Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Interesantno , ali mnogi forumaši kada je SDA bila na vlasti nisu ovoliko aktivni bili .
Nije da nisu imali razloga , ali eto ...
Sad imaju opravdanih razloga da kritikuju Trojku i to treba da rade .
Samo mi nije jasno zašto toliko nisu prije bili aktivni ?
Nije da nisu imali razloga , ali eto ...
Sad imaju opravdanih razloga da kritikuju Trojku i to treba da rade .
Samo mi nije jasno zašto toliko nisu prije bili aktivni ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ko je kriv za ovu situaciju na KCUS-u? Šta je sa izborom novog rektora, nisu se proslavili.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jbg nije meni Sarajevo drzava. FBiH katastrofalne rezultate ima tj nema nista od rezultata. I ne padam ni na ciju propagandu vjeruj vec zdrav razum i razmisljanje. I sve je vise mojih istomisljenika koji mrze sda a ovako pricaju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- VensanKasel
- Kontakt:
Brzo dolaze izbori , kaznite Trojku i to je to . Neka se vrati SDA , pa da se nadamo da više neće krasti ( jer su se nakrali za generacija ) i da će raditi u korist građana . Jednostavno je .
Nemam šta komentirati drugu tabelu, sa brojevima se može igrati kako hoćeš da dokažeš svoju poentu, pa evo i ja ću malo, na papiru Sarajevo stoji ispred Beograda, a Aerodrom u BG se renovirao i ima 13 novih gejtova, 40k kvadratnih metara novog prostora, 11 novih pozicija za avione, 27 šaltera itd itd. znaš kakve su to investicije pa mora poslovat blago u minusu, a đe smo mi infrastrukturalno u poređenju s njima i ostalim ovim aerodromima?VensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2024, 12:22Zadar ima bazu Ryanaira , blizina mora i Hrvatska je članica Evropske Unije , plus na sve ima domaću nacionalnu kompaniju kakva god da je .coelho41 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 12:07Ne čitam sarajevo-x.com odavno jer nisam dužan da slušam kako prave nacionalne vijesti od svake gluposti u ŠeheruVensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2024, 09:53
Prestigli smo u oktobru Zadar , sigurno završavamo na 7 mjestu ove godine . Sljedeće godine je prognoza 2.2 miliona putnika .
Idemo dalje , poslovanje aerodroma regije za prošlu godinu .
Nije lijepo lagati buraz , sramota da te bude![]()
Ja kontam ti ponešto i znaš , a ono ti čitaš smeće od kliksa i komentare te na osnovu toga formiraš svoje mišljenje...
Molim komentar ?
Dok Sarajevo izlazi u najvećim svjetskim časopisima kao top turistička destinacija, mi smo uspjeli prestići aerodrom u Zadru, uspjeh nema šta možda nekad stignemo i na nivo Kosova![]()
Nama je Skopje konkurencija u budućnosti i to je realnost , tu će biti borba .
Priština , nećemo spomenuti ogromnu dijsaporu pretežno u Švicarskoj , jedini aerodrom i izbjegavanje da se ide autom kroz Srbiju ?
Jesi li ti svjestan da mi nemamo domaće nacionalne kompanije ?
Ovu drugu tabelu namjerno si prešutio ?![]()
Pohvala što ne čitaš smeće od kliksa .![]()
Sarajevo je isto izvukao Ryanair za ove podatke i opet nemamo bazu, a Zadar ima, a da ne pričam da smo izgubili WizzAir bazu i u Sa i u Tz, pa o čemu pričamo onda kakav je to menadžment naših Aerodroma koji nije sposoban napravit uslove da low-budget kompanije rade nesmetano
Nemoj me pogrešno shvatit, nisam politički orijentiran, zaboli me i za trojku i za zelene, nisam ni na jednoj strani, ali unazad godinama političke igre guše rad aerodroma, ja privatno uvijek govorim da je koncesija rješenje nazovi Lufthansu i reci evo vam Aerodrom 30 godina radite napravite od njega balkanskog diva, al poznavajući nas i ova Koncesija će proć loše i završiće Aerodrom u rukama sumnjivih kompanija

