Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2024, 19:58

Greska Sabic (18) je top 3 najmladjih asistenata u ligi, a kad gledamo ligu i kup onda su Kolic i Marcetic namladji asistenti sa 17 godina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 22 nov 2024, 20:02

jurisicduska je napisao/la:
22 nov 2024, 18:20
bhsport je napisao/la:
22 nov 2024, 18:10
svrakino1921 je napisao/la:
22 nov 2024, 18:06
slika

Predstavljaju Bosnu i Hercegovinu u Ligi prvaka, a tjera ih se da igraju po užasnim uslovima

FK Sarajevo juniori
Bosna i Hercegovina je još jednom pokazala da zna pomjeriti granice kada su u pitanju neke čudne i na momente nerealne odluke u našem sportu, tako je bilo i ovaj petak.

U našoj zemlji oko podne počeo je padati snijeg, što je stvorilo dosta problema, pogotovo na cestama.

Snijeg je natjerao i mnoge klubove da prolongiraju svoje utakmice, ali presedan je stigao iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Juniori FK Sarajevo i FK Radnik iz Bijeljine odigrali su utakmicu devetog kola Premijer lige BiH u užasnim uslovima.

Stadion u Butmiru bio je prekriven snijegom, a i vidljivost je u drugom poluvremenu bila slabija bez obzira na male reflektore u kampu.

I oni nešto palamude ovdje

Svašta
Bravo za komšije juniore, svu im sreću zelim u daljnjim nastupima. Nisi djeca kriva sto po snijegu gaze.
Opet sami protiv sebe idete.
Pa kao sto vidite juniori su igrali utakmicu nisu je prekinuli.

A sto se tiče uslova naravno da ovaj snijeg ne možeš ocistiti dok još pada možeš ako si glup kao vi pa uzorati travnjak Bagerima. Ali kako smi mi sami svoje pare dali ne bi to a vama će politika savez uefa neko već napraviti drugi.

Moraš se fokusirat - SNIJEG

Konjic je u Hercegovini - nije bilo snijega dole
Sarajevo je u Bosni

Između ima planina Ivan

Djecu ste poslali da igraju po prtini
Jeste li normalni

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 22 nov 2024, 20:02

NoDi80 je napisao/la:
22 nov 2024, 19:58
Greska Sabic (18) je top 3 najmladjih asistenata u ligi, a kad gledamo ligu i kup onda su Kolic i Marcetic namladji asistenti sa 17 godina
I to nije tacno

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2024, 20:04

Pa napisi sta je tacno
Marceti, Kolic i Tiro su najmladji igraci koliko ja znam
Samo sto Tiro nije imao ni gola, ni asistencije
Evo i u repki u19 Sabic, Marcetic asistiraju i zabijaju osim Alajbegovica koji nema veze s nasom ligom
Taraba njega sam zaboravio, a i on je igrao u mladima Zeljeznicara prije Sirokog :thumbup:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 22 nov 2024, 20:08

Marcetic 17 G, 9 M
Celik 18 G, 3 S, 5 D
Milak 18 G, 3 M, 6 D
Sabic 18 G, 7M , 1 S, 6 D

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 22 nov 2024, 20:11

BigZlatan je napisao/la:
22 nov 2024, 20:08
Marcetic 17 G, 9 M
Celik 18 G, 3 S, 5 D
Milak 18 G, 3 M, 6 D
Sabic 18 G, 7M , 1 S, 6 D
A kup?
Kolic ima 17 godina

Sto Milak, Marcetic, Sabic ne mogu u u21 repku
Nelogicno mi je da Alajbegovic igra u19 repku sa Sabicem i Marceticem, a Celik kao kvalitet A repke
Tacno je da on vise igra od Marcetoca i Sabica medjutim skrivio je cetiri penala i dobio crveni u posljednjih 7,8 utakmica
Kako on moze biti u A, a Alajbegovic u19
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 nov 2024, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 22 nov 2024, 20:17

Ostavit cu ovo ovdje
Shizopitari” je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave , dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2024, 20:34

Znači nikome nije smetao prekid utakmice, ni treneru Igmana, igračima, navijačima ostalih klubova, samo je zasmetao pitarima. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 22 nov 2024, 20:43

