Pogledaj druze na šta kamp lici, još kao naše. Poskidali one reklame, zbunje oko terena, gledaj “puta”. Onu tribinu nisu u stanju da zavrse ima sigurno 3 godine onako gola stoji. Zar je toliko teško da se ono malo ušminka da zvoni sve, da izgleda kako Bog zapovijeda.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma očigledno je bilo koja priča o "stadionu" - šuplja priča.
Što @Eros napisa, kad god se zareda par loših rezultata, baci im patku da ćemo srediti Koševo i tu sva priča prestaje.
Eto, ni Kamp "ne znamo" (da ne kažem nešto drugo) održavati kako treba a kamoli šta drugo.
Što @Eros napisa, kad god se zareda par loših rezultata, baci im patku da ćemo srediti Koševo i tu sva priča prestaje.
Eto, ni Kamp "ne znamo" (da ne kažem nešto drugo) održavati kako treba a kamoli šta drugo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Informacija je da je jedan od interesantnih za scout sluzbu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:37Ako su ga skautirali dobro.Kao i svaki afrikanac vidi se da ima brzinu i da moze trcati.Sut isto pristojan.Ljevak koliko vidim a igra desno krilo sto ti dosta moze valjati na nisko postavljene odbrane.Takticku disciplinu 99% nema jer igra neku divlju ligu,tehnika isto upitna na jacu odbranu.Moralo bi se raditi s njim definitivno jedno vrijeme ali dobro je gledati ovakve igrace.18 godina,mozes izgubiti maksimalno nekoliko hiljada maraka na plate(dosao bi ovaj u Evropu za stan hranu i dzeparac)a ako napreduje i pokaze se mozes bas fino kasirati.U prijevodu i ako bude fula ne gubis puno.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:29Meni ovo dijete izgleda dosta dobro. Brz ko metak, konkretan, dubinac, ne libi se uci medju šestoricu, ima finu realizaciju. Mora se s njim raditi, ali vrlo potentno djeluje. Uvijek sam za da se djeca iz Afrike dovode.
Ne znam da li pratimo ovog momka ili je kolega onako postavio,vjerovatno ima nesto posto su nasi bili u Nigeriji nedavno.Bitno je samo adekvatno skautirati.Dovedes 5 ovakvi jedan ce ti se isplatiti.Radije bi i to nego nakurcenog latinosa da nas dere od prvog do prvog.
Ne znaci da ce doci.
Sljedeće godine možemo očekivati nešto konkretnije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
komunjara uze izbore i sad ce 4 godine palamudjenje.
Mi se nazalost ne mozemo osloniti ni na opstinu,kanton. Nazalost ostaje jedino da Sarajevo kao klub sebi izgradi stadion sto je nazalost nemoguce
Za ovaj projekat na Kosevu se od starta znalo da je predizborna suplja, slusam to evo 30 godina kako ce se renovirat ovo ono. Dosad sta se desilo stolice zamijenjene i to je to. Ne budimo naivni da mislimo da ce nam opcina/kanton dat nesto dzabe, ugledali su oni mirvicev novcanik
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Maroon1946
- Kontakt:

Iz kluba je informacija, prije neke 2 sedmice mislim da je bio sastanak naših i Mandića.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:32Nadam se da ne vjerujes u ovu suplju pricu koju slusamo citav zivot. Uvijek cemo igrati na Kosevu i hvala Bogu pa bar imamo fin stadion sa odlicnim travnjakom. Nama će uvijek ostati pojam da bar jedna tribina bude natkrivena nažalost a neki misle da je klubu u interesu praviti novi stadion.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ja dok ne vidim barem jedan bager, ništa i nikome ne vjerujem.H8Z7 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:52Iz kluba je informacija, prije neke 2 sedmice mislim da je bio sastanak naših i Mandića.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:32Nadam se da ne vjerujes u ovu suplju pricu koju slusamo citav zivot. Uvijek cemo igrati na Kosevu i hvala Bogu pa bar imamo fin stadion sa odlicnim travnjakom. Nama će uvijek ostati pojam da bar jedna tribina bude natkrivena nažalost a neki misle da je klubu u interesu praviti novi stadion.

GOOOL. Vodi Bosna i Hercegovina. Prelijepa akcija koju je pogotkom završio Šikalo. Hamziću pišemo asistenciju.
Jel ovo naš Hamzić?

Jel ovo naš Hamzić?

- muhamedhulk
- Kontakt:
koliko je istina da su colpu "istjerali" i nece ici u izvrsni odbor saveza ali da ide neki bivsi fudbaler komsinice?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Treba vratiti Mujakica u zimskom roku.
-
- Kontakt:
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ne znam je li se iko ikad proslavio vracanjem u maticni klub, pa samo na svojoj kozi smo to osjetili 600 puta, stvarno ne znam sta treba da se desi da bismo naucili neke stvari. Da je rahman ne treba mi, ostao mi je u prelijepom slavljenickom sjecanju i to sad moze samo pokvariti, a kamoli mujakic ili neko treci.
Treba i Rožmana vratiti?

Ma kakav Nidal, taman i da vrati slike sjećanja na Srebrenicu!!!!
https://www.transfermarkt.com/filip-ben ... ler/293168
Mislim da je Trbic rekao na onom "podcastu" da je bio sastanak?H8Z7 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:52Iz kluba je informacija, prije neke 2 sedmice mislim da je bio sastanak naših i Mandića.Maroon1946 je napisao/la: ↑19 nov 2024, 13:32Nadam se da ne vjerujes u ovu suplju pricu koju slusamo citav zivot. Uvijek cemo igrati na Kosevu i hvala Bogu pa bar imamo fin stadion sa odlicnim travnjakom. Nama će uvijek ostati pojam da bar jedna tribina bude natkrivena nažalost a neki misle da je klubu u interesu praviti novi stadion.