FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo sad nesto razmisljam, mi smo samo 2 gola primili iz neke akcije protivnika protiv zelje i sb 3go , 0 golova iz kontre 0 golova iz polukontre, 1 go sa distance 2 iz penala 3 iz direktnih gresaka Rockova.i 2 od poosusja iz centar suteva.
Sjeticemo se svi koliko golova smo primili sa 18+m,prosle godine, koliko sporo i neorganizovano smo izlazili u kontru, kako sad u 3 dodavanja si u 16 tercu u kontri od 80 m, koliko ofanzivni igraci igraju obranu i napadaju protivnickog napadaca sa guzova..
Takodje nijedna ekipa (ni zrinjski ni borac) na svim terenu nisu smjeli izvuc svoju zadnju kiniju vise od 20 metara zrinjski cim je to uradio u roku 5 minuta crveni, borac isto cim je pokusao da izadju malo visocije CRVENI (koji nije dosudjen) kao i penal..
Da smo imali golmana kao sto je Rogic (ovih 4 utakmice) sigurno da nebi orimili vise od 6 golova a dalibi jos 6-7 golova..
Mi imamo ekipu kojoj se nemoze suprostavit nijedna ekipa u pl bh, sa najboljom postavom u najboljoj formaci da budu max razpolozeni.. jednostavno promjenom formacije eventualno jednog igraca od strane zz protivnik nema mogucnost tome da se suprostavi. Druge su stvari sudije i vico
Sjeticemo se svi koliko golova smo primili sa 18+m,prosle godine, koliko sporo i neorganizovano smo izlazili u kontru, kako sad u 3 dodavanja si u 16 tercu u kontri od 80 m, koliko ofanzivni igraci igraju obranu i napadaju protivnickog napadaca sa guzova..
Takodje nijedna ekipa (ni zrinjski ni borac) na svim terenu nisu smjeli izvuc svoju zadnju kiniju vise od 20 metara zrinjski cim je to uradio u roku 5 minuta crveni, borac isto cim je pokusao da izadju malo visocije CRVENI (koji nije dosudjen) kao i penal..
Da smo imali golmana kao sto je Rogic (ovih 4 utakmice) sigurno da nebi orimili vise od 6 golova a dalibi jos 6-7 golova..
Mi imamo ekipu kojoj se nemoze suprostavit nijedna ekipa u pl bh, sa najboljom postavom u najboljoj formaci da budu max razpolozeni.. jednostavno promjenom formacije eventualno jednog igraca od strane zz protivnik nema mogucnost tome da se suprostavi. Druge su stvari sudije i vico
I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
Naš stadion je neuslovan za odrasle a kamoli za djecu.
Nisam jednom odveo svog šestogodišnjaka (i dok je mlađi bio) na Koševo i onda se kasnije pokajao.
Sad ga vodim samo ljeti (i tad biram na koje utakmice će ići).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dragan petrovic delegiran u ligi nacija
Ismire ulozi u borbu protiv ovih krimosa sve sto planiras u ekipu

Ismire ulozi u borbu protiv ovih krimosa sve sto planiras u ekipu
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Izgleda hoce da otkupe Viverosa 

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nećeš ni ti u onom prsluku daleko dogurat.Pendulum je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:23I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Nemojte mi samo pricu o zimi koja je krenula prije 15 dana, do tad perfektno vrijeme
Nisam jednom odveo svog šestogodišnjaka (i dok je mlađi bio) na Koševo i onda se kasnije pokajao.
Sad ga vodim samo ljeti (i tad biram na koje utakmice će ići).![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Viveros se vraća kod nas izgleda, Zekić manga 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Bolje bilo da ga hoce kupiti.
- feniksptica
- Kontakt:
Sabotiraju Zekica, nece da trče po zimi. Kažu nista do Marta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za Viverosa navodno ćemo dobiti preko 2.5 miliona maraka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- feniksptica
- Kontakt:
ja mislim da mi od Viverosa necemo vidjeti feninga. Ne vjerujem da smo mi i dali pare za njega, to je Mirvicev privati posao, ali kako god vise bih ga volio vidjeti od Januara u dresu FKS nego ova prodaja. Siguran sam da je lik bolji igrac od Oliveire i da nam moze mnogo toga donjeti na ljeto u Europi.
Pa Mirviceve pare i jesu, logicno.SHZ82 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 19:49ja mislim da mi od Viverosa necemo vidjeti feninga. Ne vjerujem da smo mi i dali pare za njega, to je Mirvicev privati posao, ali kako god vise bih ga volio vidjeti od Januara u dresu FKS nego ova prodaja. Siguran sam da je lik bolji igrac od Oliveire i da nam moze mnogo toga donjeti na ljeto u Europi.
AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 19:04Nećeš ni ti u onom prsluku daleko dogurat.Pendulum je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:23I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36
Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.
![]()

Ono je zayeb svjetski bio, priznajem.
Bio protiv Veleža u prsluku pa kontam može opet. Može qrac.

Samo kako je Zekić posložio vezni red u kratkom periodu, nevjerovatno. Da mi je ko prije sezone rekao da će nam to biti najjači dio ekipe, ne bih mu vjerovao.
Nadam se da će otkupiti Lulićev ugovor. Strašan igrač.

Nadam se da će otkupiti Lulićev ugovor. Strašan igrač.
-
- Kontakt:
Eros bogzna nema djece ali nije mu problem prokomentarisati sta ce ko raditi sa svojom djecom. Pitarski.Pendulum je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:23I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 nov 2024, 12:00I sta rade roditelji zasto ne vode djecu na utakmice, gledam kako su nam igraci docekani u svakoj osnovnoj, to je sve bordo oprema, radost i vriska, definitivno je problem u roditeljima
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vodim i ja svoje 50togodisnje unuce pa se ne zali.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:18Eros bogzna nema djece ali nije mu problem prokomentarisati sta ce ko raditi sa svojom djecom. Pitarski.Pendulum je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:23I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36
Kad dijete nakon one hladnoče i vjetrometine na Koševu zaglavi 5 dana borbe sa ljekarima i posjeta domovima zdravlja a uz to sve ide moje ili suprugino bolovanje i izostanci sa nastave, sljedeći put dobro razmisliš dali da ih vodiš na utakmicu.
Zato i jesam u izvornom postu rekao samo mi nemojte price o zimi. Od trnave skoro do veleza nije vjetar zapuho. Malo ga bilo protiv posusja doduse, nije se moglo kratkih rukava jer je kasno bilo.
A pravdaj se do sutra, zna se da se odnosi na 95% pitara zato nas i bude 4500. Pozdrav.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni ovo dijete izgleda dosta dobro. Brz ko metak, konkretan, dubinac, ne libi se uci medju šestoricu, ima finu realizaciju. Mora se s njim raditi, ali vrlo potentno djeluje. Uvijek sam za da se djeca iz Afrike dovode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2024, 10:49Pitaristok je napisao/la: ↑18 nov 2024, 10:19https://www.transfermarkt.com/yusuf-abd ... er/1200345
Ma nije on ništa loše mislio.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:18Eros bogzna nema djece ali nije mu problem prokomentarisati sta ce ko raditi sa svojom djecom. Pitarski.Pendulum je napisao/la: ↑18 nov 2024, 17:23I ovo je tačno.AVNOJ je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:36
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, bvsic, mire971, Napaceni87, TETRAPAK i 29 gostiju.