Vidim u sadrzajima da imaju fakat strasne serije, Zicu i ostale must watch stvari.
Nema mi druge nego uplatiti na par mjeseci, a Netflix otkazati dok sta novog ne ubace.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidim u sadrzajima da imaju fakat strasne serije, Zicu i ostale must watch stvari.
Gledao sam vec prvu...Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2024, 21:20Odgledaj svakako, vrijedi radi 1. sezone ako nista drugo. Mene je iskreno smorila druga sezona, samo vrtili ono vracanje u proslost i prvobitno stanje.Devedesetka je napisao/la: ↑12 nov 2024, 20:51E 'ebiga baš je htio ovih dana gledati skinuo je vec..
Mislim gledacu svakako, al' znaš ti prepoznati kad nešto ne valja
Odgledao sam i RED EYE ovih dana, moze se odgledati nabrzinu, kratka sezona i nije teska, klasikica.
Ništa posebno iskreno. Titlove imaju za sve što sam gledao, prijava jeste jednostavna, ali je videoteka siromašna.
"Porodica" puno bolja serija.
Uz Netflix uzmi Max, Prime i placaj VPN i gledaj sve zivo.haris004 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 17:57Ništa posebno iskreno. Titlove imaju za sve što sam gledao, prijava jeste jednostavna, ali je videoteka siromašna.
I ja sam prešao sa Netflixa na Max najviše zbog filmova, očekivao sam da će imati više filmova u ponudi ali je situacija manje više ista kao na Netflixu.
Max je malo skuplji jedino, ovaj osnovni paket, a nije da donosi neku dodatnu vrijednost u odnosu na Neftlix.
I mene zanima
Prva sezona mi je bila odlicna, pogledat ce se.
Sablja ima na Maxu a za ovu drugu ne znam.
Moji prijedlozi sa HBO MAX : Banshee i Person of InterestBeduin je napisao/la: ↑13 nov 2024, 15:52Vidim u sadrzajima da imaju fakat strasne serije, Zicu i ostale must watch stvari.
Nema mi druge nego uplatiti na par mjeseci, a Netflix otkazati dok sta novog ne ubace.
Odgledao sam jos davno to, Banshee mi je vrhunski sjeo.MElloo je napisao/la: ↑15 nov 2024, 11:35Moji prijedlozi sa HBO MAX : Banshee i Person of Interest
Imate Porodicu na ovim stranicama za serije tipa Balkanteka. Za Sablju ne znam ima li na stranicama ali ima na balkan download (generalno dobar forum za te stvari) da se skinu epizode pa možete pogledati.
Imaju najviše para. Cifre koje Telekom Srbija izdvaja za kinematografiju su nevjerovatne.
Ako sam dobro izračunao, ovo je negdje oko 20 miliona KM samo za 2023. godinu. Ne znam jesu li serije uključene u ovu cifru jer piše da je ovo za dugometražna ostvarenja.Podaci do kojih je došla Republika pokazuju da je za tri godine (2020, 2021. i 2022) iz FCS izdvojeno 1.541.000.000 dinara za razvoj dugometražnih igranih ostvarenja, a samo za 2023. budžet iznosi 1.226.356.000 dinara! S druge strane, i serijski program u Srbiji doživeo je procvat.
Svake subote i nedjelje se emituje, znaci jos ovaj i naredni vikend i tjt jer ukupno ima 8 epizoda.
To svakako, ali džaba pare ako ne znaš napraviti seriju. Mislim da je BH Telecom u sklopu onog projekta Content Lab ili kako se već zove dao 10 miliona pa je opet bilo nekih teških promašaja od serija, jedino donekle Kotlina i Znam kako dišeš su prošle, ovo ostalo smiješno.Virtu4l je napisao/la: ↑15 nov 2024, 23:33Imaju najviše para. Cifre koje Telekom Srbija izdvaja za kinematografiju su nevjerovatne.
Ako sam dobro izračunao, ovo je negdje oko 20 miliona KM samo za 2023. godinu. Ne znam jesu li serije uključene u ovu cifru jer piše da je ovo za dugometražna ostvarenja.Podaci do kojih je došla Republika pokazuju da je za tri godine (2020, 2021. i 2022) iz FCS izdvojeno 1.541.000.000 dinara za razvoj dugometražnih igranih ostvarenja, a samo za 2023. budžet iznosi 1.226.356.000 dinara! S druge strane, i serijski program u Srbiji doživeo je procvat.