Ostavit cu ovo ovdje
slika

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 nov 2024, 20:45

Virtu4l je napisao/la:
22 nov 2024, 20:34
Znači nikome nije smetao prekid utakmice, ni treneru Igmana, igračima, navijačima ostalih klubova, samo je zasmetao pitarima. :rol:
Trener Igmana je fudbalska neznalica a znam da bi vi ko najzadnje pic.ke ovdje plakali da je na 0-0 prekinuo sto je naravno nemoguce jer nikada ne bi na 0-0 prekinuo(sto jos vise dodaje na cinjenici da je ovakva odluka sramna i to bi trener Igmana shvatio da se razumije u fudbal).
Rekao sam vec da je pobjeda Zelje def zasluzena ali ne ide mi u glavu da je ova situacija nekome normalna i da ce ovaj skandal proci nezapazeno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 nov 2024, 20:49

Argentina je napisao/la:
22 nov 2024, 19:18
fks74 je napisao/la:
22 nov 2024, 18:10
Argentina je napisao/la:
22 nov 2024, 18:04

Opet ti o nama, pitanje je jesi li ikad i prestao :kafa:

E sad, mogli bi do titule (to je realno nemoguce ove sezone), ali kako od toga da se gasimo, ispadamo, nemamo za rezije odjednom mozemo do titule🤣🤣
Sa ovakvim suđenjem i Jedinstvo iz Bihaća bi bilo u utrci za prvaka.
Gdje si bio da kazes da nije ok prekinuti prvenstvo na nepunih 70% odigranih tekmi, a belaj je tekmu prekinuti na 70-80%.

Sjecas li se ti dodavanja vasih igraca napadacu Tuzla City-ija i sviranja offside-a ili komesija protiv GOSKa ili mozda prodane tekme Igmanu zadnje kolo?

Buraz, ovdje niko nije cist, samo se ja ne pravim budala i ne pravdam svoj klub. Svjestan sam kada smo mutili, kada nismo. A po prici tebe i slicnih tebi (vecina Pirata), Sarajevo ispade postenije od Pape i Majke Tereze.

A ako hoces i u prosloat, pa u Jugoslaviji se liga peosirila da ostanete i imate nastimanu titulu, ali i u toj ligi se ja ne pravim blesav, ja sam svjestan i svog kluba i godina kada je bio mutan.

Malo objetivnosti i drzanje standarda, a ne za istu stbar da je Sarajevo ok, a drugim klubovima nije i obratno.
Kako ti znas da je Papa poateniji ili Tereza?Uostalom na kojeg si Papu mislio?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 nov 2024, 20:51

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 nov 2024, 20:45
Virtu4l je napisao/la:
Trener Igmana je fudbalska neznalica a znam da bi vi ko najzadnje pic.ke ovdje plakali da je na 0-0 prekinuo sto je naravno nemoguce jer nikada ne bi na 0-0 prekinuo(sto jos vise dodaje na cinjenici da je ovakva odluka sramna i to bi trener Igmana shvatio da se razumije u fudbal).
Rekao sam vec da je pobjeda Zelje def zasluzena ali ne ide mi u glavu da je ova situacija nekome normalna i da ce ovaj skandal proci nezapazeno.
Naravno da će proći nezapaženo kao i mnoge druge stvari kada su oni u pitanju. Zato su otvoreno stali na stranu saveza.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 22 nov 2024, 20:58

Kad god vidite upise brigade na ovoj temi koja neumorno ponavlja lazi, sjetite se definicije shizopitarluka i sve ce vam bit jasno :thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 22 nov 2024, 21:03

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 nov 2024, 20:45
Virtu4l je napisao/la:
Naravno da je sramota ko god je u pitanju.
Kada su mogli igrat do tada,mogli su i zavrsit. Ovako nesto ima samo kod nas.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 nov 2024, 21:03

Jos mjaucu pitari , koji su to pacijenti :urnebes: Najjaca je fora sto prate svaku utakmcu Borca ,Zelje i Zrinjskog :crazy: Ja utakmice Borca ,Zrinjskog i Sarajeva ne bi mogao gledati svakog vikenda da mi neko plati , ok derbi mecevi ,ali da pratim Borac - GOSK ili Sarajevo - Igman :tokralju:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 22 nov 2024, 21:07

AVNOJ je napisao/la:
22 nov 2024, 18:05
zeljovolimte je napisao/la:
22 nov 2024, 17:29
A nadali se da cemo kiksati :mrgreen:
Samo totalna nogometna neznalica je očekivala danas da će zeljezničar kiksati 10x su kvaliteniji od Igmana i općenito od ekipa koje su iza zeljezničara.
Ono što vi ne shvatate ili ne želite da shvatite i zašto Vas raja proziva jeste što već u Doboju ili Bradini skidate gaće kad igrate protiv borca ili zrinskog a protiv FK Sarajeva krv propišate da osvojite barem bod.
Protiv Borca na zadnja 4 meča imamo 2 pobjede, a 2 meča smo izgubili sa po 1 razlike.
Grupa iznad svakog pojedinca.

