FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A mozda ide kao i Jatta u juniore.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A možda ne dolazi? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
On je 2005jg ne moze on vise igrati za U19
31. decembar 2005, boba falila da bude 2006.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Mozes stranaca imati koliko hoces, al 3 za zapisnik.
I Jatta je tu negdje sa strane, ceka se na njega, mozda ce i sa njim slicno raditi.
Ne mora za juniore, more za radnik.
Meni ne mirise nesto ovaj, al struka zna bolje.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion
-
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:40A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
- napoleon72
- Kontakt:
Ne daju mame i tate svojim princevima i sultanijama da izadju iz staklenog zvona i odu tamo gdje se skupljaju oni narkomani i huligani. Bolje da sjedi u toplom domu i gleda Baku Praseta na youtubeu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa sjetite se tribina ljetos i sada.
99% djece i ovih mladjih tinegera nema sada na tribinama, kao ni zena i djevojaka.
99% djece i ovih mladjih tinegera nema sada na tribinama, kao ni zena i djevojaka.
- FKS -
https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Opet srpski polovnjakjuka55 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:29https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
hahahah ****, bilo je i dobrih tih polovnjaka u zadnje vrijeme, raja ih isproziva, a oni budu dobri igračipjankesarajevo je napisao/la: ↑18 nov 2024, 13:22Opet srpski polovnjakjuka55 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:29https://www.transfermarkt.com/lazar-rom ... ler/478601
evo ga jedan iz Pančeva, gdje je Djordjević igrao, dobra forma, mislim da bi dobro došao u slučaju odlazaka![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pogannapoleon72 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:10Ne daju mame i tate svojim princevima i sultanijama da izadju iz staklenog zvona i odu tamo gdje se skupljaju oni narkomani i huligani. Bolje da sjedi u toplom domu i gleda Baku Praseta na youtubeu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Za vikend sam bio u Zagrebu, i sretnem našeg Rogu u jednom tržnom centru. Pravo gotivan lik, drago mu što je sreo nas Sarajlije. Uslikamo se i poželim mu da osvojimo titulu...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
hahaha nisam ni znao da ima neko na forumu iz zg-a... idući put, brzo ako Bog da, se javim sigurno
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Bravo!ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 11:40A da mozda prvo ispratimo vrlo tezak raspored koji ce odrediti hocemo li se boriti za titulu na ljeto i navratimo mozda na onaj stadion

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Naš stadion je neuslovan za odrasle a kamoli za djecu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, amypitar, bordobijeli, bvsic, Hajdeee, Jadnimi, Lecler, Pitaristok, Proximic, rimljanin90 i 96 gostiju.