Al Sejfiću ni sekunde?! Saniju ni sekunde?!
Jbo li ti Vrabac tetku blesavu koja ti reče da trener možeš biti ti

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Al Sejfiću ni sekunde?! Saniju ni sekunde?!
Logično da se gleda omjer 2 poravnate ,ali ne brini BIH ne možze dobiti Hrvatsku 13+,tako da nikakvog gledanja nece biti,upitna je i pobjeda u Skenderiji
Dobit cemo, jer je tako dogovoreno, 7-10 razlike i to je to....Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:15Logično da se gleda omjer 2 poravnate ,ali ne brini BIH ne možze dobiti Hrvatsku 13+,tako da nikakvog gledanja nece biti,upitna je i pobjeda u Skenderiji
Ma nece biti nikakvih problema,nije to fudbalska publika.segasega1 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:16Svaka cast Zagrebackoj publici,ni jedam los povik...cak se u dosta minuta cula pjesma nasih navijaca...e sad Da vidim Sarajevo i to navijanje...pokazute se godspodski u toku.intoniranja himne,i ne navijajte pogrdnim tonom...pokazimo ovim zapadnohercegovackim bosancima da smo gospoda...ako neko ne razumije ovaj.post nek.onda jos jednom pogleda utakmicu bar zbog publike
Ko to drma kavez morončino?costacurta08 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:15Al Sejfiću ni sekunde?! Saniju ni sekunde?!
Jbo li ti Vrabac tetku blesavu koja ti reče da trener možeš biti ti![]()
Makar da himna bude ispostavana..i bez oni gazi gazi ustase...jer Zagreb je polazio ispit...L-Train je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:20Ma nece biti nikakvih problema,nije to fudbalska publika.segasega1 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:16Svaka cast Zagrebackoj publici,ni jedam los povik...cak se u dosta minuta cula pjesma nasih navijaca...e sad Da vidim Sarajevo i to navijanje...pokazute se godspodski u toku.intoniranja himne,i ne navijajte pogrdnim tonom...pokazimo ovim zapadnohercegovackim bosancima da smo gospoda...ako neko ne razumije ovaj.post nek.onda jos jednom pogleda utakmicu bar zbog publike
Ne znam koji ti veci dokaz treba od toga da su Amera doveli za nekoliko dana kad je bilo prekasno da igra protiv Hrvatske, a prije toga nisu mogli nekoliko mjeseci.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:14ja budala kontam ti se sprdas kad govoris da je prodano, yebem li ti bekire majku izdajnicku
Ma neće. Tako vazda govorimo ali za košarku ovdje postoji dovoljan talenat da se ide na Eurobasket. Vazda će ti iskočiti igrači ovog ranga. Realno, i prošli EB smo mi izvukli s tankom ekipom u dobro zeznutoj grupi, kao prvi čak.
Znam da ne vrijedi...ali šta ćeš..Dok smo imali snage i igrali brzo držali smo se...L-Train je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:11Zasto se uopce raspravljas?,vrlo dobro znas kakvo ovdje vlada misljenje.Ovdje sa 90% likova uopste ne vrijedi raspravljati jer nemaju pojma o kosarci.
MElloo je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:15ne lupeta lumani nista druagacije ni kad gleda euroligu il nba
steta sto nije poginuo aziz kod onog pretrcavanja piste za eurobasket
Pa svi znamo da je hrvatska komponenta blokirala amera za ovaj prozor,to uopste nije upitno.Mogli je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:26Ne znam koji ti veci dokaz treba od toga da su Amera doveli za nekoliko dana kad je bilo prekasno da igra protiv Hrvatske, a prije toga nisu mogli nekoliko mjeseci.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:14ja budala kontam ti se sprdas kad govoris da je prodano, yebem li ti bekire majku izdajnicku
Košarka je specifičan sport. Igrače moraš sam proizvoditi. Da je naprimjer Bosna sve ove godine bila stabilan Aba-ligaš i pokupila Atića, Gegića, Kamenjaša i co. kad su izašli iz juniora i kao državne projekte ih gurala, izrasli bi u mnogo ozbiljnije igrače nego sto su sad. Očekivati da tebi Zadar, Cedevita, Budućnost ili neki Francuzi ili Grci prave igrače je nerealno.
Daj Boze. Uskoro nam dolaze ovi momci sto igraju za mladje kategorije u B diviziji. Njih guzi ko stigne, od Svicarske do Luksemburga. Realno ako jedan od tih dogura do Aba lige, svaka cast, a ne vjerujem da ce dogurati.zaostrog je napisao/la: ↑21 nov 2024, 22:27Ma neće. Tako vazda govorimo ali za košarku ovdje postoji dovoljan talenat da se ide na Eurobasket. Vazda će ti iskočiti igrači ovog ranga. Realno, i prošli EB smo mi izvukli s tankom ekipom u dobro zeznutoj grupi, kao prvi čak.
Poenta je da je ovdje fakat bio užas sistem i da je jedina opcija da ispadnemo bila ova sa Kiprom i nas je potrefila. Naravno, morali smo biti bolji, naći Amerikanca i riješiti čak i ovo jer su Hrvati bezveze ali Eurobasket ćeš igrati osim u slučaju sranja kao sada. U biti, i kad nisi igrao, ono 2017, bilo je isto zbog sranja u žrijebu.
Bi, ali u mom qrcu. Pricate o njemu ko da je Gregg Popovich...