Uglavnom. Igman u zadnjih pet ligaških utakmica odnos postignuti-primljeni golovi: 1:21 !!! Gledam i ne vjerujem
Međutim to nipošto ne znači da ih treba podcijeniti. Utegnut će se oni protiv nas maksimalno pa dati od sebe i ono što ne mogu. Samo ozbiljan pristup. Realizacija nam nije jaća strana iz nekog razloga a uvijek se može naći neka frljoka da nas glava zaboli. Obzirom kako se ekipa i štab ponašaju do sada uopšte ne sumnjam u maksimalno ozbiljan pristup tako da očekujem pobjedu i bio bih zadovoljan i sa minimalnim rezultatom u našu korist. Ne treba biti gladan
Volio bih da malo izrotira sastav pa da vidimo par mlađih igrača ali teško da će se to desiti obzirom da Šabić igra sutra za U19. Mislim, tu su i ostali ali mi ne izgleda da uživaju mnogo povjerenja kod Denisa. Volio bih vidjeti da se tu nametne bar još jedan igrač iz juniorskog pogona. Možda u drugom dijelu sezone.
Očekujem:
Muftić
Galić - Šukilović - Karamarko - Radinović
Cvetanovski - Al Jaber - Radovac - Boljević
Dangubić - Krpić
Ova varijanta sa Dangom i Krpom je mnogo dobro izgledala u zadnje dvije utakmice i raduje me da ekipa razvija širinu u taktičkom pogledu. Nešto što nam je itekako falilo.
Ovaj dio sezone (do pauze) će biti izuzetno zanimljiv i vidjet ćemo šta će nam donijeti. Pokazali smo da možemo i da znamo i ako do utakmice sa Zrinjskim ostvarimo 100% učinak (Što nije nerealno) u izuzetnoj smo poziciji za drugu polovinu sezone gdje bismo mogli uz par ciljanih pojačanja ostvariti željeni rezultat bez većih problema.
Mi godinama imamo problem zadržati kostur ekipe na prelaznom roku i nadam se da će biti produženje sa ključnim igračima do maja '26 jer sa velikom količinom izmjena u ekipi ne možemo se mnogo čemu nadati.
Ovoj ekipi ovakvoj kakva jeste ne treba mnogo. 2 ciljana igrača da prošire konkurenciju ali ako odu Jabi, Hiroš i Mufta zimus onda su to bar 4 uz uslov da Abdulahović ima potreban kvalitet, vidjet ćemo ga.