FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A mozda ide kao i Jatta u juniore.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A možda ne dolazi? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
On je 2005jg ne moze on vise igrati za U19
31. decembar 2005, boba falila da bude 2006.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mozes stranaca imati koliko hoces, al 3 za zapisnik.
I Jatta je tu negdje sa strane, ceka se na njega, mozda ce i sa njim slicno raditi.
Ne mora za juniore, more za radnik.
Meni ne mirise nesto ovaj, al struka zna bolje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion
-
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:40A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
- napoleon72
- Kontakt:
Ne daju mame i tate svojim princevima i sultanijama da izadju iz staklenog zvona i odu tamo gdje se skupljaju oni narkomani i huligani. Bolje da sjedi u toplom domu i gleda Baku Praseta na youtubeu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa sjetite se tribina ljetos i sada.
99% djece i ovih mladjih tinegera nema sada na tribinama, kao ni zena i djevojaka.
99% djece i ovih mladjih tinegera nema sada na tribinama, kao ni zena i djevojaka.
- FKS -
https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Opet srpski polovnjakjuka55 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:29https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
hahahah ****, bilo je i dobrih tih polovnjaka u zadnje vrijeme, raja ih isproziva, a oni budu dobri igračipjankesarajevo je napisao/la: ↑18 nov 2024, 13:22Opet srpski polovnjakjuka55 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:29https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pogannapoleon72 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:10Ne daju mame i tate svojim princevima i sultanijama da izadju iz staklenog zvona i odu tamo gdje se skupljaju oni narkomani i huligani. Bolje da sjedi u toplom domu i gleda Baku Praseta na youtubeu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Za vikend sam bio u Zagrebu, i sretnem našeg Rogu u jednom tržnom centru. Pravo gotivan lik, drago mu što je sreo nas Sarajlije. Uslikamo se i poželim mu da osvojimo titulu...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
hahaha nisam ni znao da ima neko na forumu iz zg-a... idući put, brzo ako Bog da, se javim sigurno
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Bravo!ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:40A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Naš stadion je neuslovan za odrasle a kamoli za djecu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Arhitekt, Bosniacum Lilium, Confiance, Dadox, Dave, dmx, EastMadness, Ferroviere1987, galia95, gh0stHZ, Grk1234, hajroooooo, Haksss, HordasFks, HZbec, J1897, johntravolta123, Kaunas, Lavcina, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, MaroonBjelave, miguelramos, MokraKifla, moreno123, nebeskasila, Oerde, Pact1921, Poligon10, Posejdon, Progres, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, riki46, sekac, strahmeipomisliti, Taree, Velo6, voltron30, zagorski, Zevs i 272 gosta.