Ne Rahimiću, ne, možda Zebi...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisam to upratio, sta je uradio?
To je najmanji problem trenutno
Tu je i junior Zeljeznicara Ali Pasic (19) lijevi bek koji redovno igra u prvih 11 prvoplasirane Stupcanicemuharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 15:54Mačić danas odigrao ključnu ulogu u preokretu Stupčanice.
Znam ja da je to sekundarna stvar trenutno, mane rapa, a nema Badzaka ni para od transfera.
Još jedna pametnica koja vedri i oblači klubom, normalno, sa prijateljem Sijerčićem.
Slazem se ne treba se mjesati u rad SS i eto Badzak je otisao, a ovu dvojicu treba otjerati, Cernicu i slicne korove. Ne dopustiti im da odu sami nego ih otjerati, svakako kruze price da su batine u igri
Zanimljivo je kako se uvijek na pauzama i kad nas krene, krenu velicati neki ili pljuvati, uzasno.Merhaba je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:43Slazem se ne treba se mjesati u rad SS i eto Badzak je otisao, a ovu dvojicu treba otjerati, Cernicu i slicne korove. Ne dopustiti im da odu sami nego ih otjerati, svakako kruze price da su batine u igriNeka imena se ne smiju spominjati, pogotovo ne iz usta jazavaca.
Pisete zlonamjerno i jedan i drugi. Ovo sam sam random citirao ali generalno pisete lazi, po necijem nalogu ili ste sami ti za koje agitujete.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:24Još jedna pametnica koja vedri i oblači klubom, normalno, sa prijateljem Sijerčićem.
Jos jedan propuh od posta. Pise nesto a nista nije rekao.lexluthor je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:12Pisete zlonamjerno i jedan i drugi. Ovo sam sam random citirao ali generalno pisete lazi, po necijem nalogu ili ste sami ti za koje agitujete.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:24Još jedna pametnica koja vedri i oblači klubom, normalno, sa prijateljem Sijerčićem.
Ljude koji spominjete ne da nisu uradili te stvari i ne rade nego se bore protiv tih stvari za koje ih optuzujete. Vama na obraz. Samo da se zna nece vam proci. Jedinstvo je vece nego ikad (nije moja proizvoljna teza nego cinjenica koja se vidi na terenu jer na terenu se na kraju sve manifestuje,tj. atmosfera u ekipi)
Bekric, badzak dzafic. Nece biti vise nikad dio fudbalskog kluba zeljeznicar. Oni su prvije svega losi ljudi, a usput su se dokazali kao jako nesposobni i stetni za klub! Dzafic je svoje sposobnosti dokazao na 80 metara pruge koju nije u stanju obnoviti 2 mjeseca.
Bekric gaji neku nadu i okolo i dan danas prilazi igracima i govori im da nista ne dogovaraju s ovim trenutnim ljudima obecavajuci im neke svoje bolje varijante. Odatle i njegovo silno forsiranje po drustvenim mrezama gdje postavlja stare slike iz plavog salona ili sa stadiona, da se stekne dojam da se on za nesto jos uvijek pita, medjutim stvara maglu koja ce veoma brzo da se rasprsi.
Uglavnom, pamet u glavu dragi Željovci, Željo ce uvijek biti mamac samo nekom iz ljubavi i strasti a drugima radi koristi. Lako se prepozna![]()
Ja ne pišem ništa što nije provjereno. Uostalom ima još ljudi koji mogu reći šta o tome, ne morate mene slušati. Ja što napišem, stojim iza toga, u bilo koje doba dana i noći sam spreman sjesti sa bilo kim i pričati o tome. Znam ja puno toga, o čemu se ne priča i o čemu se ne treba pričati.lexluthor je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:12Pisete zlonamjerno i jedan i drugi. Ovo sam sam random citirao ali generalno pisete lazi, po necijem nalogu ili ste sami ti za koje agitujete.
Ljude koji spominjete ne da nisu uradili te stvari i ne rade nego se bore protiv tih stvari za koje ih optuzujete. Vama na obraz. Samo da se zna nece vam proci. Jedinstvo je vece nego ikad (nije moja proizvoljna teza nego cinjenica koja se vidi na terenu jer na terenu se na kraju sve manifestuje,tj. atmosfera u ekipi)
Bekric, badzak dzafic. Nece biti vise nikad dio fudbalskog kluba zeljeznicar. Oni su prvije svega losi ljudi, a usput su se dokazali kao jako nesposobni i stetni za klub! Dzafic je svoje sposobnosti dokazao na 80 metara pruge koju nije u stanju obnoviti 2 mjeseca.
Bekric gaji neku nadu i okolo i dan danas prilazi igracima i govori im da nista ne dogovaraju s ovim trenutnim ljudima obecavajuci im neke svoje bolje varijante. Odatle i njegovo silno forsiranje po drustvenim mrezama gdje postavlja stare slike iz plavog salona ili sa stadiona, da se stekne dojam da se on za nesto jos uvijek pita, medjutim stvara maglu koja ce veoma brzo da se rasprsi.
Uglavnom, pamet u glavu dragi Željovci, Željo ce uvijek biti mamac samo nekom iz ljubavi i strasti a drugima radi koristi. Lako se prepozna![]()
Malo su se zeznuli, previse su ofirni sa ovim, ali ne ide ko prije, to ne mogu da shvate.lexluthor je napisao/la: ↑17 nov 2024, 20:12Pisete zlonamjerno i jedan i drugi. Ovo sam sam random citirao ali generalno pisete lazi, po necijem nalogu ili ste sami ti za koje agitujete.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:24Još jedna pametnica koja vedri i oblači klubom, normalno, sa prijateljem Sijerčićem.
Red je i da prognoziramo finalni dio rasporeda jesenje polusezone, koliko bodova očekujete?braco je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:33braco je napisao/la: ↑04 nov 2024, 08:35
GOŠK - Željezničar 16.09.2024. (ponedjeljak) - pobjeda
Željezničar - Zrinjski 21.09.2024 (subota) - poraz
Sarajevo - Željezničar 25.09.2024. (srijeda) - remi
Željezničar - Posušje 29.09.2024. (nedjelja) - pobjeda
Borac - Željezničar 5./6. 10. 2024. (subota/nedjelja) - odgođeno
Jedini razočaravajući rezultat hajmo reći je bio protiv Zrinjskog kući, ovo ostalo su dobri rezultati, tako da možemo reći da smo korektno apsolvirali ovaj dio prvenstva.
Hajmo sad pogađati za raspored do naredne novembarske reprezentativne pauze:
Borac - Željezničar 20.10.2024. - poraz
Željezničar - Radnik Bijeljina 2.6/27.10.2024. - pobjeda
Leotar - Željezničar (Kup BiH) 30.10.2024. (srijeda) - pobjeda
Široki Brijeg - Željezničar 2./3.11.2024. - pobjeda
Željezničar - Velež 9./10.11.2024. - pobjeda
Konačno da sumiramo - odlična 2 mjeseca iza nas.![]()
Porazi protiv Borca u gostima i Zrinjskog kući, bod na Koševu i ostalo sve pobjedili.![]()