To da, Gigovic i Huseinbasic se bore za tu istu poziciju. Mada bi ja volio da igramo sa dvije ”osmice” i ”šesticom”Madal je napisao/la: ↑22 nov 2024, 22:33Imao je Huseinbasic i finih poteza u utakmicama. Mislim da je glavni problem sto su nasi svi vezni igraci vodonose u klubovima i iz drugog plana lakse dolaze do izrazaja, a u reprezentaciji mora neko i biti glavni od tih vodonosa, a nema ko.Beduin je napisao/la: ↑22 nov 2024, 21:26Neka Denis dogura do Ajaxa pa cemo vidjeti sta i kako dalje.
Sa druge strane Denis je itekako dobijao minutazu u reprezentaciji posljednjih utakmkca i znamo kako je odigrao.
Naravno, ne pravdam ovdje minutazu Tahirovica, to smo ranije apsolvirali na drugim temama o zaslugama, ali ove price kako u klubu igra i neke statistike su bezvezne. Ne ide to tek tako, imas vise minuta i moras biti u prvih 11.
Huseinbasic se mozda vise moze spominjati u kontekstu Gigovica a ne Tahirovica. Tahirovic igra nesto sto ga nema niko mijenjati, jedino je pitanje da li da igramo s njim ili bez njega.
Gigovic - Sunjic - Huseinbasic
Mislim da bi ovaj par mogao dosta toga da pokaze, kad bi se dali vremena da se malo uigraju.