The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Re: The Ring (sve o boksu)
za 16min,nisu se oznojili kako treba,a bogati su za milione 

Svaka čast Tysonu, izdržao do kraja, zaradio pare, sad si ima od čega platiti starački dom 
A Paul je samo pokazatelj da čovjek novcem danas može kupiti gotovo sve.

A Paul je samo pokazatelj da čovjek novcem danas može kupiti gotovo sve.
Tayson nije ozbiljan bokser zadnjih 4o god ...protivnik po mjeri ...
Ovo samo moze biti zanimljivo glupim amerima i tiktok djecurliji
-
- Kontakt:
Gledajte sutra ujutru pravi spektakl, yebo li vam Tayson pleme da vam yebo 

Stone hands👊
Opusti se Goretzka
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Beduin
- Kontakt:
Borba k'o borba totalno nebitna, nikakvu titulu ne donosi, Tysonu ne baca nikakvu mrlju ili slabost na sve sto je napravio u karijeri i stvorio ime. Ali mijesaju se osjecanja tokom borbe, lijepo ga vidjeti jos jednkm u ringu, njegovu pojavu i hladnocu, a u isto vrijeme gledas starca kojeg noge izdaju tokom kretnje i emocije se mijesaju.
Jedan je Tyson, neponovljiv. A TikToker svakako pravi sebi borbe gdje ce pobijediti, bogati retard obicni.
Jedan je Tyson, neponovljiv. A TikToker svakako pravi sebi borbe gdje ce pobijediti, bogati retard obicni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije Jake Paul bogati tiktoker nego biznis genije, masina za pravljenje para.
Uzme stotinu miliona bez da se oznoji al za bosnju je glup
Uzme stotinu miliona bez da se oznoji al za bosnju je glup

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pa nije niko tjerao Tysona da se bori. Mislim, ok ako su mu trebale pare, pa da uzme što više keša, razumijem. Ali ako mu ne trebaju pare, a dopustio ovu sramotu pod stare dane da te fakin youtuber pobijedi. To je problem sa ovim bogatašima, nije im mrsko uništiti sav legacy za nekoliko miliona. Lik bio najstrašniji teškaš u historiji 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zar nema Mike izmedju ostalog i onaj biznis sa plantazama vutre koji odlicno ide?
Ko ga je vidio proljetos u kolicima znao je da nema noge ...i da je morao ici na nakaut protivnika u prve dvije runde ...Glupost je da je isao na cekalicu do kraja
Na kraju ko ga jbe,svakako je pokupio dobru lovu....a sam je rekao da mu legacy nista ne znaci...sto znaci da mu se fucka i za milionima nostalgicara koji su sinoc bili uz njega
Ko ga je vidio proljetos u kolicima znao je da nema noge ...i da je morao ici na nakaut protivnika u prve dvije runde ...Glupost je da je isao na cekalicu do kraja
Na kraju ko ga jbe,svakako je pokupio dobru lovu....a sam je rekao da mu legacy nista ne znaci...sto znaci da mu se fucka i za milionima nostalgicara koji su sinoc bili uz njega
- Beduin
- Kontakt:
Tu i jeste se prebrojao, nije dogovorio.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Haha ma nije on ni trebao nešto dogovarat, ta s kim je se borio, sa bivšim MMA borcima, nije problem takve u boksu pobijediti, svakako ne znaju ni gard držat. Jer kakav god da je, Jake trenira boks ozbiljno od korone ili otkad li već, dovoljno je dobar da može neboksače nadboksat.
Ma ovo nije ni najmanje uticalo na njegov legacy, veze nema s tim jbt. Eto sad sto je izgubio sa 60 godina nije vise najstrasniji teskas u historijiBundesliga je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:19Pa nije niko tjerao Tysona da se bori. Mislim, ok ako su mu trebale pare, pa da uzme što više keša, razumijem. Ali ako mu ne trebaju pare, a dopustio ovu sramotu pod stare dane da te fakin youtuber pobijedi. To je problem sa ovim bogatašima, nije im mrsko uništiti sav legacy za nekoliko miliona. Lik bio najstrašniji teškaš u historiji![]()

I nije to nekoliko miliona ybt nego desetine puta vise.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li gdje ova prevara iron da se gleda ?
Fury(127.5kg) nikad teži ulazi u meč sa Usykom(102.5kg). Izgleda da je svjestan da se ne može nadboksavati sa Usykom, pa ide na rani završetak meča...mislim barem planira tako 

⚽FK Garaže⚽
Allen pokraden, Bohačuk prava ukrajinska škola, jako lijep boks za gledat, Itauma nevjerojatno brz, ja se ne sjećam posle Alija da je bilo bržeg teškaša. Uzor mu je Naseem Hamed

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.