Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Neutral
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2024, 02:01

Vratite Haruna pa i da klepa, makar smo u svim selekcija licili na nesto.

Apsurdno je da se ne moze naci neki Amer da as pogura. Kad se sjetim hypea u zenskoj repci, kad nas je Jones nosila, ovi ostali se umislilo da su dobre kosarkasice :rol: hoce bonuse, stanove :D

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 06 nov 2024, 07:09

lumani je napisao/la:
05 nov 2024, 18:53
NoDi80 je napisao/la:
05 nov 2024, 18:50
lumani je napisao/la:
05 nov 2024, 18:41

Raza je još tu ;) a Mirza i Vedran pobjegoše zajedno , valjda je Mirza bio zadužen da Vedran primi redovno platu :kafa: :rol: Bekir je došao kada niko nije htio :thumbup:
Svaka cast Bekiru medjutim Vedran mi je izgledao kao napredniji selektor na duze staze za repku i bio sam razocaran kad je otisao
Ne znam vidjet cemo, podrska ekipi i strucnom stabu
Volio bih da dobijemo Hrvatsku, ali tesko jos ni igraca ne mogu naci boljeg od Robertsona

možemo mi svakoga dobit i od svakoga izgubiti.
Limeni opet talasa.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 06 nov 2024, 07:37

To što se dobila Francuska je bilo na osnovu zaostavštine Vedrana Bosnića, samo što fake trener to ne bi nikad priznao. Za razliku od njega Bjelica, trener Dinama nakon pobjede u Ligi Prvaka nakon što je preuzeo klub od Jakirovića je priznao da pobjeda velikim dijelom pripada Jakiroviću pošto je čovjek bio sve posložio, a ovaj došo na gotovo.

Fake trener kojeg podržavaju botovi saveza poput limenog.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 06 nov 2024, 08:40

Neutral je napisao/la:
06 nov 2024, 02:01
Vratite Haruna pa i da klepa, makar smo u svim selekcija licili na nesto.

Apsurdno je da se ne moze naci neki Amer da as pogura. Kad se sjetim hypea u zenskoj repci, kad nas je Jones nosila, ovi ostali se umislilo da su dobre kosarkasice :rol: hoce bonuse, stanove :D
eeee kakva su to vremena bila
kao kad gledas snjeguljicu i 4 patujljka,zena od 79 poena ubaci 40 i 25 skokova,ove nase pomislile da su za wnba najmanje

ali ostaje zal sto nista od te kosarkasice nismo naucili,ama bas nista

kad se sjetim slave nase pobjedu koju su zamal prokockale a Jones ljuta ko ris jer se lose odigralo

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 06 nov 2024, 10:54

Gdje mu uopšte igramo domaću s Hrvatima? :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 nov 2024, 10:55

zaostrog je napisao/la:
06 nov 2024, 10:54
Gdje mu uopšte igramo domaću s Hrvatima? :D
Sarajevo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 06 nov 2024, 13:11

Raonffa je napisao/la:
06 nov 2024, 00:10
Hrvati još nisu objavili spisak? Mogu misliti koliko oni kopaju i rukama i nogama da dovedu sve što valja i što u ovom trenutku može igrati za Hrvatsku.

To mene najviše boli, što oni poginuše za svakog igrača a kod nas su i ovi što, barem deklarativno, vole reprezentaciju digli ruke od nje, zajedno sa komponentama koje rade protiv nje.

Yebo i poraz i neodlazak na Eurobasket, sve je to sport, ali mi smo haman unaprijed slegli ramenima i već van terena izgubili nadu za pozitivan rezultat.
Ljudi doslovno mole veterana Tomica, koji ih je otkantao prije 10-ak godina i Bozica, koji im je u zadnjih nekoliko prozora svaki put prodao neki novi izgovor. Dok nasi imaju 9 mjeseci da dovedu Amerikanca, a izadju u medije 20 dana prije meceva i kazu kako ipak nece stici zavrsiti to, vec ce pokusati s Robersonom, koji takodjer nece moci. :rol: Sjecam se kad se upravo za njega zavrsavala papirologija, pa je isto ovako nisu stigli zavrsiti do novembra (iako su i tad imali vjecnost), i onda je Bosnic nakon dugo vremena pozvao Adamovica i Pasalica (haman da smo tad igrali protiv Grcke u Mejdanu).

