srušili glupim raspletom
Uz House-a, serija koje zaslužuju da se pogledaju po drugi put (bez sitcoma, two and a half men, big bang, scrubs, al bundy itd)
Dexter (počeo ponovo, peta epizoda prve sezone, dosta toga zaboravio). Sjećam se da su prve 4-5 sezone fenomenalne, kraj loše ocijenjen ali meni je bio dobar. Novog Dextera sam odustao mislim na 5-6 epizodi, znam da su i tu kraj zeznuli.
Mentalista sam počeo, zanimljiv je, ali sjećam se skoro svega.
Zanimljivo pilot epizoda House-a, sporedna glumica je glavna glumica iz Mentalista.
Dexter (počeo ponovo, peta epizoda prve sezone, dosta toga zaboravio). Sjećam se da su prve 4-5 sezone fenomenalne, kraj loše ocijenjen ali meni je bio dobar. Novog Dextera sam odustao mislim na 5-6 epizodi, znam da su i tu kraj zeznuli.
Mentalista sam počeo, zanimljiv je, ali sjećam se skoro svega.
Zanimljivo pilot epizoda House-a, sporedna glumica je glavna glumica iz Mentalista.
Bad Sisters prve dvije epizode druge sezone na torrentima
- Beduin
- Kontakt:
Kakav je HBO online, isplati li se uplatiti koji mjesec? Vidim da je oko 7-8 eura mjesecno, slicno kao i Netflix.
Samo ne znam kakvi su sa nasim titlovima i jel' prijava kao i kod Netflixa jednostavna?
Samo ne znam kakvi su sa nasim titlovima i jel' prijava kao i kod Netflixa jednostavna?
075 ❤
075 ❤
Imam ja i ok je titlovi imaju na našem jeziku
Arsenal All The Way !
- JayCatwright
- Kontakt:
Max je valjda 50 puta bolji od smećastog netflixa recimo, i ne mogu da vjerujem da iko može plaćati to smeće
Ima godina kako sam sve osim spotify-a i VPNa odjavio.
Eon + stremio + torrentio i eto ako baš hoćeš da se zgotiviš uzmeš i Real debrid
Eon + stremio + torrentio i eto ako baš hoćeš da se zgotiviš uzmeš i Real debrid
Imaju titlove na sve,Imaju manje sadrzaja od netflixa al imaju puno all time great serija i filmova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.