- Slatinash_7
- Kontakt:
Građani neće kazniti Trojku glasanje za SDA, građanska opcija obično u tim slučajevima ne izlazi na izbore..SDA uzima lopatom iduće izbore, Trojka nije sposobna ispuniti 50% obećanja na koje su dobili izbore i to ljudi vide i znaju..njihovi glasači čitaju portale,upućeni su u politiku,većinom nemaju obavezu dati glas strankama Trojke..
Prosječan SDA glasač će istim dati glas, bilo da brane Fadila Novalića ili da ga bace pod voz..
Prosječan SDA glasač će istim dati glas, bilo da brane Fadila Novalića ili da ga bace pod voz..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
I niko od vas da napiše nešto konkretno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Drug sta hoces konkretno? Rusimo zelene termite decenijama, dodju ovi zohari i za 2god se apsolutno nista na nivou fbih nije uradilo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja mislim da bi prije sebi ruku odsjekao nego glasao za one zbog kojih nam drzava lici na ovo sve. Sve dok ne dozive katarzu i suoce se sa sopstvenim kriminalom a ne da brane svoje kriminalce.VensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2024, 12:41Brzo dolaze izbori , kaznite Trojku i to je to . Neka se vrati SDA , pa da se nadamo da više neće krasti ( jer su se nakrali za generacija ) i da će raditi u korist građana . Jednostavno je .
S tim recenim, trenutna vlast je zivi uzas. Ko prezivi pricat ce. Jedino sto dobro rade su medjunarodni odnosi. I ne mislim konkretno na ministra nego opcenito svi kao vlast.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Slažem se s tobom po pitanju ovog boldiranog, ali ostaje pitanje sta je rjesenje. Jer i trenutni su za klinac, a ovi prije ne treba ni spominjati. Ne vidim manje zlo ni u jednim.Madal je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:38Ja mislim da bi prije sebi ruku odsjekao nego glasao za one zbog kojih nam drzava lici na ovo sve. Sve dok ne dozive katarzu i suoce se sa sopstvenim kriminalom a ne da brane svoje kriminalce.VensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2024, 12:41Brzo dolaze izbori , kaznite Trojku i to je to . Neka se vrati SDA , pa da se nadamo da više neće krasti ( jer su se nakrali za generacija ) i da će raditi u korist građana . Jednostavno je .
S tim recenim, trenutna vlast je zivi uzas. Ko prezivi pricat ce. Jedino sto dobro rade su medjunarodni odnosi. I ne mislim konkretno na ministra nego opcenito svi kao vlast.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Rjesenje je da Bošnjak prestane da bude go prevarant, hoštapler i uhljup koji hoce hljeba preko pogace vec vrijedan i marljiv clan svoje drustvene zajednice sta god da radi.MilanMladenovic je napisao/la: ↑22 nov 2024, 13:45Slažem se s tobom po pitanju ovog boldiranog, ali ostaje pitanje sta je rjesenje. Jer i trenutni su za klinac, a ovi prije ne treba ni spominjati. Ne vidim manje zlo ni u jednim.
Kad to ispravimo, a necemo nikad, mozda nam i politicari budu na nekom nivou. Ovako su samo ogledalo svih nas.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- feniksptica
- Kontakt:
SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Ne ciniti iste greške majke mu.
FGR je fakat sveo drzavu na par kilometara uz magistralu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39FGR je fakat sveo drzavu na par kilometara uz magistralu
Izedin Sikalo sve objasnioHASAN-AGA PEĆKI
"U čizmama spavam. Sazuvam se samo dok se abdestim i klanjam. Nekad i u čizmama klanjam, ne silazeći s konja. Namaz i bitku ne propuštam. Još me ruže što jedem lijevom rukom, kažu nije po sunetu, a kojom ću kad je desna vazda na balčaku. I kad kusam čorbu prvo meso pojedem pa tek onda čorbu. Računam ako napadnu, bolje je da čorba ostane nepojedena nego komad mesa.
Život ovdje na granici nije ko kod vas u Sarajevu. Vi se tamo rahat možete naspavat, jesti desnom rukom, duže klanjat pa i zikrit po tekijama po svu noć.
E vidiš, pitaš li se zašto u Krajini nema tekija? Nema se kad, Husan-beže moj!"
(Izedin Šikalo, Velika avlija)

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa normalno da je vaznije kad su pare u Sarajevu. Sve sto ti iole je vazno i da valja u takvoj drzavi ti je u Sarajevu.feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Da je jos nekako smanjit smog, redukciju vode i povezat ga kako vozom sa Europom, i komotno moze rame uz rame sa Zagrebom iz 2010 godine.
- feniksptica
- Kontakt:
Previse je kod nas Lokalpatriotizam prisutan da bi to tako lahko prošlo. Nije to Srb i Beograd da su sve oci prema njemu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MilanMladenovic
- Kontakt:
ubodes i ti nekadnumanumaye22 je napisao/la: ↑22 nov 2024, 15:00Pa normalno da je vaznije kad su pare u Sarajevu. Sve sto ti iole je vazno i da valja u takvoj drzavi ti je u Sarajevu.feniksptica je napisao/la: ↑22 nov 2024, 14:39SDA pala zbog tog sto im je Sarajevo bilo 10x važnije od ostalih....evo i ovi samo Sarajevo spominju.
Da je jos nekako smanjit smog, redukciju vode i povezat ga kako vozom sa Europom, i komotno moze rame uz rame sa Zagrebom iz 2010 godine.

Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pišajjjjjjjj , tako i treba moronu objasniti .
Kako ga je popisao Dan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.