FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kakav Mujakic, krampa od igraca. Covjek prvo nema pravilno trcanje, a o kontroli lopte da ne govorim.
-
- Kontakt:
Nikako da strucnjaci nauce iz proslosti,nakon prizivanja raznih Hirosa,Durakovica,Dudica,Ovcina,nikakav kvalitet niti ga je ikad bilo u ovoj ligi. Ako tezimo necemu vecem onda zaboravite nase antitalente.
Mislim ne bitno je, ali prije ce iz tog prosjecnog kluba, napraviti novi transfer u neku finu evropsku ligu, nego iz Sarajeva.Krajem augusta, prodali su Milana Aleksica u Sunderland za 3 miliona eura, a Serbecic je tamo do povrede bio na vrhunskom nivou, par puta u timu kola, kao i Zeljkovic.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:34Nevazno da bih se zamarao tim. Objavili zato sto ubrzo slijedi taj derbi i pokusavaju da nahajcaju sto vise naroda u nadi da ce biti bolja posjeta. Bice objava i za GOŠK. Glupostima se bavite.keli je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:16Ovo nigdje nisam vidio ti ako jesi navedi primjer??GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 14:06Ne valja kad je aktivan marketing, ne valja kad nije..
@Zutti
Ja se jezim na Mujakica i Serbecica, pogotovo na ovog prvog. Smijali mu se u Hajduku, smiju mu se Partizanu, neskolovan stoper i neko bi ga volio vidjeti kod nas samo zato sto je fin i gotivan momak. Serbecic u prvom mandatu odlican, sve kasnije uzasno. Dokaz je i pad u karijeri, dosao od norveskog Rosenborga do prosjecnog kluba u Srbiji.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Tako kad posložiš jest, al ovo ne ideš planski da skupiš nego ako slučajno dođeš do 11 - pokupiš majicu. Jako dobre stvari rade ljudi zaduženi za shop, finih stvari ima, često neke specijalne akcije, evo ovo sa karticama ili onim naljepnicama odlična stvar. Jedino treba srediti Web shop koji kaska. Ima dosta naše raje van Sarajeva koji bi uzimali iz shopa, al jbg kad na webu nema, pa bar, pola stvari koje imaju u shopu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Web nam je fakat bezveze. Ne znam ko je zadužen za to ali se očigledno ne radi kako treba.Zutti je napisao/la: ↑20 nov 2024, 15:58![]()
Tako kad posložiš jest, al ovo ne ideš planski da skupiš nego ako slučajno dođeš do 11 - pokupiš majicu. Jako dobre stvari rade ljudi zaduženi za shop, finih stvari ima, često neke specijalne akcije, evo ovo sa karticama ili onim naljepnicama odlična stvar. Jedino treba srediti Web shop koji kaska. Ima dosta naše raje van Sarajeva koji bi uzimali iz shopa, al jbg kad na webu nema, pa bar, pola stvari koje imaju u shopu.
Dostupnost artikala na webu i ono što ima u Shopu - dva svijeta različita. Razlog? Volio bih i ja znati.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Radi li još onaj web shop za Američko tržište? Na njemu je bilo bas dobrih stvari, ne znam sto se nije nesto i ovdje uradilo.Zutti je napisao/la: ↑20 nov 2024, 15:58![]()
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pravi se novi veb
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Protiv zrinje petak, opet igramo van vikenda ma da ovaj put je praznik nerqdni dan pa se moze ovekivati malo veca posjeta
Naravno da sam ovo ironicno napisao da se ne bi neko nakacio na ovo
Naravno da sam ovo ironicno napisao da se ne bi neko nakacio na ovo

-
- Kontakt:
29.11 je inace bio praznik u bivsoj nam drzavi, pa sam eto onako ironicno napisao petak je praznik pa ce raja moci doci. Vazda nam stavljaju te nase tekme van vikenda i radnim danima kad dosta raje radi al etoTatamata1946 je napisao/la: ↑20 nov 2024, 17:39Hehe ja te nista nisam skontao kad je praznik i neradni dan
Novi web i nova mobilna aplikacija uskoro koja će biti vrhunska, kao kod svih velikih svjetskih klubova.
Još samo fali "DUPLA KRUNA 2024/2025" aBd.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
kaze Zekic Bubanji predstavi se mozda te ljudi ne znaju

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Antikloc, bordobijeli, Haksss, hurem, Pantelija, supervizor i 83 gosta.