Problem je sto sad nemamo ama bas nikog da zakrpi tu poziciju organizatora. Atic i Gegic to nisu i nikad nece ni biti. Jos na to dodas standardno nisko krilo (Lazica), koji se halalio s kosarkom i sta onda da ocekujes... Btw, evo brat prijavljen na neki 3x3 turnir u Kini za 2 dana, vidjet cemo hoce li ga odigrati. Prejako bi bilo da nas i on otkaci zbog obaveza na ovim turnirima. :mrgreen:
https://play.fiba3x3.com/categories/d7a ... 270fd29668

Poenta je da Hrvati u prvoj utakmici bez Brankovica nece imati postenog centra i da smo tu u osjetnoj prednosti - pogotovo da su pokusali vratiti i Sulju, pa da izdominiramo na obje centarske pozicije. Na vanjskim pozicijama nam je trebao samo jedan Amerikanac - da odigra 30 minuta na PG i organizuje igru, a ovi ostali ce atletikom i borbenoscu neutralisati njihove ne toliko kvalitetne bekove. Ovako, daj Boze da mi ista mozemo uraditi, pogotovo ako se ni Musa ne oporavi do druge utakmice. To bi Bekiru mogao biti idealan alibi za 2 poraza.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2024, 18:57

Ghuraba je napisao/la:
06 nov 2024, 13:11
Raonffa je napisao/la:
06 nov 2024, 00:10
Hrvati još nisu objavili spisak? Mogu misliti koliko oni kopaju i rukama i nogama da dovedu sve što valja i što u ovom trenutku može igrati za Hrvatsku.

To mene najviše boli, što oni poginuše za svakog igrača a kod nas su i ovi što, barem deklarativno, vole reprezentaciju digli ruke od nje, zajedno sa komponentama koje rade protiv nje.

Yebo i poraz i neodlazak na Eurobasket, sve je to sport, ali mi smo haman unaprijed slegli ramenima i već van terena izgubili nadu za pozitivan rezultat.
Ljudi doslovno mole veterana Tomica, koji ih je otkantao prije 10-ak godina i Bozica, koji im je u zadnjih nekoliko prozora svaki put prodao neki novi izgovor. Dok nasi imaju 9 mjeseci da dovedu Amerikanca, a izadju u medije 20 dana prije meceva i kazu kako ipak nece stici zavrsiti to, vec ce pokusati s Robersonom, koji takodjer nece moci. :rol: Sjecam se kad se upravo za njega zavrsavala papirologija, pa je isto ovako nisu stigli zavrsiti do novembra (iako su i tad imali vjecnost), i onda je Bosnic nakon dugo vremena pozvao Adamovica i Pasalica (haman da smo tad igrali protiv Grcke u Mejdanu).

Problem je sto sad nemamo ama bas nikog da zakrpi tu poziciju organizatora. Atic i Gegic to nisu i nikad nece ni biti. Jos na to dodas standardno nisko krilo (Lazica), koji se halalio s kosarkom i sta onda da ocekujes... Btw, evo brat prijavljen na neki 3x3 turnir u Kini za 2 dana, vidjet cemo hoce li ga odigrati. Prejako bi bilo da nas i on otkaci zbog obaveza na ovim turnirima. :mrgreen:
https://play.fiba3x3.com/categories/d7a ... 270fd29668

Poenta je da Hrvati u prvoj utakmici bez Brankovica nece imati postenog centra i da smo tu u osjetnoj prednosti - pogotovo da su pokusali vratiti i Sulju, pa da izdominiramo na obje centarske pozicije. Na vanjskim pozicijama nam je trebao samo jedan Amerikanac - da odigra 30 minuta na PG i organizuje igru, a ovi ostali ce atletikom i borbenoscu neutralisati njihove ne toliko kvalitetne bekove. Ovako, daj Boze da mi ista mozemo uraditi, pogotovo ako se ni Musa ne oporavi do druge utakmice. To bi Bekiru mogao biti idealan alibi za 2 poraza.
Ma ja bih dao 15-ak minuta Arslanagiću ili Čamapri, mislim jest teška nevolja ali šta da se radi, Atića i Gegića moramo (pokušati) iskoristiti na drugačiji način protiv Hrvata.

