NBA 2024-2025 Regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2024-2025 Regular season
Kevon Looney je velemajstor ofanzibnog skoka
U 36toj kao s djecom se igra
48 43 93 procenti
Top5 igrac svih vremena kad se oprosti

48 43 93 procenti

Top5 igrac svih vremena kad se oprosti

Bice da se i Curry dopinguje 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nevezano za njega dobri su ove sezone,imaju dosta korisnih igraca.Klupa im je ili prva ili top 3 po efikasnosti,ako i ove sezone budemo gledali finale GSW-Boston onda yebaji ga

Da,sad sam provjerio,klupa im je prva u ligi sa 58 PPG,drugi su Grizliji sa 46 PPG,to je bas velika razlika.
Nije ti košarka tenis pa da možeš sve sam. All star sam ne može ništa bez dobrih rola igrača a ekipa puna dobrih rola igrača ne može osvojit bez All stara, drugim riječima košarka je timska igra.
Što se tiče druge tvoje smiješne tvrdnje, Curry je osvajao prsten sa Wigginsom kao drugim najboljim sauigračem u timu i to govori o tvome da je "bezopasan kad nema all time great ekipu uz sebe", gotovo sam je razvalio Boston koji je imao dosta jaču ekipu 2022. Durant ti je npr tip igača koji ne može osvoji bez all time great ekipe uz sebe.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A onda s istom ekipom sl sezone ispao u drugom krugu.Cim je opala haman nestvarna produkcija od strane Wigginsa i Poolea nije se moglo,dzaba i Curry i defanzivne klinike Greena.Jos je te sezone Klay bio 20ppg igrac da se ne zaboravi.
Ne mozes do prstena bez dobre ekipe oko sebe. Ali moras biti u stanju odvesti ekipu bar do playoffa kao sto su radili najveci igraci poput Brona, Hardena ili Jokica. Curry jeste vjerovatno najbolji suter ikada i to je to. Nije igrac koji cini sve oko sebe boljima i moze sam nositi ekipu.
Joj nemoj mi Klaya iz te serije spominjati molim te. Lik je bio katastrofa
Zanimljivo što onda Kerr i svi suigrači, bivši i sadašnji, kada spominju Stepha potenciraju da je baš igrač koji sve oko sebe čini boljim i da je najnesebičniji superstar ikad.Mogli je napisao/la: ↑13 nov 2024, 20:40Ne mozes do prstena bez dobre ekipe oko sebe. Ali moras biti u stanju odvesti ekipu bar do playoffa kao sto su radili najveci igraci poput Brona, Hardena ili Jokica. Curry jeste vjerovatno najbolji suter ikada i to je to. Nije igrac koji cini sve oko sebe boljima i moze sam nositi ekipu.
Stepha oduvijek podcjenjuju, evo npr. prosječan NBA fan će vjerovatno za njega pomislit, zbog fizikalija i strašne igre u napadu, da je loš u odbrani i da ga moraju skrivat suigrači u odbrani ali istina je suprotna. Baš neki dan sam čitao članak o najboljim igračima u ovom trenutku sa ocjenama njihove napadačke i defanzivne igre u procenima i kod Stepha stoje ove brojke "Steph Curry (98th percentile offense; 78th percentile defense)". I u 37. godini se maksimalno trudi igrat odbranu, dok tamo imaš Embiida koji u već u 30.-oj neće da igra back-to-back utakmice ili ljenguze poput Hardena koji ne da je nije htio igat nego se šprdao s time.
Koja razlika u mentalitetima i ti kažeš za Hardena da je "najveći" a razliku od Curryja, baš potpuno profulana bit šta znači biti veliki igrač i lider. Lider čini boljim sve oko sebe a Harden je uvijek samo gledao da svoje brojke pumpa nerijetko i na račun tima, zato prsten može samo sanjati iako je igrao u nekim super timovima (Durant, Haden, Irving je na papiru trebao sve samljeti te sezone da su imali barel jednog lidera među njima a ne egomanijake). I Durant bi ga samo sanjao da nije došao kod "najnesebičnijeg superstara ikad".
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Znamo kakav je Klay,nekad je imao losih serija,nekad ih je znao cupati kad bi im najvise zagustilo.Govorim opcenito o toj sezoni,ne o jednoj seriji.
Curry je igrac koji u eri LBJ (kojeg neki smatraju najvecim ikad) ostavlja iza sebe legacy ako ne veci od LBJ onda podjednako velik kao LBJ. Covjek koji je promjenio kosarku i sramota ga je porediti sa likovima kao sto je Harden i slicni, on se samo moze porediti sa velikanima ovo sporta.
Curry je u svim izborima najboljih ikad u top 15. Harden nije .
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Wemby 50 sa 8 trica, bolesno, još odma poslije te partije ide na klupu i priča sa trenerima i saigračima šta je i kako je moglo bolje.
Giannis 59 da bi jedva dobili Pistonse u produžecima... i to nakon što je Holland profulao oba bacanja za pobjedu.
Btw. Cunningham je All-Star ove godine sigurno. Igračina.
Giannis 59 da bi jedva dobili Pistonse u produžecima... i to nakon što je Holland profulao oba bacanja za pobjedu.
Btw. Cunningham je All-Star ove godine sigurno. Igračina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Ovakve stvari su se pisale i za velikog rahmetli Kobija.
Ovo za Stepha.
Ovo za Stepha.
Koševo Zapad
Savrsenstvo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najbolji trenutak kada Steph zaobilazi Luku a ovaj ni ne pokusava da igra odbranu,Steph naravno lagano dolazi do kosa i zavrsava,a Luka siri ruke svojim centrima.Kakav lik,ne mozes nikad biti velicina a da u najboljim godinama nemas ni trunku zelje da se spustis u stav,a lomi se utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.