He he he he

Moderator/ica: GracanicaAA
Ti si vrlo stalozen i miran ako mozes mirno istrpiti da lik izvadi Sejmenovića iz igre, ponajboljeg igraca do tada. Pa da mu igra cijelu utakmicu onakav Karisik. A da ne pricamo o ovom Serdarevicu sto vec igra nekoliko tekmi u prvoj postavi. Tesko je tu svu nepravdu istrpiti i ostati hladnokrvan.Tesanj1975 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:50Vrlo lose stvari se pisu o klubu kao i desavanjima unutar kluba. To sad u ovom trenutku ne treba nikome. Koliko god Resic bio kriv, da se ne misli da ga branim, toliko je lose i ponasanje pojedinaca na tribinama. Konstatno psovanje i omalovazavanje igraca je prisutno svaku utakmicu. To ne prilici navijacima koji vole Tosk. Mislite da na njih to ne utice? Velika se nervoza stvara bespotrebno.
HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑12 nov 2024, 22:42Ti si vrlo stalozen i miran ako mozes mirno istrpiti da lik izvadi Sejmenovića iz igre, ponajboljeg igraca do tada. Pa da mu igra cijelu utakmicu onakav Karisik. A da ne pricamo o ovom Serdarevicu sto vec igra nekoliko tekmi u prvoj postavi. Tesko je tu svu nepravdu istrpiti i ostati hladnokrvan.Tesanj1975 je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:50Vrlo lose stvari se pisu o klubu kao i desavanjima unutar kluba. To sad u ovom trenutku ne treba nikome. Koliko god Resic bio kriv, da se ne misli da ga branim, toliko je lose i ponasanje pojedinaca na tribinama. Konstatno psovanje i omalovazavanje igraca je prisutno svaku utakmicu. To ne prilici navijacima koji vole Tosk. Mislite da na njih to ne utice? Velika se nervoza stvara bespotrebno.
A mislim na ovoj utakmici ne bi bio ovoliki fokus da se samo izgubilo. Nije islo, takvih ce biti jos stotine. Sve je zacinio "kapiten" bacajuci traku, pozivajuci igrace da idu odmah u svlacionicu. I na kraju se nije udostojio ni dati izvinjenje, ja ga iskreno nisam ni ocekivao.
I da, mi vec 5 - 6 kola igramo ko goli racKu (osim zenice). I Gradina nas je rasula, pukom srecom smo to dobili... ova je tekma kod raje kulminirala po meni iskljucivo zbog nelogicnih izmjena. Da li inat, i on namjerno kontru udera da pokaze raji da je mangup, ili je nesto trece...ja nisam pametan.
Povreda. Mislim da je cak i operisan. Nece ga nazalost biti duzi period.cipiripiii je napisao/la: ↑13 nov 2024, 23:03Sta je sa Jasarevicem? Mislim da nam treba na pauzi 2 do 3 pojacanja. Ovi sa klupe sto ulaze nisu kvalitet za nas. Imam osjecaj da ovdje prste imaju umijesani i menadzeri. Daje im se eto prilika, ali nikako da je iskoriste. Sto rekoste gore 0 bodova.
On je u treningu (nakon teske povrede). Sad koliko je spreman, i da li ce moci pomoci ova 2 kola, ne znam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.