Eeeeee bravo, zaboravio sam njega. Pitarsko smeće provokatorsko. Posebna pažnja prema njemu u petak. Smecar mali.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- jointunija
- Kontakt:
Kako si mahnit,a ja vidio tebeAdmir74 je napisao/la: ↑15 nov 2024, 08:29Sinoć vidim na facebooku, odličan prijem za sponzore "Plavi Štit".. Mislim da bi bilo lijepo da se i mi međusobno organizujemo da preporučimo neku firmu ili kompaniju za ovo, i da pazarimo u ovim sponzorima Želje i na taj način pomognemo i klubu i ljudima koji su dio Plavog štita, što je predpostavljam i cilj.
Podijeli, preporuči i podrži ove ljude...
https://plavistit.fkz.ba/
![]()

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
hajde stisni pa ne reci krpa

Vala dobra fora, nek se prepisuje al' nek se nesto i desava.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Mi objavili na društvenim mrežama raspored sa satnicama do kraja godine (uključujući i Zrinjski logično).

Ovo je dio izmjenjene odluke o rasporedu domaćih takmičenja do kraja sezone, a koja je usvojena 14.10.
Link na cijeli raspored: https://www.nfsbih.ba/images/2024-D/010 ... 024_25.pdf
Samo se može diskutovati da li će Borac tražiti pomjeranje kompletnog kola ili samo utakmice na Koševu iza NG, a o tome da nema već potvrđen kalendar nemojte više
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Ima li se ovo negdje pogledati?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo kad vidiš ljude koji pričaju. VOLIM TE ŽELJO!
Ne znam ima li neka platforma ili nešto slično.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- MocMahale444
Odvratni ljigavko, provokator papak pravi vidi mu se po njušci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
I meni je antipatican,vazda protiv nas igra dobro inace teska krampa. Ali budite realni,sta su mu sve nasi psovali i provocirali ga cijelu tekmu. U prenosu se culo,nije ni cudo za ovu reakciju.MocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 19:38Odvratni ljigavko, provokator papak pravi vidi mu se po njušci.
Ljudi to je fudbal, svako od nas bi isto uradio. Jebbat ga.
Neće biti nimalo lako sutra. Loš teren, protivnik koji nam nikako ne leži u Konjicu.
Treba nam borba i trka, teško ćemo se naigrati fudbala. Njima gori.
Neće biti nimalo lako sutra. Loš teren, protivnik koji nam nikako ne leži u Konjicu.
Treba nam borba i trka, teško ćemo se naigrati fudbala. Njima gori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba danas Habibu habibirat.Najgori su ovi potlaceni pitarcici.On gine i konta da je veci pitar a osto pitarski loncic.Tesko do 3 bobe cak mi nesto dismr na 0-0 .
Dragi moji Zeljovci ne kontam kakav je to strah od Igmana, zar njih nisu razbili Posusje i Siroki koji su realno level ispod nas. Ja mislim da cemo mi njih danas glat pobijediti jer smo bolja ekipa i po meni nebi trebalo biti problema za nova tri boda….. Sretno plavo bijeli i zelimo da zadrzite niz pobjedivosti….
Mi nekako vecinom prizivamo pauzu da bi dosli sebi, da se saberemo i restartujemo. Sad je pauza dosla kad smo imali pravo dobre rezultate.
Nadam se da su radili na unapređenju igre, taktike, na oporavku igraca.
Kvalitetniji smo, bolji i ganjamo Evropu.
Dobit ih pa nek se cupaju gdje drugo.
Nadam se da su radili na unapređenju igre, taktike, na oporavku igraca.
Kvalitetniji smo, bolji i ganjamo Evropu.
Dobit ih pa nek se cupaju gdje drugo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Slazem se, jedino me strah uslova za igru, bice nevrijeme, a teren oranica. U tim uslovima se puno lakse braniti.Mana je napisao/la: ↑22 nov 2024, 08:19Dragi moji Zeljovci ne kontam kakav je to strah od Igmana, zar njih nisu razbili Posusje i Siroki koji su realno level ispod nas. Ja mislim da cemo mi njih danas glat pobijediti jer smo bolja ekipa i po meni nebi trebalo biti problema za nova tri boda….. Sretno plavo bijeli i zelimo da zadrzite niz pobjedivosti….
FKŽ !
-
- Kontakt:
Moze li neko postaviti link gdje ce biti prenos.
Hvala
Hvala
- Riquelme1921
- Kontakt:
Mi ako hoćemo napraviti taj korak naprijed, dakle da ne budemo više ekipa sa sredine tabele koja se takmiči sa Posušjem već ekipa koja će se boriti za vrh pa barem drugu i treću poziciju trenutno moramo prestati ovako razmišljati. Pa strahujemo od Igmana umjesto da na to gledamo kao imperativ pobjede.
Igramo protiv ekipe koja je zadnjih 5 kola izgubila sa gol razlikom 1:20. HALO 1:20.
U prosjeku primaju 4 gola po utakmici i ako im je Posušje u Konjicu uspjelo dati 3 zašto mi da govorimo bit će teško uzeti 3 boda bit će 0-0.
Znam sve, težak teren, ali ne igramo protiv Dinama nego ekipe sa najgorom formom u ligi. Ovako faktički igračima govorimo pa et ne morate baš poginut na terenu i bod je dobar.
HAJDE MOLIM TEEEEEEEEEE
Igramo protiv ekipe koja je zadnjih 5 kola izgubila sa gol razlikom 1:20. HALO 1:20.
U prosjeku primaju 4 gola po utakmici i ako im je Posušje u Konjicu uspjelo dati 3 zašto mi da govorimo bit će teško uzeti 3 boda bit će 0-0.
Znam sve, težak teren, ali ne igramo protiv Dinama nego ekipe sa najgorom formom u ligi. Ovako faktički igračima govorimo pa et ne morate baš poginut na terenu i bod je dobar.
HAJDE MOLIM TEEEEEEEEEE
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Naprijed Željo ljubavi moja!
Nazalost preodvratan termin, danas niti sam u Konjicu, niti imam mogucnosti da gledam stream.. posla preko glave ybg.
Nadam se da ce biti snimak.
Nazalost preodvratan termin, danas niti sam u Konjicu, niti imam mogucnosti da gledam stream.. posla preko glave ybg.
Nadam se da ce biti snimak.
Nek odgode ovo fino za vikend da se moze ko covjek pogledati utakmica i gotovo…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.