Sa Musom ne znam šta je, meni ona njegova povreda ne djeluje tako strašno ali eto vidjet ćemo. Hrvati koliko sam upratio u međuvremenu još uvijek nisu objavili spisak, a baš me zanima koga su uspjeli završiti. Ne znam ima li kakav rok za predaju spiska i slično ali prvi meč je za 15 dana, mislim da je do sada njihov selektor morao barem poslati spisak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 nov 2024, 21:31

Vidim neki naši mediji prenose ovog lika. Kaže Musa pauzira 4-8 sedmica, užas :crazy:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 nov 2024, 21:37

Znaci umrla je i zadnja nada za neku pobjedu u dvomecu...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 nov 2024, 16:07

Eto izgovora Bekiru za poraze kad nas Hrvati naguze.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 10 nov 2024, 12:10

Sastav kroje odluke uvrijeđenih zvijezda. Sulejmanović odbija igrati za reprezentaciju nezadovoljan minutažom koju je imao u Njemačkoj. Žižić odbija igrati za Hrvatsku jer je Mulaomerović u Njemačku iznenađujuće poveo Matkovića umjesto Žižića. Božić nakon izjave Petrovića nikad više nije prihvatio poziv. "Na popisu reprezentativaca se ne nalazi ni Luka Božić koji u Zadru igra fantastično i nositelj je igre, no moja je procjena da reprezentacija ne može igrati na način kako igra Zadar, igra je reprezentacije postavljena na bitno drugačiji način."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 nov 2024, 12:13

Je li izasao njihov spisak igraca? Nigdje nista, a prva utakmica za 11 dana.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 nov 2024, 12:58

DamirT je napisao/la:
10 nov 2024, 12:13
Je li izasao njihov spisak igraca? Nigdje nista, a prva utakmica za 11 dana.
Nema šta za objaviti inače bi davno :kafa: imaju slične probleme kao i mi ,sem što se uvijek snađu za Amerikanca.

Btw ,ponajbolji igrač u ABA ligi im je bivši igrač Sparsa :crazy:

BHfanaticos04
Kontakt:

Post Postao/la BHfanaticos04 » 10 nov 2024, 23:08

Kad se pustaju ulaznice u prodaju, zna li neko?

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 13 nov 2024, 12:57

E cuj 30 i 50 maraka karta ahahahaaahaaahahaa pa nisu normalni, niste sposobni da nadjete stranca playa 8 mjeseci i hocete da vam raja placa cijenu karte ko da dolazi Spanija u najmanju ruku.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 13 nov 2024, 13:01

Hrvati stavili karte od 7 do 18 EUR-a. A nasi mozgovi 15 i 25 😂😂

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 nov 2024, 13:05

Jos da im platimo ovoliko i da gledamo kako nas guze Hrvati. A slag na tortu su nesposobnjakovici u savezu svi do jednog, na celu sa ublehom Bekirom.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 13 nov 2024, 13:22

Najgora struktura saveza ikad, crknite svi od Bekira, Kockara, Hariza, Nataše, Berbića...
Sram vas moze bit, neki ljudi žele doći i podržati reprezentaciju a znamo da se trkme repke rijetko odigravaju i da je sad ključna podrska.

Nekome je ovo više nego dnevnica pa ako još nisi iz Sarajeva pa imaš troškove goriva, hrane i eventualnog smještaja a idete porodično onda se fkt treba zapitat zbog koga se igra ovo?

SAVEZ NAPOLJE :bih:
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 11 gostiju.