Apsurdno je da se ne moze naci neki Amer da as pogura. Kad se sjetim hypea u zenskoj repci, kad nas je Jones nosila, ovi ostali se umislilo da su dobre kosarkasice

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Limeni opet talasa.lumani je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:53NoDi80 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 18:50Svaka cast Bekiru medjutim Vedran mi je izgledao kao napredniji selektor na duze staze za repku i bio sam razocaran kad je otisao
Ne znam vidjet cemo, podrska ekipi i strucnom stabu
Volio bih da dobijemo Hrvatsku, ali tesko jos ni igraca ne mogu naci boljeg od Robertsona
možemo mi svakoga dobit i od svakoga izgubiti.
eeee kakva su to vremena bilaNeutral je napisao/la: ↑06 nov 2024, 02:01Vratite Haruna pa i da klepa, makar smo u svim selekcija licili na nesto.
Apsurdno je da se ne moze naci neki Amer da as pogura. Kad se sjetim hypea u zenskoj repci, kad nas je Jones nosila, ovi ostali se umislilo da su dobre kosarkasicehoce bonuse, stanove
![]()
Ljudi doslovno mole veterana Tomica, koji ih je otkantao prije 10-ak godina i Bozica, koji im je u zadnjih nekoliko prozora svaki put prodao neki novi izgovor. Dok nasi imaju 9 mjeseci da dovedu Amerikanca, a izadju u medije 20 dana prije meceva i kazu kako ipak nece stici zavrsiti to, vec ce pokusati s Robersonom, koji takodjer nece moci.Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 00:10Hrvati još nisu objavili spisak? Mogu misliti koliko oni kopaju i rukama i nogama da dovedu sve što valja i što u ovom trenutku može igrati za Hrvatsku.
To mene najviše boli, što oni poginuše za svakog igrača a kod nas su i ovi što, barem deklarativno, vole reprezentaciju digli ruke od nje, zajedno sa komponentama koje rade protiv nje.
Yebo i poraz i neodlazak na Eurobasket, sve je to sport, ali mi smo haman unaprijed slegli ramenima i već van terena izgubili nadu za pozitivan rezultat.
Ma ja bih dao 15-ak minuta Arslanagiću ili Čamapri, mislim jest teška nevolja ali šta da se radi, Atića i Gegića moramo (pokušati) iskoristiti na drugačiji način protiv Hrvata.Ghuraba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:11Ljudi doslovno mole veterana Tomica, koji ih je otkantao prije 10-ak godina i Bozica, koji im je u zadnjih nekoliko prozora svaki put prodao neki novi izgovor. Dok nasi imaju 9 mjeseci da dovedu Amerikanca, a izadju u medije 20 dana prije meceva i kazu kako ipak nece stici zavrsiti to, vec ce pokusati s Robersonom, koji takodjer nece moci.Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2024, 00:10Hrvati još nisu objavili spisak? Mogu misliti koliko oni kopaju i rukama i nogama da dovedu sve što valja i što u ovom trenutku može igrati za Hrvatsku.
To mene najviše boli, što oni poginuše za svakog igrača a kod nas su i ovi što, barem deklarativno, vole reprezentaciju digli ruke od nje, zajedno sa komponentama koje rade protiv nje.
Yebo i poraz i neodlazak na Eurobasket, sve je to sport, ali mi smo haman unaprijed slegli ramenima i već van terena izgubili nadu za pozitivan rezultat.Sjecam se kad se upravo za njega zavrsavala papirologija, pa je isto ovako nisu stigli zavrsiti do novembra (iako su i tad imali vjecnost), i onda je Bosnic nakon dugo vremena pozvao Adamovica i Pasalica (haman da smo tad igrali protiv Grcke u Mejdanu).
Problem je sto sad nemamo ama bas nikog da zakrpi tu poziciju organizatora. Atic i Gegic to nisu i nikad nece ni biti. Jos na to dodas standardno nisko krilo (Lazica), koji se halalio s kosarkom i sta onda da ocekujes... Btw, evo brat prijavljen na neki 3x3 turnir u Kini za 2 dana, vidjet cemo hoce li ga odigrati. Prejako bi bilo da nas i on otkaci zbog obaveza na ovim turnirima.![]()
https://play.fiba3x3.com/categories/d7a ... 270fd29668
Poenta je da Hrvati u prvoj utakmici bez Brankovica nece imati postenog centra i da smo tu u osjetnoj prednosti - pogotovo da su pokusali vratiti i Sulju, pa da izdominiramo na obje centarske pozicije. Na vanjskim pozicijama nam je trebao samo jedan Amerikanac - da odigra 30 minuta na PG i organizuje igru, a ovi ostali ce atletikom i borbenoscu neutralisati njihove ne toliko kvalitetne bekove. Ovako, daj Boze da mi ista mozemo uraditi, pogotovo ako se ni Musa ne oporavi do druge utakmice. To bi Bekiru mogao biti idealan alibi za 2 poraza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.