Ako su ga skautirali dobro.Kao i svaki afrikanac vidi se da ima brzinu i da moze trcati.Sut isto pristojan.Ljevak koliko vidim a igra desno krilo sto ti dosta moze valjati na nisko postavljene odbrane.Takticku disciplinu 99% nema jer igra neku divlju ligu,tehnika isto upitna na jacu odbranu.Moralo bi se raditi s njim definitivno jedno vrijeme ali dobro je gledati ovakve igrace.18 godina,mozes izgubiti maksimalno nekoliko hiljada maraka na plate(dosao bi ovaj u Evropu za stan hranu i dzeparac)a ako napreduje i pokaze se mozes bas fino kasirati.U prijevodu i ako bude fula ne gubis puno.PeppermintSA je napisao/la: ↑18 nov 2024, 20:29Meni ovo dijete izgleda dosta dobro. Brz ko metak, konkretan, dubinac, ne libi se uci medju šestoricu, ima finu realizaciju. Mora se s njim raditi, ali vrlo potentno djeluje. Uvijek sam za da se djeca iz Afrike dovode.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 nov 2024, 10:49Pitaristok je napisao/la: ↑18 nov 2024, 10:19https://www.transfermarkt.com/yusuf-abd ... er/1200345
Ne znam da li pratimo ovog momka ili je kolega onako postavio,vjerovatno ima nesto posto su nasi bili u Nigeriji nedavno.Bitno je samo adekvatno skautirati.Dovedes 5 ovakvi jedan ce ti se isplatiti.Radije bi i to nego nakurcenog latinosa da nas dere od prvog do prvog.