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 22 nov 2024, 21:09

Pobjeda Želje apsolutno zaslužena, ali sudija je prekinuo utakmicu, pa je nekako kriv Željo.
Ne da je kriv što je SUDIJA PREKINUO UTAKMICU, nego je Željo naštimao, da se igra na terenu na samoj ivici regularnosti, pa je sudija morao prekinuti.
Kako nije Želju stid, da se prekine, što su ikako igrali utakmicu, što su ikako dali 2 gola i bili bolji, što nije bilo 0:0, pa da onda prekinu, onda bi to bilo logično po onakvom terenu i vremenu, što Željo tako dobro igra u gostima, nešto ovdje nije uredu...
:crazy:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 22 nov 2024, 21:13

22 nov 2024, 13:23
scudetto89 je napisao/la:
22 nov 2024, 13:20
22 nov 2024, 13:18
Isto je i Sipovic dobio na Kosevu..

Bordo cetnici su zapoceli ovo..
Cemu ovo samo nemoj nas u isti kos stavljati???
Ako smo mi "Plavi cetnici" daj bar da se vrati malo istom mjerom..
Svaka vam cast i jednim i drugim dno dna !
04.10.2009 !

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 22 nov 2024, 21:15

TMmanija2012 je napisao/la:
22 nov 2024, 21:03
Jos mjaucu pitari , koji su to pacijenti :urnebes: Najjaca je fora sto prate svaku utakmcu Borca ,Zelje i Zrinjskog :crazy: Ja utakmice Borca ,Zrinjskog i Sarajeva ne bi mogao gledati svakog vikenda da mi neko plati , ok derbi mecevi ,ali da pratim Borac - GOSK ili Sarajevo - Igman :tokralju:
Pratis ti svaku nasu tekmu i svi manijaci manite se vi toga i suplje, vidjet cu vas u nedelju kad pocnete ispisivati stranice. ;)
04.10.2009 !

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 nov 2024, 21:27

AVNOJ je napisao/la:
22 nov 2024, 18:40
22 nov 2024, 18:21
AVNOJ je napisao/la:
22 nov 2024, 18:05

Samo totalna nogometna neznalica je očekivala danas da će zeljezničar kiksati 10x su kvaliteniji od Igmana i općenito od ekipa koje su iza zeljezničara.
Ono što vi ne shvatate ili ne želite da shvatite i zašto Vas raja proziva jeste što već u Doboju ili Bradini skidate gaće kad igrate protiv borca ili zrinskog a protiv FK Sarajeva krv propišate da osvojite barem bod.

To je samo otezavajuca okolnost zbog tog rivalstva. Vi nas pustate kad god treba..

Tako ste vi nama titulu zajebali, a Zrinski vas bez po muke dobio. Oni nemaju takvog protivnika koji ce izginuti protiv njih (Zrinski ima Velez ali to je omjer ko nama sa Olimpikom). Ostali manje vise svi ce im se "rivali" pustiti.

A danas makar malo je pojedinima kisa dala nade..
Ja samo kažem da bi pritisak navijača bio još jedan dodatni motiv igračima zeljezničara u tim utakmicama, možda i najbolji primjer je nakon zrinskog gdje je večina Vaših navijača poraz doživjela kao normalnu pojavu. Kvalitete sigurno ima da se ravnopravno igra sa tim ekipama koje su podjednako kvalitetne, priznaj i sam da zeljezničar na Koševu i protiv borca i zrinskog nije bila ista ekipa a te tri ekipe si u pet deka.
Precijenio si ti nas ili si smetnuo. Veze zive nemam kako vasi nisu dali 3-4 gola u drugom poluvremenu na Kosevu. To je najgorih 45 minuta protiv neke ekipe pod Coricem. Cak i u prvom Guliashvili fula 100% sansu.

E ne znam, nisam primjetio razliku osim da ste nas vi rasuli. Zrinski ne bi otisao sa tri boda da je svirao penal koji je morao svirati u 90 nekoj.
A Borac sta reci? Pored uzasnog sudjenja u jednom momentu su imali vise prekrsaja od nas..
Gledano ni vi niste puno bolje odigrali u BL nego su oni jednostavno promasil penal i jos neke sanse.

Navijacke oci su to. No mene niko ziv ne moze ubjediti da vi niste stimali sa Zrinskim dok smo mi sa njima se tukli za titulu. Nama uzmete bruku bodova te sezone, a oni vama zabiju na prazan gol sa 20m..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Paromlinac i 46 gostiju.