Valjda je svakom normalnom jasan stav Zelje, kada mu ta ista garnitura o kojoj pises suspenduje delegata na pola goodine.onako je napisao/la: ↑13 nov 2024, 14:24
Pa vidi, samim tim sto stojite sa strane, ljudi u tome vide sabotazu. Ako se svi slazemo da postojeca garnitura treba da se mjenja, onda nema tu nismo na vrijeme razmisljali, nego jasno i glasno kazes, mi smo za tu i tu opciju. Vasa se svakako pita, sta boli k.... raju ( uz sav respekt prema tim klubovima ), na cijoj strani je Hrid, Baton, Saobracajac itd, svi gledaju sta kazu Sarajevo i Zeljeznicar. A ti, kakvi ce doci umjesto ovih, vidjet cemo, mada i tu je Zeljeznicar mogao odigrati svoju igru, javno cemo izaci sa svojim stavom, ali ako ce kandidat biti taj i taj. Ali ni toga nema sa vase strane, jednostavno, stojite sa strane i cekate razvoj situacije, a to u ovoj situaciji nikako nije nacin borbe i rjesenje situacije. Tako da to ljudi vide kao sabotazu, odnosno, kao mi smo suzdrzani trenutno, a za dalje cemo vidjet sta i kako. Vi kao Zeljeznicar morate imati jasniji stav i direktniji uticaj u ovoj situaciji, barem ja tako mislim. Jednostavno, morate, ako zelite promjene, naravno.
Dalegata koji ih je prozivao, koji se zalio ministarstvu na njihove nepravilnosti u radu itd.