Sve ja razumijem sta hoces rec. Lagano trosimo najvece legende nase i meni je to zao.dinoze je napisao/la: ↑17 nov 2024, 09:36Navijaci i javnost u BH su ga htjeli i prizivali.firenca1998 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 09:31cuj sto ga ne pustimo jarane jesi ti realan hahadinoze je napisao/la: ↑17 nov 2024, 09:21Zato covjeka jednostavno ne pustite na miru da radi svoj posao?
Covjek je dobio ugovor i cilj a to je 2028 i po tome ce se se mjeriti.
Pusti te ga 2-3 godine da pokusa realizirati plan.
Ista prica je bila u pregovotima sa Felixom Magsthom koji je rekao da mu treba 5 godina za rezultate i savez nije sa njim htio sklopiti ugovor jer su zeljeli rezultate u sljedecim kvalama i od tada nismo se plasirali nigdje.
2028 je cilj sve ostalo je nevazno pa makar do tada svaku tekmu izgubili.
3 16 gol razlika haj i to jaci su protivnici dosta, ali jel realno da smo 2x samo prisli golu da trcat ne znamo ne znamo stajat na terenu.
Nije ovde rijec o strpljenju o ne znam cemu ovo je klasicno neznanje amaterizam . Nail ti igra mada svi znamo da blage veze nema i to je samo kap u moru. Ne znam jesi li primjetio a svaki amater jest da ne znamo stajat na terenu makar da izgledamo fudbalski pisemeni.
Fudbalska pisemenost fali ovde kod selektora. 16 godina nije u fudbalu i to se vidi, realnost je da se on uci ovde
Dobio je ugovor na osnovu plana 2028.
Ako je tako a jeste, cemu sada blacenje?
Pustiti covjeka i suditi mu 2028.
I da ode sta onda, zvati moliti Ivyala da se vrati i onda i njega opet otjerati za godinu? Tako se ne radi, selektorima trebaju 3-4 godine da nesto naprave.
Previse nelogicnih potezaa jednostavno svako amatersko oko vidi da ne stojimo na terenu kako treba prostora na sve strane kad se branimo, po zraku po zemlju tranzicija sve nam je prijetnja, dok sa druge strane mi nista nemamo 3 pasa ne mozemo sastavit. Klop je isto kao i Pep napocetku dosta patnje imao, ali se vidjela ideja fudbalska sta se trazi od igraca. Mi ovde nista ne vidimo kod Barbareza osim da on ima plan do 2028 aloo haha . Prosla je liga nacije on u srijedu mora znat sa cim raspolaze a ne do 2028 neki plan ko ziv ko mrtav.
SVAKO DOBRO I SPORTSKI POZDRAV